De eerste keer dat ik het artikel bestelde heb ik er 2 besteld. Alles verliep goed tot het moment ik naar de volgende stap moest (afronden en betalen) toen liep alles vast. Na telefonisch contact werd mij aangeraden via een andere browser te gaan bestellen Zo gezegt zo gedaan alleen kon ik er nu maar 1 bestellen. Ik heb het idee dat mijn vorige bestelling nog ergens in jullie systeem aanwezig was wat mij belemmerde om er 2 te bestellen Dus nu 2 maal verzend kosten betalen om toch aan de 2 bexems te komen.
Hoi, Telefonisch waren we er zeker uitgekomen. En had ik gewoon de verzendkosten terug kunnen storten. Ik had al aangegeven mocht je er niet uit komen, mij graag terug te bellen. Waarschijnlijk zit er nog 1 bezem in je winkelmandje, maar die kan ik er helaas niet uithalen. Zou je mij dit verhaal kunnen mailen? [email protected] dan kan ik kijken wat ik met de verzendkosten nog kan doen. groeten tuinland
Snelle levering van de bestelde goederen
Alles correct verlopen, ook het prijsverschil (voor hondenvoer Royal Canin) met andere webwinkels is opmerkelijk!
Trustful, Unfortunately the delivery took a few days.
Eertste x besteld tevreden
Tot nu toe prima
Levering een paar dagen vertraagd, dit kan gebeuren... Netjes opgelost door juist en tijdig contact met Customer Service. Wel wat prijzig qua verzenden, maar dit is niet anders met grotere tuinmaterialen denk ik.
Mooie plant, makkelijk bestellen en snel bezorgd. Complimenten voor de duidelijke waarschuwing op de doos zodat de bezorger er voorzichtig mee omgaat
Snelle levering, goede prijs /kwaliteit verhouding
Prima service mede met het inwisselen van mijn tegoed bon(2019),zal zeker vaker een bestelling doen,artikel is okidoki.
Het geleverde product voldeed niet. Ik had een andere maat besteld en de plant was beschadigd. Na divers email contact metTuinland bleek de door mij bestelde maat niet leverbaar. De verkeerd geleverde plant hoefde ik niet terug te sturen en de prijs hiervan kreeg ik teruggestort.
Goede ervaring
Ik heb geen aanmerkingen op de bestelling.
Snelle levering en keurig verpakt.
Mijn spullen zijn nog niet aangekomen. En zal zaterdag de 15, februari de zouden ze aankomen. Niet gebeurd en ik heb ze nog niet planten.
Hoi Manuel, Ik had je ook al even prive gemaild. Maar Dhl heeft de bestellingen vrijdag niet opgehaald. Wat inhoud dat zaterdag bestelling niet uitgeleverd kon worden omdat alle bestelling nog bij ons in het magazijn staan. Vandaag wordt de pallet opgehaald en dan zal morgen je bestelling bezorgd worden, excuus voor het ongemak. Groeten tuinland
Leuke potten, maar helaas ook veel mails. Ze vragen je niets, maar sturen wel allemaal mails met onzin. Geen respect voor de privacy van haar klanten, dus ik koop er nooit meer wat.
Hoi, In onze voorwaarden staat dat je toestemming geeft om van ons mails te ontvangen. Als je een bestelling bij ons plaatst. Dit zal bij de meeste webshops niet anders zijn. Daarnaast ben je nooit verplicht om iets in te vullen. Jammer dat we niet kunnen voldoen aan je verwachting. Groeten tuinland
Mooie bloempotten besteld. En snel en in goede staat ontvangen. Top
Na een foutieve levering binnen een dag alles opgelost. Top.
Ik had bloempotten besteld die bij de serie passen die ik zelf al in huis had. Mooie bloempotten, precies wat ik verwachtte. De levering werd één dag uitgesteld vanwege logistieke redenen. Jammer, maar daar kreeg ik wel netjes een mailtje over. Keurig geleverd, netjes verpakt.
Snelle levering, helemaal top.
Wat een goede service tuinland komt de gemaakte afspraken supersnel na
Een cadeau kaart voor 50€ alleen in de winkel en op jullie site te koop, en ook nog 1.99 € extra betalen dit vind ik erg slecht
Hoi Lucia, Voor een fysieke cadeaukaart betaald je verzendkosten. Wij kunnen helaas niet gratis onze pakketten verzenden. Als je een digitale cadeaubon kiest betaal je niks extra's en krijg je hem per mail toegestuurd. Misschien een tip voor de volgende keer. groetjes tuinland
Bestelling goed aangekomen, en verder hier geen problemen mee. Alleen aangegeven welke dag afgeleverd kon worden (maandag) en dan leveren op dinsdag? Zonder bericht. Dit vind ik vervelend, vooral als je dingen hiervoor regelt. Maar afgezien hiervan zal ik in de toekomst zeker nogmaals bestellen.
De bestelde goederen kwamen pas over een week en waren beschadigd waardoor de koeriersdienst ze niet eens heeft afgeleverd maar retourneerde aan Tuinland. Wat een teleurstelling !!!
Hoi Peter, Als het goed is heb je van mij een mail ontvangen en is het inmiddels opgelost. Dhl stuurt producten terug als ze beschadigd zijn, daar ging het mis. Dat de bestelling een week te laat kwam, kwam omdat de verkeerde datum gekozen was. Maar we hebben inmiddels alles opgelost als het goed is. Zo niet dat hoor ik het graag via [email protected]. groetjes tuinland
Borgstee 70
9403 TV Assen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinland is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in tuinartikelen, woondecoratie en seizoensproducten. Het assortiment varieert van planten en tuinmeubelen tot kerstdecoraties en interieuraccessoires. Tuinland combineert kwaliteit en inspiratie met deskundig advies, en biedt zowel particulieren als bedrijven alles wat nodig is om huis en tuin sfeervol in te richten.