Beste Ad, Dank je wel voor je mooie beoordeling!
Pluspunten
Goede communicatie en prachtige planten van goede kwaliteit! Helemaal top!
Beste Nicole de Groot, Dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je zo blij bent met de planten, veel plezier ervan en mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij het graag.
Pluspunten
Alles netjes verpakt per stuk en heel aangekomen
Beste Odette, Dank je wel voor je beoordeling, fijn dat alles goed bij je is aangekomen!
Beste Klant, Dank je wel voor je mooie beoordeling!
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je mooie beoordeling!
Pluspunten
Heel snel bezorgd
Beste Karin, Dank je wel voor je mooie beoordeling!
Pluspunten
Enorm snelle levering, hele goede spullen. Mijn gras is nog nooit zo groen geweest!
Beste Klant, Dank je wel voor je mooie beoordeling en mooie compliment! Wij gaan er vanuit dat je met onze spullen het gras ook blijvend groen houd ;-)
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je mooie beoordeling.
Pluspunten
Zeer goede en duidelijke communicatie ook als er geen levering is kunnen doorgaan door de extreme temperaturen
Beste Gert-Jan, Dank je wel voor je mooie beoordeling en fijn dat je onze communicatie zo waardeert, we blijven je uiteraard op de hoogte houden!
Pluspunten
Top! Zelf iets niet goed gelezen/begrepen, gebeld, vriendelijk aan de telefoon en denken mee. Mijn complimenten! Ik weet waar ik bestel :-)
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en je mooie compliment. Wij proberen altijd mee te denken met de klant en vinden het fijn dat dit gewaardeerd en vermeld wordt!
Pluspunten
Snelle en correcte service. Spijtig genoeg kan je onze parapluvoet niet aanraken., zonder zwarte verfhanden te hebben!
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, dit wordt zeer gewaardeerd! Je opmerking betreffende de parasolvoet sturen wij door naar de leverancier dank je wel voor het melden!
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, dit waarderen wij zeer!
Pluspunten
ja er is mij compensatie aan geboden. heb het alleen nooit gekregen! beetje raar! en maar vragen of ik mijn beoordeling wil bijstellen.
Verbeterpuntenvoor 15:00 besteld de volgende dag in huis …. dat werkt niet. Donderdag besteld maandag in huis. de bezorger werkt niet op zaterdag. en vrijdag kam hij ook al niet.?
Beste Rens,Helaas is dit misgelopen en hebben wij hierover ook contact met u gehad, we hebben dit natuurlijk ook doorgegeven aan DPD zoals overlegd met u en gaan wij ook verder met de punten die u aangaf want dit is absoluut niet de service die wij als Tuinland bieden. Wij hebben u ook een compensatie aangeboden hiervoor die u heeft geaccepteerd en als het goed is moet u die hebben ontvangen, mocht dit niet zo zijn dan horen wij dit natuurlijk graag, want wij willen onze klanten de best mogelijke service bieden die enigszins mogelijk is. Update: de afgesproken compensatie is gedaan en zal binnen enkele dagen zichtbaar moeten zijn.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Beste Corry, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie compliment!!
Beste Eric, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!
Pluspunten
Op tijd binnen
VerbeterpuntenNvt
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!
Beste Greet, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!
Beste Jacobsen, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!
Pluspunten
Ook al was onze loungeset beschadigd geleverd, 1 belletje naar de klantenservice en drie uur later kwamen ze langs met een vervangend exemplaar en de beschadigde werd gelijk meegenomen. Geweldige service.
VerbeterpuntenNiets. Het kan gebeuren dat iets beschadigd arriveert. Het gaat er dan om hoe het wordt opgelost en dat deden ze perfect.
Beste Ad, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!
Pluspunten
Was goed verpakt.
Beste Sjaak, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!
Pluspunten
Diverse producten in één keer besteld. Van aquarium tot plant. Alles netjes en goed ingepakt en zeer tevreden.
Beste Jan, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en erg mooie compliment!
Pluspunten
Ik had 50 lieveheersbeestje besteld. Helaas bleek dat bij ontvangst de helft al dood was. De andere helft was zo zwak dat zij niet meer uit de zakjes konden kruipen. Klacht ingediend, 2 dagen later kreeg ik nieuwe! Super
VerbeterpuntenMisschien beter verpakkingsmateriaal gebruiken, waardoor de larven het transport beter overleven.
Beste Claudia, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!! Fijn dat je onze service zo waardeert en we gaan zeker je feedback oppakken qua verzending.
Beste C.M. Rosierse, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!!
Borgstee 70
9403 TV Assen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinland is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in tuinartikelen, woondecoratie en seizoensproducten. Het assortiment varieert van planten en tuinmeubelen tot kerstdecoraties en interieuraccessoires. Tuinland combineert kwaliteit en inspiratie met deskundig advies, en biedt zowel particulieren als bedrijven alles wat nodig is om huis en tuin sfeervol in te richten.