OK

enige kritiek voorlopig is dat ze weigeren btw terug te betalen als je buiten Europa woont... Netjes snel geleverd...

Intens

Intense ervaring. Heel aangenaam.

niet meer te missen ;-)

mijn vriendin had hem al jaren maar ik sta nogal weigerachtig t.o. speeltjes,maar na hem toch eens te testen was ik meer dan aangenaam verrast en heb de dag nadien er zelf een aangekocht. is niet meer weg te denken bij mijn sexleven, ook mijn man vindt het leuk om hem in samenspel te gebruiken ;-)

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? Ja

Goed bij verkoop maar slecht bij vragen

Als je iets besteld in de we shop dan wordt het supersnel geleverd. Helaas heb ik eerder per mail een vraag gesteld over een ouder product maar daar wordt helaas niet op gereageerd.

Fucking mind blowing

Snel bezorgd en discreet. Eerste ervaring was mind blowing.

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? Ja

Wel anders dan m’n vorige Womanizer

Dit is m’n 2e Womanizer. Ik heb de W500 ook. Daar was/ben ik zo’n fan van dat ik een extra exemplaar heb gekocht, voor in m’n logeertas (veel weg voor m’n werk) en als de andere het zou begeven. Deze is echter minder subtiel qua zuigkracht. Waar het aan ligt, moet ik nog uitzoeken. Verder zat er bij m’n zwarte Premium standaard een zwart mondje. Het extra mondje dat ik erbij kreeg is wit en daardoor veel minder stijlvol. Dit vind ik erg jammer.

Defect product

Ik ben altijd meer dan tevreden geweest met mijn womanizers. Tot de laatste, premium. Hij werd slecht werkend geleverd. Hij is overduidelijk kapot; fabricage fout. Niet dat ik daarmee een nieuwe heb. Moest maar contact opnemen met het hoofdkantoor via het engelstalige garantieformulier. En die zijn niet bepaald vlot met reageren. Ik vind het erg jammer dat het allemaal op deze manier moet en dat www.womanizer.nl dit soort dingen niet zelf kan oplossen...

matig

na alle geweldige verhalen vond ik zwaar tegenvallen en zonde van mijn geld

Teleurstellend

Kreeg de tip uit eigen kring die lovende reacties had, evenals online. Maar voor mij is de ervaring teleurstellend. Minimale impact. Ik zal het wel nog een paar kansen geven, maar anders is het 70 euro verspilde moeite. Voor mij werkt een vibrator tot nog toe het beste

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? N.v.t.

De service en klantgevoel kan sterk verbeterd worden.

Ik had de verkeerde afdekkapjes besteld. Passen helemaal niet. Ik meld dit en direct wordt er aangegeven dat vanwege de wet en hygiëne er geen retour mag/kan plaatsvinden. Ik geef aan dat dit geen kwestie van wet is maar of zij wel of niet dit vergoeden of de juiste sturen. Na wat haperende mail en een overleg met directie krijg ik 15% korting aangeboden. Dat is 1,94 euro!! een beetje een belediging. Het gaat mij dus niet om het geld maar het principe. Inmiddels de juiste besteld zonder de korting te gebruiken. Let dus goed op.

Waanzinnig

Het nieuwe L kopje is waanzinnig! Echt een totaal, intensere ervaring! Terwijl kopje M ook fantastische was, wekte deze de interesse!

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? N.v.t.

Snelle levering Onduidelijke maten

Snelle levering maar het is lastig om voor oudere modellen de juiste maat opzetstukjes te vinden. Waarom niet een handige tabel zodat je alles snel overziet. Je kunt een onjuiste maat niet terugsturen dus zo'n overzicht is geen overbodige luxe.

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? Ja

Not as good as the original

This version of the Womanizer is not as good as the original. The motor and suction has changed. It is difficult to position it and the length of the device makes it difficult to use during partnered sex. It is unfortunate because this was my favorite toy. That being said, it is still okay but it is not as good as it used to be.

whow

Ik kocht dit op aanraden van goede vrienden voor mijn vrouw. Zij ervaarde het volgende met een glimlach van oor tot oor. Het gevoel is in eerste instantie vreemd omdat je gewend bent om je vingers erbij te gebruiken op een andere wijzen. Eenmaal wat gewend geeft het een geweldig orgasme wat dieper en sterker is dan ik ooit heb ervaren. TOP PRODUCT

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? Ja

Geweldige eerste keer... maar daarna niet meer tot een hoogtepunt te brengen .... geen idee waarom, ik moet een langere tijd ertussen laten, denk ik... Maar verder een geweldig apparaat

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? Ja

Een genot voor iedere vrouw

Door mijn leeftijd kwam ik niet meer zo snel klaar met mijn clitoris. De womenizer is echt een uitkomst. Echt een hele fijne en goede uitvinding. Het is nog wel even uitproberen met de snelheid wat het fijnst is, maar daar komen we wel uit.

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? Ja

Geweldig apparaat maar het bijleveren van een emmer en een dweil zou geen overbodige luxe zijn haha

Top uitvinding

Voor mijn vrouw maar ook samen hebben we erveel plezier van. Dit is de tweede die we kopen

????

Vorige week woensdag besteld Heb m nog niet binnen is door PostNL weer retour gestuurd! Geen ervaring maar ben dus niet echt enthousiast!

Intens genieten

Een bijzonder fijne ervaring. Echt veel beter dan de goedkopere varianten. Ik blij vrouw blij

Overzichtelijk, klantvriendelijk

Als je een womanizer zoekt, welk type dan ook, raad ik Womanizer.nl aan. Als je bestelt, verzend men dit snel én discreet, en ik had mijn bestelling al na een paar dagen geleverd. Bij vragen kan je gewoon mailen, en men zal je zo goed mogelijk van dienst zijn met de nodige uitleg. De kwaliteit van de produkten zijn zeer goed, en dat is fijn, zo heb je langer plezier van je aankoop. Mijn advies: voor womanizers moet je bij womanizer.nl zijn!

• Beveelt u de webshop womanizer.nl aan? Ja

Zeer goed. Goede levering. Goede kwaliteit van het bestelde product.

Superleuk

Heerlijk apperaat maar toch niet fluisterstil

Wow!

Nog nooit zo snel en lekker klaargekomen!

Haarlemmerstraatweg 32

2343LB Oegstgeest