Aanbevelingswaardige zaak!

Vandaag een afspraak gemaakt omdat ik mooie werkschoenen wilde uitzoeken. Wat een groot assortiment! Goede uitleg en de tijd genomen voor het passen! Hele nette mensen met verstand van zaken. Ga er zeker nog eens terug!

prettige leverancier

content met de services van deze firma met prima kwaliteit en deskundig advies voor de havep overalls

prachtige helly hansen

prachtige helly hansen werkkleding gekocht voor mij en mn collega

Geweldig geholpen

Bedankt! -Goed advies -Prijs is goed -Leuke mensen!!! -kwaliteit spul

fijne laarzen

zeer tevreden over mijn nieuwe werklaarzen van sixton. Dank voor de sokken

bedankt a workx

eindelijk een mooi nieuw kledingpakket voor onze mensen. Wat voorheen een ratjetoe was is nu allemaal uniform en professioneel. We krijgen veel complimenten en de mannen zijn er erv blij mee. Ook zelfs onze jan met zijn kritische maar eerlijke blik. Na draagtest en toolbox gekozen voor de blaklader jassen sofsjels truien shirts broeken en zelfs de schoenen. Wel wat duurder dan oude leverancier maar zeker geen spijt van. Bedankt wendy en alex voor jullie adviezen. Echt een aanrader! zowel de kleding als a workx

top

erg tevreden met mijn mascot kleding

mooie werkschoenen

werkschoenen gekocht, veel keuze en uiteindelijk gekozen voor de stoere caterpillar schoenen, bevallen heel goed

fijne service

fijne service en goed advies, mooie winkel veel keuze

nieuwe werkoutfits uitstekend

onze nieuwe zichtbaarheids pakken zijn geweldig. Uiteindelijk toch gekozen voor de duurdere helly hansen alna pakken, bedankt alex voor je goed advies. We zijn erg tevreden, wij kopen voortaan bij Aworkx

veel keuze schoenen

prachtige winkel, altijd ruime keuze voor onze medewerkers, goed advies, zelfs voetmeting, prijzen goed

fijne leverancier

altijd prettig zaken doen met aworkx

fijne service

goed advies en prettig contact, chemisch bestendige pakken laarzen en handschoenen aangeschaft

veel schoenen

fijne winkel waar ons personeel altijd slaagt voor nieuwe werkschoenen. Aardige mensen met verstand van de materie

mooie winkel

mooie winkel in tilburg, mooi assortiment en we zijn goed geslaagd

Goede klantenservice

Wegens omstandigheden was er wat misgegaan met mijn bestelling. Uiteindelijk heel netjes en fijn opgelost, positief verrast door de fijne service en het contact. Zou hier zeker weer bestellen in de toekomst.

professioneel en eerlijk advies

een tevreden klant hier: wendy en alex bedankt voor jullie pro-activiteit en eerlijke advies, een verademing tegenwoordig. Blij dat we toch hebben gekozen voor jullie voorstel; onderscheidend en professioneel. Ook de bedrukkingen zijn super gedaan. We bestellen voortaan alles bij aworkx

kwaliteit!

mooie kwaliteit helly hansen gekocht zeer tevreden over, wel prijzige kleding maar eerlijk is eerlijk: echt topkwaliteit

zeer tevreden

zeer tevreden met ons nieuwe kledingpakket en schoenen l, medewerkers heel blij hiermee, prachtige kwaliteit.

super jassen

10tal prachtige blaklader winterjassen aangeschaft en bevallen heel goed!leuk geholpen door de mensen van aworkx en goede aanbieding. bedankt

topservice

erg goed geholpen en prachtige nieuwe werkkleding

mooie werkkleding

zeer tevreden, bedankt wendy voor het meedenken!

prettige ervaring

prettige ervaring! goed advies en prachtige nieuwe kleding, bedankt

(zeer) prettige service

erg goed geholpen, dank!

prettig contact snelle levering

erg tevreden met de nieuwe winterjassen

Goirkekanaaldijk 211-29

5048 AA Tilburg