Uitstekende service!! 👌

Uitstekende service, snelle levering!

Snelle levering, goede service

Goed assortiment, snelle levering en prima service.

Een top bedrijf met een ruim mooi assortiment

Mooie merken waardoor je er toch fris en verzorgd uitziet op de werkvloer.

uitstekend bedrijf !!

Kan snel leveren en houd keurig aan hun afspraken. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Goed bedrijf heldere afspraken en juiste prijsstelling

Wij doen al jaren zaken met Aworkx. Zij hanteren een goed assortiment met zaken waar wij als bedrijf iedere dag mee werken. Denk aan kleding en werkschoenen in diverse uitvoeringen. Als Shell hechten we zeer veel waarde aan goede kwaliteit en levensduur. Indien gewenst komt de heer van Houten deze zaken gratis op het bedrijf aanmeten. Kortom een zeer betrouwbare partner om zaken mee te doen,

Aworkx denkt men ons mee en levert passende producten, tegen een prima prijs met uitstekende service

Aworkx levert veiligheidsproducten en (bedrijfs)kleding voor onze Shell stations. Zij denken daarbij met ons mee. Kwaliteit-prijsverhouding is prima. (After)service is uitstekend. Contacten met de stationsmanagers verlopen bijzonder plezierig.

Prima kwaliteit

Fijn als er zo met je bedrijf wordt meegedacht. Ontwerp, levering en kwaliteit is perfect. Ik krijg van medewerkers alleen maar goede verhalen te horen over de werkkleding en dat was in het verleden wel eens anders. Dus jullie zijn nog niet van ons af :-). Bedankt!!!

prachtige safety shoes voor dames

Ik zocht mooie representatieve dames safetyshoes voor mijn team. Aworkx heeft van Elten de lady black halfhoog aanbevolen en dat was een schot in de roos.

Meedenkend, snel geleverd, scherpe prijzen.

AWorkx denkt met je mee, zoekt in oplossingen, levert snel tegen een scherpe prijs. Echt helemaal tevreden!

prima service

prima service en snel geleverd

perfecte service

duidelijke communicatie en echt breid mee toe denken in belang van klant, hele fijne ervaring, telkens weer

Uitstekend kwaliteit en zeer goede service!

Snelle levering van mooie kwaliteit werkschoenen!

bas dolman

onze firma was op zoek naar nieuwe veiligheids kleding voor de td buiten. Aworkx heeft inventarisatie gedaan en verrassende items voorgesteld. Onze mensen lopen er nu erg mooi bij. Wij zijn blij met deze leverancier, denken mee, houden ons op de hoogte en prijzen zijn ook goed.

Uitstekende service

Voor en persevenement had ik branded hard hats nodig. Alex van Aworkx was ontzettend flexibel, dacht met ons mee en heeft binnen een beperkte tijdsduur een uitstekend product geleverd.

goede service

uitstekende service

prettige samenwerking

altijd prettig zaken doen met aworkx, goede service en snelle levering en goede advisering

prettige leverancier

uitstekend advies en prima service, al onze nieuwe multinorm werk kledij aangeschaft via de firma aworkx

Uitstekende communicatie en service

Met redelijke spoed moesten wij een (klein) aantal producten hebben. AWorkx kwam met een snelle oplossing en wij kregen alles op tijd binnen. Communicatie gaat snel en duidelijk, iets wat ik erg belangrijk vind bij B2B. Dit is het bedrijf waar wij voortaan zaken mee gaan doen en binnenkort laten wij onze nieuwe huisstijl verwerken in de kleding die wij dus aanschaffen bij AWorkx.

zeer fijne leverancier

wij schaffen al geruime tijd werkkleding en beschermende artikelen aan via aworkx workwear en naar volle tevredenheid. We waren aangenaam verrast door de leuke voorstellen die ze deden voor onze Technische Dienst haar nieuwe kledingpakket en krijgen regelmatig complimenten hoe verzorgd de medewerkers eruitzien. Er is tevens een inventarisatie gedaan van de risico’s voor de beschermende artikelen en bleken eigenlijk de medewerkers veel beter te kunnen beschermen war nu zo is. Ik raad aworkx echt aan

fantastisch advies en goede service

heel leuk contact met aworkx, we kopen al geruime tijd kleding voor werk en veiligheids artikelen hier. Heel mooi pakket samengesteld waar onze afdeling erg blij mee is. Alles wordt altijd zeer netjes aangevleverd en ziet er pikobello uit, 1 keer wat vertraging maar dat werd goed opgelost uiteindelijk.

ordered ear plugs

After some miscomunication, in locating our order, Alex did a great job of informing us about our order. Thanks for the feedback and back up!

leuk bedrijf, denken mee

leuk contact gehad met de mensen van aworkx, een heel mooi kledingpakket samengesteld en voorzien van logo's en namen.

Pluspunten

goed advies en prettige samenwerking. deskundig advies en uitstekend veiligheidspakket met pbm's samengesteld, de technische dienst is er erg tevreden mee.

Pluspunten

prettig contact en goed advies

Pluspunten

prettig contact en vooral goed advies, snelle leveringen

nog een vestiging openen in de randstad

Goirkekanaaldijk 211-29

5048 AA Tilburg