De groenten zijn heel mooi en supervers. Het brood is lekker. Je kunt alles bestellen wat je nodig hebt vanuit een bio winkel, die hebben we hier helaas niet meer in onze woonplaats. De chauffeur is vriendelijk. De nieuwsbrief is leuk. 1 minpunt was de jonge kaas aan het stuk wat ik had gekocht. Die smaakte alsof deze al een poosje inde verpakking zat. Smaakte niet vies hoor, maar ook niet om van te smullen.
De groenten en fruit en alle producten netjes voor de voordeur. Goede service en mooie aanbiedingen en leuke recepten en heerlijke verse producten. Ik wordt er heel erg blij van.
Prima service, ook leuke aanbiedingen
Het voedsel is wat duurder, maar veel smaakvoller, dan in de supermarkt. We vinden het prettig om minder bewerkt voedsel te eten, wat de smaak zeker ten goede komt.
Dik tevreden met de groenten, smaken heerlijk. Bestellen is super gemakkelijk. Als nieuwe klant wordt je echt in de watten gelegd met leuke verrassingen. Dat voelt welkom!
Door de scheurkalender van de vogelbescherming kwamen we via de site van Zuivelwijzer bij Hofweb terecht. Een bijzondere “reis” naar een nog betere ontdekking. Inmiddels 3 bestellingen verder en we zijn zeer tevreden! Prachtige producten met een smaak van “vroeger”. Keurige leveringen door elke week dezelfde bezorger.
Hofweb heeft een mooi assortiment biologische producten. Erg fijn dat het tegen een klein bedrag bezorgd wordt door attent personeel. Ook een snelle en nette service. Alles heel persoonlijk, een fijne ervaring. Eigenlijk zoals het hoort, maar je nog maar weinig tegenkomt!
De voorpret begint al als je de vrolijke, interessante nieuwsbrieven met info over de producten (en meer!j ontvangt. Van de uitstekende bezorging met prachtige producten word ik dan nóg een keer blij!
Ik zou alleen voor het fruit al bij Hofweb blijven kopen. Zo was ik nooit zo'n appel eter, maar door Hofweb wel! Er zijn zulke lekkere appels, als je de schuur in loopt als de appels er liggen ruikt de hele schuur naar appels! Heerlijk. En dan de sinaasappels... verrukkelijk! Dat zou ik dus ook nog over de yoghurt en de kaas kunnen vertellen. Een aanrader dus, Hofweb!
Ik ben al JAAAAAREN enthousiast over Hofweb (sinds 2004!!) en bestel er twee keer per week. Echt super service en allemaal biologische mooie producten. Ook de verse groenten en fruit zijn goed en vers! Af en toe zit er iets bij van mindere kwaliteit, maar als ik daar een berichtje over stuur dan wordt het altijd meteen beantwoord en krijg ik het geld retour. Ik ben echt heel blij met Hofweb en het team dat zulk mooi werk doet. De bezorgers zijn vriendelijk! De nieuwsbrieven lees ik ook altijd, daar zit veel energie in en het is leuk om te lezen over de boeren van wie (en producten die) je bestelt. Kortom: ik ben een fan!
Dankbaarheid wanneer we al die fijne biologische producten weer bezorgd hebben gekregen. Rijkdom. In alle opzichten zeer tevreden over de communicatie, behulpzame mensen die telefonisch meedenken én handelen. Héérlijke verse groenten en fruit, direct afkomstig van de boer die gewoon los geleverd worden. Dus geen plastic verpakkingen. Wanneer ik de bezorger nog iets te drinken of te eten wil aanbieden, wordt hiervoor vriendelijk bedankt. Hofweb heeft ook aandacht voor de bezorgers en voorziet ze van een drankje en een hapje waarmee ze op weg kunnen gaan. Hun medemenselijkheid maakt dat ik gráág mijn boodschappengeld wil besteden aan dit bedrijf met alle medewerkers, en aan alle boeren en boerinnen die hart voor de zaak hebben. Zij zorgen ervoor dat ik mij als klant een koning voel.
Heel ruim aanbod van biologische producten vers en houdbaar. Zoveel mogelijk bij lokale boeren. Vriendelijk personeel. Goed bereikbaar (ook telefonisch) voor vragen. Altijd correcte afhandeling mocht er toch iets verkeerd zijn gegaan bij het inpakken/bezorgen. Wekelijks mailing rondom acties. Heel veel fijne recepten op de website. Wij zijn al jaren tevreden klanten.
Mijn ervaring is heel erg positief. Het is fijn om zo'n groot biologisch en demeter assortiment te kunnen krijgen dat vooral ook goed van kwaliteit is. En waar ook de boeren meetellen. De medewerkers zijn erg enthousiast. De afhandeling is heel erg goed. En ook de chauffeurs zijn erg vriendelijk en behulpzaam. En gaat er eens iets mis, dan is er een snelle en zeer klantvriendelijke (eigenlijk ouderwetse:-)) afhandeling van de klacht.
