Pluspunten

top erg blij met ons nieuwe kledingpakket, verrassende voorstellen met stoere onderscheidende nieuwe bedrijfskleding, zelfs professionele voetmetingen en pasmiddag verzorgd, bedankt aworkx

Pluspunten

prettig contact, had spoedje en hebben ze toch goed geregeld terwijl ze gesloten zijn met vakantie. erg blij, bedankt aworkx

klein maar fijn, vooral zo houden!

Pluspunten

goed advies en goede correcte levering

Pluspunten

Na een miscommunicatie alsnog de bestelde broeken gekregen met hele goede service. Mijn eerdere "commentaar" trek ik bij deze in en beveel dit bedrijf van harte aan bij iedereen. Kleine afhandeling na klacht, vriendelijke persoon en goed geholpen. Boven verwachting!!

Heb 25 april een bestelling gedaan. Tot op heden niets ontvangen. Reageert niet op de email,telefonisch totaal onbereikbaar.waar blijft mijn pakket aworkx?????

Pluspunten

goed advies en snel geleverd

Pluspunten

Snelle levering, goed bereikbaar, eerlijke adviezen

Pluspunten

erg prettig contact en verrassend advies; bijna "vakidioten" zo leuk hoe ze met de materie omgaan

misschien iets groter assortiment

Pluspunten

Zeer goede begeleiding en advies over de aan te schaffen producten en persoonlijke aandacht voor inpakken en leveren van de order! Zeer tevreden!

Pluspunten

Enorm goed begeleidt door Alex. Hele goede en duidelijke communicatie en een service zoals ieder bedrijf zou moeten geven. Een volgende bestelling plaats ik 100% zeker bij Aworkx!

Pluspunten

Snelle en persoonlijke aandacht, voor grotere, maar ook stuks orders voor specialismes binnen onze organisatie. Bruikbare en realistische voorstellen ontvangen rekening houdend met onze wensen en budget. Kwaliteit van kleding prima, ook de volgende bestelling mag door Alex worden verzorgd!

Pluspunten

ja gewoon een 10 alles was perfect en boven verwachting zelfs. wij zijn goed geadviseerd, meerdere mogelijkheden zijn door aworkx voorgesteld met alle plussen en minnen. uiteindelijk een goede keuze kunnen maken en zeer snel geleverd, ik zeg TOPPIE. bedankt Aworkx en Alex!

geen verbeterpunten, vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Snel Eerlijk Goed service Fijne communicatie

Pluspunten

Enthousiast en klantgericht!

Vooral service gerichtheid vasthouden (tip)

Pluspunten

Ik ben werkelijk fantastisch geholpen door Alex. Hij heeft meerdere veiligheidsjassen, speciaal voor vrouwen voor mij besteld om dat de 'normale' versies veel te groot bleken te zijn voor mij. TOP service!

Pluspunten

Meedenkend, adviserend en prettig in communicatie.

Pluspunten

snelle reactie op vragen correcte afhandeling van de orders goede prijs/kwaliteit verhouden

Pluspunten

Zeer goede communicatie betreffende mijn bestelling

Pluspunten

Snelle en vlotte levering. Hebben mij zelf gecontacteerd omdat er twijfel was over de correctheid opgegeven maten. Er was een broek in een verkeerde kleur geleverd, dit is op een heel aangename en verrassende manier verholpen

Pluspunten

Ik ben heel tevreden. Alex heeft me van begin tot het einde goed geadviseerd. Persoonlijk contact op de manier zoals ik zelf ook graag mijn klanten help.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit en advies

levertijden

Pluspunten

Berokken-betrouwbaar en prijs kwaliteit uitstekend

Pluspunten

ze luisteren en denken mee. zeer flexibel en bereikbaar. scherp geprijsd

relatief klein assortiment, maar als je wat anders wilt hebben gaan ze voor je op zoek

Pluspunten

Snelheid, service

Goirkekanaaldijk 211-29

5048 AA Tilburg