Geweldige producten. Prima service!

De womanizer premium ging kapot. De smartsilence functie werkte niet. Ik kreeg meteen een nieuwe toegestuurd. Ik was benieuwd of het nog beter kon. Maar de nieuwe womanizer duo is werkelijk geniaal! :) Erg benieuwd of die nog te overtreffen is...

Grote teleurstelling

Na alle goede recensies waren mijn verwachtingen hoog. Helaas, deze worden totaal niet waargemaakt. Misschien heb ik de verkeerde gekocht, maar als de batterij na een half uur leeg is heb ik nog steeds geen hoogtepunt gehad. Toch weer terug naar (een variant van) tarzan denk ik. Zonde van het geld!

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? Nee

Zeker een aanrader

Na lang twijfelen heb ik een week geleden toch de womanizer premium aangeschaft. Ik vind het best veel geld. Maar ik heb er geen spijt van. Wat een aanrader! Ik heb niet meer dan 5 minuten nodig. En het werkt elke keer. Ik was bang dat het geluid te hard zou zijn of dat het zou afleiden, maar dat is helemaal niet het geval. Het klinkt als een lichte trilling (ergens op de achtergrond). Het geluid begint pas wanneer het in aanraking komt met de huid. Heel discreet. Als ik eenmaal de juiste stand (1-12) heb gevonden gebruik ik hem zonder handen. Hij kan naar beneden en boven gericht blijven liggen waarbij het precies de vorm van het lichaam volgt. Ik kan ook nog op rug en buik liggen zonder dat het ongemakkelijk aanvoelt.

Snelle discrete levering

Snelle discrete levering. Had hoge verwachtingen maar niet helemaal zoals verwacht. Je moet hem echt goed op z'n plek houden en dat is met sommige standjes erg lastig! Wanneer je hem alleen gebruikt is het makkelijker.

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? Ja

Had hoge verwachtingen die niet worden waargemaakt.

Vooral door de verhalen in de media had ik hoge verwachtingen van wat de Womanizer voor plezier zou kunnen brengen. Helaas kan ik het niet als meer omschrijven dan “wel een lekker gevoel”. Ik kan er niet mee klaarkomen, terwijl dat normaal (met mijn vingers) heel makkelijk gaat. Jammer!

Snelle discrete levering

Goede omschrijving, duidelijke website. Fijn apparaat!

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? Ja

Erg goed product, zeker aan te raden

Mijn vrouw is er helemaal blij mee, ze heeft er normaal geen moeite mee, maar met de Womanizer is het volgens haar wel bijna 10x heftiger als een gewone vibo.

Pluspunten

Snelle , discrete levering. Verpakking uitermate goed verzorgd!

Pluspunten

Mijn eerste womanizer, meteen de nieuwste gekocht. Geen vergelijkingsmateriaal op electronisch gebied. Maar wat heb ik een intense beleving met de Womanizer Premium! Ook de levering op tijd in een keurige anonieme doos.

Pluspunten

Goede communicatie

Ik vond het jammer dat ik de retourkosten zelf moest betalen

Pluspunten

Product voldoet en snelle levering.

Pluspunten

de womanizer doet wat het beloofd een fantastisch orgasme binnen enkele minuten. Ik ben een vrouw in de overgang die geen heftige orgasmes meer heeft. door de Womanizer, krijg ik ze wel weer en dat binnen enkele minuten. Zo blij mee!!! Mirjam 51 jaar

Pluspunten

Prachtig product in alle opzichten, snelle levering “discreet “

Geen idee

Pluspunten

Goede en snelle levering, op alle fronten! :-)

Pluspunten

Keurig verpakt en snelle levering

Pluspunten

snel, correct en discreet

Pluspunten

Snel en discreet geleverd! ... het doet wat het belooft.

Geef de klant wat meer tijd om het product te beoordelen. Het is namelijk even oefenen en verschillende standen uitproberen en dat doe je niet iedere dag.

Pluspunten

Snelle bezorging, discreet

Pluspunten

prima site, bestelproces gemakkelijk, snelle levering, discreet verpakt. prima

Pluspunten

Supersnelle levering. Alles vlot verlopen !

Haarlemmerstraatweg 32

2343LB Oegstgeest