Zeer prettig winkelen
Ben erg tevreden over het afhandelen van mijn order.
Ik heb een bestelling geplaatst voor hondensnacks en die werden netjes bezorgt maar daar was alles mee gezegt!!!! Ik maakte de doos open en het rook al vreemd vervolgens wilde ik mijn hondje een koekje geven en tot mijn verbazing waren deze vreselijk maar dan ook echt vreselijk beschimmeld!!!! En niet alleen dit zakje!!!! Ik gebeld naar nee hoor ik te horen dat dit niet bij de winkel hoort en er werd dus gewoon opgehangen, vervolgens ander nummer gebeld wat ik kon draaien en ik moet nog steeds terug gebeld worden dus nee ik raad hun zeker niet aan!!!! Vind het zeer slecht en zeker als er niet op terug gekomen wordt
Hoi, Had je dit ook al naar ons gemaild of gebeld met ons? dit verhaal komt mij namelijk niet bekend voor. Dan sturen we gerust een nieuwe verpakking heen.
Op 4 mei een bestelling gedaan en nu 10 dagen later nog geen planten gezien. Heb een mail gestuurd op 9 mei gevraagd of er gekeken kan worden waar de bestelling is, op 14 mei nog geen reactie. Jammer eerdere ervaringen waren wel goed.
Prima webshop, duidelijke aanwijzingen en tonen van artikelen, makkelijk te bestellen en goede begeleiding na bestelling tot levering.
Goede en snelle levering
Grasmaaier bekeken, besteld, super snel in huis netjes verzonden via DHL en aan het werk Bedankt Tuinland
Was op zoek naar boomschors maar de meeste bedrijven wilden niet bezorgen of vroeger daar de hoofdprijs voor. Tuinland kon leveren tegen een aantrekkelijke prijs en uiterst fatsoenlijke bezorgkosten.
Ik had al een aantal planten bij andere tuinwinkels gekocht en daar had ik hetzelfde probleem als sommige mensen hieronder: er was met de dozen gegooid. Maar de pakketten die ik van Tuinland kreeg, die waren er redelijk snel (gezien coronatijden) en enorm stevig verpakt met veel stickers erop wat boven en onder is. Ik was daar erg blij mee. De transporteur was er inderdaad voorzichtig mee, maar ik denk dat per post planten bestellen gewoon een risico in zich draagt. Ik vermoed wel dat Tuinland naar de kritiek kijkt en probeert naar verbetering te streven. Dus dat alleen al is een reden om hier weer te bestellen. Alleen vond ik het jammer dat voor het balkon wat weinig keuze was op het moment dat ik bestelde. Maar wat ik wel weet is dat ik, als mijn huidige plantjes uitgebloeid zijn of volgend jaar, het eerst bij Tuinland ga kijken en bestellen.
De planten zien er na levering goed uit. De levering van de pakketten was snel. De planten waren goed verpakt. Jammer dat de de planten vervoerd werden in een klein bestelbusje zodat de pakketten niet rechtop konden staan. Een aantal bladeren waren door het vervoer gekneusd en heb ik moeten verwijderen. De aarde lag verspreid in de doos.
Het pakket komt zeer verzorgd aan,geweldig
Ik vond het allemaal erg langzaam gaan. Een week over verzenden en daarna in het sorteercentrum twee dagen wachten voordat Tuinland data door had gegeven aan DHL? Ik bestel hier nooit meer iets.
Hoi, Jammer dat je het op die manier ziet. Wij verzenden iedere dag , optijd, onze pakketten, wij zijn helaas afhankelijk van dhl voor het verzenden van onze pakketten. Zij hanteren op het moment een langere levertijd, dit komt natuurlijk door het corona virus. Ze moeten op 1,5 afstand werken voor jou en mijn veiligheid. Daarom duurt het proces langer. Grotere pakketten doen er helaas langer over om te sorteren. Dus dit is een probleem waar tuinland niets aan kan doen. Mensen bestellen op het moment veel online ,omdat ze voor hun eigen veiligheid niet naar de winkel kunnen of mogen. Om onze eigen veiligheid te waarborgen en die van dhl, duurt het proces langer dat geld voor iedere webshop.
Zie boven.
Prima service niets op aan te merken.
Planten online besteld voor mijn 86 jarige moeder, alles op de kop in de doos aangekomen heel vriendelijke mail en aantal dingen opnieuw geleverd alleen was het resultaat hetzelfde ik vrees dat de levering met DHL niet handig is
Hoi, het is momenteel erg lastig om groen te versturen met dhl, omdat het lijkt dat hun met de dozen gooien wanneer het erg druk is bij hun. Gelukkig zijn er genoeg bestelling die planten bevatten die wel goed aankomen. Ben bang dat je tot 2 keer aan toe pech hebt gehad. We zijn inmiddels bezig op dit op een betere manier te kunnen verzenden, eventueel met een andere verzender.
Vriendelijke service. Snelle levering. Goedkoop.
Na 4 keer e-mailen met de webshop blijkt dat het door mij bestelde product niet meer leverbaar was en dat hierom (zonder dat mij hierover is bericht) een ander product was geleverd. Toen duidelijk was wat het probleem was, wel de bevestiging gekregen dat ik het geld van het bestelde product terug zou krijgen.
Het artikel dat ik via de website had besteld had niet het juiste formaat. Dat kwam omdat een medewerkster van Tuinland mij een maat had doorgegeven welke achteraf niet klopte. Ik kon het artikel naar een vestiging van Tuinland terugbrengen en kreeg ook de verzendkosten weer terug. Prima service !
Had een houten bloembak besteld voor schoondochter en zoon,met meerdere planten erin volgens de foto. Achteraf stond er met name 1 plant in en een klein beetje van een andere. Kwaliteit hout was ook niet zo mooi. Besteld voor bepaalde datum, kwam 2 dagen te vroeg, terwijl zij niet thuis waren. En vervolgens zat de kassabon er ook doodleuk bij, terwijl het een kado was! Hadden ze kunnen weten omdat het factuur en bezorgadres anders waren.
Helaas was mijn product niet meer leverbaar. (seizoensartikel) Deze was nog wel te vinden op de site. Besteld in het weekend, en op maandag hierover al mail ontvangen dat ik het geld terug zou hebben. De volgende dag stond dit ook al op de rekening. Dus helaas geen artikel, maar wel een heel goede service.
Hondenvoer besteld. i.v.m. drukte van Tuinland en pakketbezorger wel later geleverd gekregen (van bestelling tot levering nu 5 dagen) Ben hier wel over geïnformeerd dat het langer zou duren.
Ik heb een grasmaaier besteld. Deze werd keurig op tijd geleverd. Goede keus grasmaaier, voldoet aan de omschrijving
goed product , precies wat ik heb gevraagd
Kwaliteit/prijsverhouding goed.
Borgstee 70
9403 TV Assen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinland is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in tuinartikelen, woondecoratie en seizoensproducten. Het assortiment varieert van planten en tuinmeubelen tot kerstdecoraties en interieuraccessoires. Tuinland combineert kwaliteit en inspiratie met deskundig advies, en biedt zowel particulieren als bedrijven alles wat nodig is om huis en tuin sfeervol in te richten.