Snelle verzending

Snelle verzending. Alleen DHL is waardeloos. Pakje ergens neergelegd, terwijl ik gewoon thuis was.

snelle goede afwikkeling van de bestelling

via internet mij kussen gevonden, besteld en ontvangen. Heel prettig

Winkelen in een webshop met een persoonlijke behandeling

Na bestellen in de webshop via email verkeer een persoonlijk advies gekregen voor iets mooiers.

Mijn bestelling had vertraging, hierover een email ontvangen met excuses. Na ontvangst van de bestelling zat er nog een excuusbriefje bij en een leuk notitieboekje. Verrassing! Tevreden dus.

bestelling on line . goed gegaan

Gedaan wat op de site staat. Geen gedoe en niet moeilijk

Slechte bezorging

Bezorging ging niet zoals gepland

Goede en snelle levering

Na 1 dag mijn bestelling al in huis! En geleverde tafelkleed voldoet naar alle verwachtingen.

Excellent

I am delighted with the purchase of ‘ Tafelkleed Margriet - 130 cm rond’. The quality of the tablecloth is high. The communication and delivery was ver fast. I highly recommend the seller.

Een tevreden klant

Heb de keuze duidelijk kunnen maken op de website. Bij bestelling kreeg ik keurig alle gegevens via de mail. Werd geïnformeerd over de bezorging ven het bestelde product. De verpakking zag er goed uit dus ben kortom een tevreden klant. Kan de firma aanbevelen!

Bestelde product snel in huis, zou alleen oud flesje met oud plaatje eraf halen.

Snelle en correcte levering

Ik heb alleen goede ervaring

Een heel mooi kleed Kwam iets later dan gepland, maar dat was overmacht Ben er heel blij mee Goede informatie

Gewoon top!

De webwinkel is betrouwbaar en levert snel. Er is een ruime keuze en de prijzen zijn prima. Ook voor kleine artikelen en onderdelen kun je er goed terecht.

Milieuvriendelijk verpakt

De specifieke meubelolie Royal green fix is snel geleverd en bovendien goed verpakt tegen lekken en een zo'n klein mogelijke verpakking. Goed aan ons milieu gedacht.

Vlotte levering

Prima product

Prima product en snel geleverd

Mooi kleed

Na de bestelling is mijn tafelkleed direct uitgeleverd, prima.

Goede communicatie en snelle levering.

Prima webwinkel

Via post nl een keurig ingepakt pakket met factuur ontvangen. Snelle levering en zeer goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Duidelijke website, na telefonisch check besteld en de volgende dag is geleverd!

Zoals boven vermeld, voor de zekerheid gebeld, product was inderdaad op voorraad en kon nog dezelfde middag verzonden worden. En dat is ook gelukt. Volgende dag ontvangen. Prima service. En het bestelde, een tafelkleed was exact wat we besteld hebben en van een uitstekende kwaliteit. Mijn moeder is er blij mee!

Mooie tafelkleden

Mooie tafelkleden. Goed verpakt en komt overeen met de foto's op de website. Heel blij mee.

Geweldige service

Via Woonwebwinkel.com een vloerkleed gekocht dat elders tegen hogere kosten of niet verkrijgbaar was. De heer Heezen bewaakt het proces van bestelling tot levering en schroomt niet om even contact op te nemen. Prima service en topkwaliteit!

Snelle levering en een top service.

Na levering van de bestelde Optinop antislip matrasonderleggers had ik een vraag betreffende het gebruik. Aangezien mijn vraag over het gebruik voor Heezen wonen onbekend was heeft Heezen wonen om deze vraag op juistheid te controleren zelf de moeite genomen om de fabrikant te bellen om mij meer duidelijkheid te geven.

goed bereikbaar

Mijn vraag over de kleur van een tafelkleed werd meteen beantwoord via de mail, volgende dag geleverd

Hogestraat 1

7091 CA Dinxperlo

Over Heezen wonen Dinxperlo - Woonwebwinkel.com

Woonwebwinkel.com is de webshop van Heezen wonen in Dinxperlo. Veel van de artikelen die we online verkopen zijn direct verkrijgbaar in onze winkel waar u ze kunt komen bekijken en voelen. Ons assortiment in de winkel is echter nog veel uitgebreider! Online vindt u met name artikelen als klamboes, tafelkleden, vloerkleden, hoofdkussens, dekbedden, matrassen en onderhoudsmiddelen. Wij doen echter veel meer! U kunt bij ons terecht voor de complete stoffering van uw woning. Van kamerbreed tapijt of strakke PVC vloer tot fraaie raambekleding. Wij helpen u graag. En uw adviseur komt tevens bij u inmeten, uitrekenen en monteren! Korte lijnen, dat is een vertrouwd gevoel.