Netje oprijd geleverd en ingepakt👌
Hoi, Top! altijd goed om te horen, aangezien ze tijdens de levering niet altijd even voorzichtig zijn met pakketjes. Veel plezier met je aankoop, groetjes Tuinland
Geven jullie Rianne van de afdeling klantenservice webshop een goede schouderklop!? Die heeft ze zeker verdiend voor haar klantvriendelijkheid en service!
Hoi, Wat lief! Gaan we zeker doen. En onze service is wat ons als Tuinland uniek maakt. We hopen je snel eens terug te zien, groetjes Tuinland
Het was eenvoudig om het product te vinden en een bestelling te plaatsen. De bestelling werd binnen twee werkdagen thuis geleverd. Daarnaast het voordeel dat Tuinland goede prijzen hanteert en over het algemeen niet duurder is dan andere aanbieders.
Hoi, Goed om te horen dat je onze webshop duidelijk vindt. Daar werken we iedere dag aan om deze zo gebruiksvriendelijk te maken. En redelijk snel geleverd, normaal kan het zelfs de dag erna al, als het voor 15 uur besteld is. Maar dat kan DHL niet altijd waar maken. We hopen je snel eens terug te zien. Groetjes Tuinland
De verzender had mijn pakket zoekgemaakt,maar u heeft dit snel en goed opgelost!
Hoi Richtje Wat fijn dat je als nog een beoordeling hebt achtergelaten, terwijl in eerste instantie het niet goed ging met de levering bij dhl. Gelukkig hebben we dat snel kunnen oplossen. Tot de volgende keer, groetjes Tuinland.
duidelijke site en de bestelling snel en goed ontvangen prima service
Hoi, Bedankt voor deze mooie woorden. Goed om te horen dat alles goed gegaan is. Tot de volgende keer, groetjes Tuinland
Snelle levering en ook nog een tegoedbon ontvangen. Prima service !
Hoi, Wat goed om dit te lezen! Blij dat alles goed verlopen is, we zien je graag snel terug op onze site. Groetjes Tuinland
Naar mijn ervaring is de aankoop goed verlopen.
Hoi, Top dat alles goed verlopen is. We hopen je graag een keer terug te zien. Groetjes Tuinland
Alleen de bezorging was slecht. Pakketten werden buiten het hek geplaats in kartonnen dozen terwijl het regende !!!
Hoi, Dat is wel heel vervelend, als we het zelf zouden leveren zou dit nooit gebeuren. Ik ga dit door spelen naar de bezorgdienst. Dit mag niet gebeuren. Bedankt voor deze reactie. Groetjes Tuinland
De bestelling is uitgeleverd op de door ons gewenste dag. Alles was prima verpakt.
Hoi, Mooi dat alles gegaan is zoals het hoort. Tot de volgende keer en op naar de 10! Groetjes Tuinland
Zeer prettige afhandeling.
Hoi, Top om dit te horen! Bedankt voor deze beoordeling, tot de volgende keer, groetjes Tuinland
De bestelling zat keurig verpakt .
Wij hadden servies besteld bij Tuinland.Het was meteen de volgende dag in huis. Daarnaast Was het servies ook driedubbel ingepakt, dus er had onmogelijk iets kunnen breken. Alleen bij het bestellen online was het onduidelijk waar je nou de kleur moest aangeven. Uiteindelijk heb ik dit maar in overige opmerkingen gezet en toen is het wel goed gekomen.
Hoi, Op de webshop kan je inderdaad via de opmerking aangegeven welke kleur je wilt ontvangen. Helaas kan het nog niet op andere manier. Maar zal er voor zorgen dat het duidelijker op de site vermeld staat. Bedankt voor deze feedback:) Groetjes Tuinland
mijn bestelling was veel goedkoper dan op andere sites, en snel geleverd
Hoi, Super! altijd fijn om zo'n review te lezen. Snelle levering en ook nog de goedkoopste, nou wat wil je nog meer :D Graag tot de volgende keer, groetjes Tuinland
De maten die ik gestuurd kreeg klopten niet maar het werd keurig opgelost.
