Duidelijke site en bestellen gaat makkelijk. Snelle levering! Dus top geregeld!
Hoi, bedankt voor deze mooie woorden, daar worden we blij van. tot de volgende keer, groetjes tuinland
Op 26-11 een vaasje besteld,na 2 telefoontjes nog steeds niets ontvangen.
Ondanks drukke kerstperiode snelle levering! Wel zou een mail met track/trace gegevens prettig zijn!
Ik was ruim op tijd met een sinterklaas cadeautje bestellen online. Vervolgens word ik een week later gebeld dat ze het artikel (de vogeltaart) niet meer hebben! Ja, want ze zijn heel hard gegaan in de winkel.... Tja, daarvoor kies ik natuurlijk niet voor online! M.a.w. het komt op mij over als een webwinkel in de kinderschoenen waarvan de online klant de dupe wordt. Mijn advies: zorg dat je online voorraad up to date is en vooral gescheiden van je winkelvoorraad. Na mijn ongenoegen, is de bestelling geannuleerd en heb ik mijn geld terug ontvangen. Dat is verder wel snel en netjes afgehandeld gelukkig.
Na een kapotte levering al snel een nieuw pakketje ontvangen met daarin een prachtige nieuwe kerstbal.
Online besteld en alles is keurig verpakt en aangekomen.
Meestal rijd ik naar de winkel voor voer, maar dat kwam me even niet goed uit. Dus op maandag online besteld. Op donderdag nog niks gehoord dus gebeld; voer was niet leverbaar. Dat had ik graag even gehoord... Daarna kreeg ik tóch nog een mailtje dat er vertraging was en dat we voor het ongemak iets extra's bij de bestelling kregen. Na anderhalve week bestelling binnen, waren drie artikelen niet geleverd (da's nog eens iets anders dan een kleinigheidje krijgen voor het wachten) . Weer bellen.. Eigenlijk vind ik dat het andersom hoort, dat het bedrijf de service geeft ipv de klant die er weer achteraan moet bellen. (waar ze trouwens vriendelijk waren aan de telefoon hoor) Daarnaast vind ik verzendkosten betalen als je voor €130,- hondenvoer besteld ook wel wat jammer.. Overigens vind ik de tuinland live een leuke winkel, maar online bestellen trekt op deze manier bepaald niet..
Fijne service
Mijn eerste bestelling was een goede ervaring, snel en zonder problemen geleverd.
Artikelen goed verpakt en in goede staat geleverd.Niet op de gewenste leveringsdata geleverd,maar door DHL wel gewaarschuwd dat door de drukte een vertraging kon voorkomen. Daarvoor alle begrip.
Leuk
Goede service, wist precies waar ik aan toe was qua levering
Helaas was er bij dit kado voor een ernstig zieke vriend een artikel niet meer leverbaar. Zonder problemen de gehele bestelling kunnen annuleren, met veel empathie van de klantenservice. Bedankt en chapeau - ouderwets goede en menselijke service!
Door een fout op de website de bezorgkosten betaald. Direct telefonisch gemeld en ik werd door een zeer vriendelijke en behulpzame dame te woord gestaan. Het onterecht betaalde zou binnen 2 werkdagen op mijn rekening staan. Het geld stond echter de volgende dag al op mijn rekening. Chapeau voor Tuinland.
Zending verliep geheel volgens afspraak
Ga zo door met jullie kwaliteit/prijsverhouding.
Prachtige kerstboom en mooie prijs
Prachtige kerstboom en mooie prijs
Rianne is een vriendelijke vrouw, die meedacht en erg klantvriendelijk was.
Fijne shop ervaring , goede webshop , vriendelijke medewerkers van de klantenservice , producten zijn goed verpakt dus geen kapotte kerstballen .voor herhaling vatbaar !
Mooie piek alleen jammer dat slecht verpakt is verder super
Op de site kon ik een bezorgdag aangeven.. maar uiteindelijk kwam het pakket 2 dagen eerder op een moment dat ik niet thuis was. Verder is alles goed gegaan
Ik heb twee glazen kerstballen besteld. 1 kauwgombal automaat kerstbal en 1 in vorm suikerspin. Heb gegoogled en tuinland was goedkoopste. Snel geleverd! Ze hangen nu mooi in boom. Top!!
Mijn bestelling had ik zeer snel in huis. Het gekochte product zag er precies hetzelfde uit als op de site. Mooie kwaliteit
Keurig binnen een paar dagen bezorgd. Zelfs in de drukke decembermaand. Product (kerstballen) keurig verpakt en helemaal naar mijn zin. Ga zo door!
Borgstee 70
9403 TV Assen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinland is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in tuinartikelen, woondecoratie en seizoensproducten. Het assortiment varieert van planten en tuinmeubelen tot kerstdecoraties en interieuraccessoires. Tuinland combineert kwaliteit en inspiratie met deskundig advies, en biedt zowel particulieren als bedrijven alles wat nodig is om huis en tuin sfeervol in te richten.