Klant vriendelijk

Bij Teus langs geweest fijn geholpen.

Mooi product

Snelle levering, mooi product, goede handleiding bijgeleverd. Makkelijk te monteren. Moest wat langer wachten omdat 1 bestelde maat niet op voorraad was. Maar ook dat is snel opgelost.

vlotte aflevering

Is volgens afspraak op tijd geleverd en uitstekend verpakt

goed en vriendelijk

Vriendelijke man aan de telefoon Legde alles goed uit en gaf veel informatie over het product en hoe hun werken echt een aanrader Ik heb overigens mijn trapleuning nog niet geplaats dus of deze goed is weet ik nog niet

Goed en voelde me een gewaardeerde klant

Duidelijk website, 5 delen besteld (twee trappen), werd telefonisch benaderd wanneer de levering gewenst was. Werd geleverd op de afgesproken dag binnen het tijdsblok van een uur dat 's morgens via de track en trace bekend was. Zou bijna zeggen meer dan goed per stuk verpakt. Niets dan lof voor de afhandeling en de kwaliteit van de leuningen.

Prima top

Kwaliteit van de schroeven niet goed onbruikbaar

Snel geleverd en mooie kwaliteit. Enigste minpuntje, de bijgeleverde schroeven waren van zeer slechte kwaliteit.

Hele mooie trapleuningen en prima te monteren

Prima service en bij een foutje bij het bestellen wordt er goed meegedacht.

Mooi top product voor een betaalbare prijs!

Zeer mooie stijlvolle trapleuning in 1 stuk geleverd gekregen. Fijn in de hand door het dunne ontwerp, ook voor kinderhanden! Blij met de keuze die gemaakt is en het product geleverd is.

Snelle en nette bezorging

Snel en netjes bezorgd en alles was keurig ingepakt

Topprodukt

De trapleuningen werden exact op maat en -op speciaal verzoek- zonder voorgeboorde gaten geleverd. Ook de kleur was precies zoals we ons hadden voorgesteld. Waar Teus weinig aan kan doen is het feit dat de transporteur pas 4 uur later kwam dan in 1e instantie werd aangegeven.

Prachtige kwaliteit en snelle levering!

Teus is makkelijk, want direct, te benaderen voor vragen en advies over het te bestellen product. Fijn om zo tot de juiste keuzes te komen. Levering ging snel en in de tijd die was afgesproken. Montage van mijn bestelde trapleuning in de gang was prima te doen. Het ziet er prachtig uit, is veilig en goed bruikbaar. Ik ben 100% tevreden en mijn man die er vooral gebruik van maakt ook! :-)

Prima onderneming met kennis

In het begin klein probleempje (wat overigens altijd kan gebeuren) ik zou dit bedrijf voor 100% aanbevelen. Zo zeker ben ik er van.Top communicatie, niks is te veel. En om niet te vergeten een eerlijk en juist advies.

vlotte levering, mooi materiaal, makkelijk te plaatsen

Niet bang zijn om online te bestellen! Geweldig goede uitleg en service

In eerste instantie was ik niet enthousiast. Moest ik zelf alles opmeten en doorgeven online? En wat als ik het verkeerde doorgaf voor zoveel geld. En hoe complex - moeilijk is het zelf bevestigen? Kunnen zij dat niet komen doen? Maar... Lees goed de tips en aanwijzingen. Neem er de tijd voor. Doe het vooral met 2 personen zodat je kunt overleggen en dan gaat echt alles goed. Ook voor de bevestiging; neem er vooral de tijd voor en lees goed de instructies. Deze kloppen 100% en ook de tips zijn zeer behulpzaam. Product, service, tips en ook levering meer dan prima. zelden zo goede website gezien

Super tevreden.

Heel erg mooi product, met een levering die precies binnen de gestelde termijn plaatsvond.

Top combinatie van vakmanschap en online verkoop

Goed online advies en reken calculator gekoppeld aan een mooi product. Wij zijn heel blij met het resultaat.

Top kwaliteit

De trapleuningen zijn van hoge kwaliteit en echt een toevoeging aan het huis. Bij vragen over de levering of het monteren van de trapleuningen stond Teus gelijk te woord telefonisch.

Besteld, snel geleverd na een persoonlijk belletje wanneer het uitkwam, goede kwaliteit. Wij zijn er blij mee.

Mooie trapleuningen, keurig verpakt en compleet geleverd

Mooie trapleuningen, keurig verpakt en compleet geleverd. Alle benodigdheden om te bevestigen zaten er bij.

Geweldige spullen en inderdaad zoals Teus beloofd, erg simpel en snel te monteren.

4 trapleuningen ontvangen die keurig waren verpakt. ook een duidelijke handleiding met tips om de montage van de leuningen snel en goed uit te kunnen voeren. Sybrig

Top service.

Goede kwaliteit, snelle levering! Voor extra advies kan je altijd bellen.

Top service.

Goede kwaliteit, snelle levering! Voor extra advies kan je altijd bellen.

Houten trapleuning met houders besteld en de volgende dag kon ik ze al ophalen!

Mooi bedrijf, vriendelijk personeel en een goed product!! Over alles is nagedacht en uitgedokterd.

Snel een trapleuning besteld. Keurig verzonden en goed overleg over het tijdstip van bezorging. Het was helemaal top geweest als er ook bijpassende pluggen bij hadden gezeten.

Weegmaat 25

3961 NN Wijk bij Duurstede