Hoi, Gelukkig hebben we het snel en goed kunnen oplossen. Graag tot de volgende keer, groetjes Tuinland
Snelle service en geweldige verzendkosten.
Hoi, Goed om te horen ;) Bedankt voor deze positieve review. Tot de volgende keer, groetjes Tuinland
Breekbaar materiaal goed verpakt!
Hoi, Zekere voor het onzekere! We willen wel dat het héél aankomt. Ze zijn er tijdens de verzending niet altijd even voorzichtig mee. Gelukkig is deze goed aangekomen. Tot de volgende keer, groetjes Tuinland
Nergens goedkoper en snelle levering, super
Hoi, Toppie! Daar staan we als Tuinland bekend om. Dat houden we graag in stand. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Tuinland
Uit pure nieuwsgierigheid gekeken of je ook online bloempotten en planten kon kopen en ja hoor!!! Ik heb geheel onverwachts kunnen slagen voor bloempotten, buitenplanten en binnenplanten! Ik kon ook mijn cadeaukaart online uitgeven. Wat leuk! Ik ben helemaal fan! Ik kon de dag van bezorging kiezen. Alles was supernetjes en stevig ingepakt, pallet werd netjes voor de deur neergezet door bezorger. Potten zijn supermooi en ik ben ook erg blij met de planten. Ik was even bang dat er misschien planten tussen zouden zitten die je zelf in de winkel ook niet had uitgekozen maar nee hoor, alle planten zijn tip top en zou ik ook zelf in de winkel uitgekozen hebben. Ik ben echt superblij met mijn bestelling! Ik hoop dat er snel meer aanbod op de website komt, gooi die uitbreiding er maar snel op!
Hoi, Bedankt voor deze lovende woorden. Blij om te horen dat alles goed is verlopen. Is vaak best spannend, omdat wij onze levering uit handen moeten geven. Maar dat is dus allemaal goed gekomen. Top! Graag tot de volgende keer op onze webshop, groetjes Tuinland
Had een aquarium besteld. Keurig de volgende dag geleverd met bijbehorende accessoires. Betaling verliep soepel. Gebruiksvriendelijke site.
Hoi, Wat fijn om te horen dat je een positieve ervaring rijker bent na het gebruik van onze website. We zien je graag een keertje terug op onze website. Groetjes Tuinland
Service van Tuinland is perfect. Na binnenkomst van een defect product hadden ze snel een nieuwe opgestuurd, met een extra presentje voor het ongemak. Super!
Hoi , Dit is de service die je van tuinland mag verwachten. Korte lijntjes en direct een oplossing. Jammer genoeg wordt er niet altijd netjes met onze spullen omgegaan tijdens de levering. Maar gelukkig hebben we het op deze manier kunnen oplossen. Graag tot de volgende keer, groetjes Tuinland
Prima kwaliteit en snel geleverd.
Hoi, Wat fijn om dit te zien! Super bedankt voor je feedback:) Groetjes Tuinland
Duidelijke site met foto's die kloppen met de werkelijkheid. Snelle levering volgens afspraak, en leuke aanbiedingen waar je iets aan hebt
Veilig en wel aan gekomen
Hoi, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo positief bent over ons. We hopen je snel terug te zien op onze site. Groetjes Tuinland
Goede en snelle levering
Beste Twan, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
snel geleverd, laag geprijsd
Beste CCM, Bedankt voor je mooie beoordeling en opmerking, fijn om te horen!
Borgstee 70
9403 TV Assen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinland is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in tuinartikelen, woondecoratie en seizoensproducten. Het assortiment varieert van planten en tuinmeubelen tot kerstdecoraties en interieuraccessoires. Tuinland combineert kwaliteit en inspiratie met deskundig advies, en biedt zowel particulieren als bedrijven alles wat nodig is om huis en tuin sfeervol in te richten.