Goede producten. Redelijke prijzen. Snelle levering. Goede communicatie.
geen gedoe , zonder veel poespas , mijn producten besteld , betaald en zoals op de site staat vlot geleverd !! dank U
Snelle levering en goede prijs
Was mijn eerste maar wellicht niet mijn laatste bestelling
super selle levering ondanks de corona crisis
Snelle bezorging wat fijn is met hondevoer
keurig op tijd en correct bezorgd plant was goed verpakt en kon zo geen schade oplopen
Via de webshop plantjes besteld, ze zijn snel en netjes geleverd.
Snelle en goede service net als de vorige keer.
Besteld via internet goede service snelle levering zeer tevreden
Uitstekende ervaring
Erg snelle levering van mijn dierbenodigdheden en plant. PLant zat netjes in een doos met aanwijzingen voor de post wekle kant rechtop was. Erg netjes allemaal.
Had 2 zakken hondenvoer besteld , afgelopen dinsdag kwam 1 zak binnen, op de afleveringsbon , stonden 2 zakken. Tot op heden nog geen 2e zak ontvangen
Gezellig leuk
De aankoop ging heel gemakkelijk en de planten kwamen keurig verpakt aan
Enorm fijn en hartelijk bedrijf, wij hadden het juiste voer besteld maar kregen 40kg voer van een ander merk wat onze honden niet eten. Na overleg kregen we het juiste voer alsnog opgestuurd en mochten we voor het "verkeerde merk" een goed doel zoeken. Wij kwamen er achter dat een vriendin juist dit merk voer graag aan de hond gaf maar het niet altijd kon betalen en dan ook mixte met goedkoper voer. Dankzij jullie heeft haar hond nu lekker te eten. En wij bestellen volgende keer een zak van dit "verkeerde" voer extra bij onze bestelling om haar te helpen
De chauffeur wilde zonder problemen bij de achterdeur zetten
Zeer snelle levering. Enig minpuntje vind ik dat er geen mogelijkheid is voor afterpay.
Fijn dat Tuinland puzzels verkoopt, voor goede prijs vlotte gratis bezorging. Top. Moet verplicht binnen zitten ivm coronavirus. Puzzelen nu helemaal fijne bezigheid.
De bestelling was super snel in huis, fijn. Helaas was de doos beschadigd waardoor een deel verloren is gegaan.
mijn ervaring was dat ik ander voer wou voor mijn hond een baal van 20kilo van cavom,maar was alleen 5kilo ik gebeld voor 20kilo dat hebben ze na gekeken en voor mijn op de site gezet hond blij en ik blij dus goede service ga zo door
De klantenservice is geweldig, bij een gebrek wordt alles eenvoudig en snel hersteld.
Genoeg keuze en vooral goede communicatie vanuit de webshop
Eindelijk Peacock plantensteun onderdelen gevonden.
Geen enkel probleem gekend. Overzichtelijke site. Zeer snelle verzending en verzendingskosten binnen de normale normen. 100% tevreden en zeker een aanrader.
Borgstee 70
9403 TV Assen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinland is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in tuinartikelen, woondecoratie en seizoensproducten. Het assortiment varieert van planten en tuinmeubelen tot kerstdecoraties en interieuraccessoires. Tuinland combineert kwaliteit en inspiratie met deskundig advies, en biedt zowel particulieren als bedrijven alles wat nodig is om huis en tuin sfeervol in te richten.