Hoewel Hofweb al langer bestaat, heb ik het helaas pas afgelopen jaar ontdekt. Inmiddels ben ik helemaal over en doe ik er al mijn verse boodschappen. De producten zijn super vers en doordat seizoensproducten in de aanbieding of goedkoper zijn, eet je automatisch meer met het seizoen mee. Ook heel fijn om er zeker van te zijn dat de boeren die leveren aan Hofweb een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. De bezorging is ook altijd heel netjes en de klantenservice is ook goed. Kortom, een heel tevreden klant hier!
Ik ben ontzettend tevreden met Hofweb. Allereerst omdat ze een heel ruim aanbod hebben van heerlijke producten. Ik gebruik het vooral voor biologische seizoensproducten die vaak rechtstreeks van de boer komen. Die houdt er ook meer aan over dan bij de grote supermarkten, dat vind ik ook belangrijk. En dat het biologisch met geen of minder bestrijdingsmiddelen vind ik erg fijn. De bezorging gaat makkelijk en de bezorgers zijn zeer vriendelijk. Elke week een nieuwsbrief met informatie en aanbiedingen. Alles voelt gewoon veel fijner dan bij de grote supermarkten, waar ik alleen nog kom voor kleine aanvullingen op wat ik al besteld had.
Veel keuze, ruim assortiment, mooie biologische producten, eerlijke prijs voor de boer, goede en gemakkelijke bestel- en bezorgservice
Super fijn dat hofweb weer op Goeree Overflakkee de bio boodschappen brengt. Heerlijke verse groenten en fruit. Duidelijk aangegeven op de site of de producten uit Nederland komen of uit het buitenland. Alles wat de supermarkt ook verkoopt maar dan biologisch. En heel veel keuze. Bezorgen kost ook nog eens bijna niks. Ook iedere week een heleboel aanbiedingen. Blij mee.
Iedere woensdag komen de boodschappen en ook al heb ik ze zelf uitgekozen, besteld en betaald, het voelt als verwennerij. Alles biologisch, melk van een koe die zelf voor haar kalf mag blijven zorgen, geen overbodige verpakkingsmiddelen (uien, knoflook, appels en mandarijnen rollen gezellig doorelkaar in het krat) en kwalitatief hoogwaardige produkten. Ik heb nog nooit zulke lekkere bruine basterdsuiker geproefd. Bovendien krijgt de boer of andere producent voor al mijn aankopen rechtvaardig betaald. Kortom: ik ben een gelukkige klant :-)
Het programma om te bestellen is overzichtelijk, de prijzen zijn zeer redelijk met iedere week leuke aanbiedingen. Je vindt er bijzondere groenten en fruit die bij de gewone supermarkt niet te koop zijn (deze week de kliswortel testen). De groenten zijn supervers en kunnen gemakkelijk even bewaard worden. Ook de eieren zijn top; vers en eiwit met een "bite". De bezorging komt keurig op tijd en als je een bericht stuurt, wordt er snel en adequaat gereageerd. Wij wonen in een dorp dus het lokale aanbod aan biologische producten is beperkt. Kortom, blij met Hofweb!
Ik bestel al weer een aantal jaren bij Hofweb. De groeten en het meeste fruit zijn allemaal vers biologisch en van dichtbij en daarnaast kun je ook je dagelijkse boodschappen bij Hofweb doen. De bezorgers zijn top en àlles wordt keurig achterom afgeleverd. Ik hoef er dus niet voor thuis te blijven. Als extra staan er talloze recepten op de site. Kortom ik ben een gelukkige Hofweb klant.
Als je op zoek bent naar biologisch dan heb je nu een SUPER-markt gevonden. Maak gerust een account aan. Per postcode zijn er verschillende bezorgdata, persoonlijke chauffeurs en je krijgt een nieuwsbrief met aanbiedingen die voelt alsof die op jou persoonlijk geschreven is. Verse groenten, weinig verpakkingsmateriaal, heerlijke recepten en grappige acties tussendoor. Dat is Hofweb. Welcome to the family.
Zeker aan te raden! Verse biologische producten..ook zo van het land..op tijd thuisgebracht door vriendelijke chauffeurs van Hofweb ..al jaren tevreden klant (:
Bestellen werkt uitstekend. Klantenservice is goed. Regelmatig acties en mails met tips. Bezorger uitermate vriendelijk!
Ik laat mijn boodschappen al jaren bezorgen door Hofweb. Dit omdat het eerlijke en gezonde voeding betreft zonder gif! Soms vergeten zij weleens wat te bezorgen of bezorgen ze het verkeerde artikel. Dit wordt altijd keurig opgelost. Ik ben een tevreden klant!
Ik bestel nu sinds een paar maanden mijn boodschappen bij Hofweb. Ontzettend veel keuze uit producten. Wij hebben een minimaal inkomen, maar willen graag biologisch eten. Dit kan zeker bij Hofweb. Er zijn regelmatig aanbiedingen, overblijvers en goede diepvriesproducten voor een lagere prijs. Ook nette bezorgkosten van €2,50. Wij blijven vaste klant!
Professorzuurlaan 23
8256 PD Biddinghuizen