Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Pluspunten
Slecht
VerbeterpuntenGeen verzendkosten rekenen bij retour! Gaten parasolstandaard kloppen niet. Hebben nieuwe gaten moet boren waardoor flinke beschadigd
Beste Loes, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, graag hadden wij geweten dat uw order niet goed ontvangen was zodat wij u een passende service konden bieden. Zo lang wij niet op de hoogte zijn kunnen wij je geen passende oplossing bieden. We horen graag van je.
Pluspunten
niks op aan te merken, alles prima verlopen
Verbeterpuntengeen
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie compliment!
Beste Onno, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Verbeterpunten-
Beste J, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Pluspunten
We kregen een plantje voor de overlast door de beschadigde zaken.
VerbeterpuntenKies een andere transporteur en check vooraf of de waren onbeschadigd zijn.
Beste Familie Mennega, Wij gaan uw verbeterpunten meenemen in ons vervoerproces!
Beste Christian, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling
Pluspunten
Ik kan nog niks zeggen over de kwaliteit van de planten want ik heb ze nog niet binnen maar de service is geweldig! Super fijne communicatie en veel goede info op de website
VerbeterpuntenKan niks bedenken (en hopelijk ook niks na levering /)
Beste Tamar,Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie feedback!
Pluspunten
Goed en snel geleverd en een goede communicatie ben zeer te vrezen.
VerbeterpuntenVooral door gaan
Beste Hilbert, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie compliment!
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling
Pluspunten
Vraag over garantie zeer snel en persoonlijk beantwoord, super Klantenservice prima
VerbeterpuntenNvt
Beste Hermien, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie feedback!
Pluspunten
Snelle service, afhandeling en bezorging.
VerbeterpuntenHet pakketje was slordig ingepakt en schroeven zaten los. Een dubbele check is hier wel handig en eigenlijk ook nodig.
Beste Klant, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, wat vervelend om te horen dat het niet goed aangekomen is dit is niet de service die wij als Tuinland bieden en zullen dit ook zeker gaan oppakken!
Beste Klant,Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling
Beste Marleen,Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling
Pluspunten
Nadat ik door de verzenddienst een zeer beschadigd product ontving, kreeg ik van Tuinland onmiddellijk een nieuw product. Chapeau voor Tuinland! Fantastische service!
Beste Beatrice, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en erg mooie feedback!
Beste Frederik, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling
Pluspunten
Snel geleverd, mooie plantjes.
Verbeterpunten2 plantjes waren in de doos omgevallen, waardoor er diverse takjes waren afgebroken. Overleven ze wel, maar is toch jammer
Beste Chris, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, dat er enkele takjes afgebroken waren is zeker jammer en ook niet de service die wij als Tuinland bieden, we gaan hier dan ook zeker op letten.
Pluspunten
Ik kreeg nog een reactie over de verlate levertijd! Dat vond ik erg netjes!
VerbeterpuntenEr werd n mailtje gestuurd wanneer mijn levering kwam. Helaas kwam het niet op die dag. Ik heb zelf gebeld en toen bleek er n tijdelijk leveringsprobleem te zijn. Ik had daar toch een bericht over verwacht!
Beste Gisela, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, je hebt helemaal gelijk wat betreft je opmerking helaas waren wij op dat moment ook net op de hoogte van de levertermijn en hadden wij nog niet de tijd gehad om te reageren.
Beste Els, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Verbeterpunten,
Beste Elly Vonk, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Pluspunten
Online bestelling gedaan. Snelle levering. Duidelijke antwoorden. Perfect.
Beste Bendine, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling en mooie compliment!
Beste Tim, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling!
Jammer dat ik net te laat was voor die geweldige korting
Beste Henriette, Dank je wel voor het plaatsen van je beoordeling, graag horen wij welke korting je bedoeld!
Borgstee 70
9403 TV Assen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinland is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in tuinartikelen, woondecoratie en seizoensproducten. Het assortiment varieert van planten en tuinmeubelen tot kerstdecoraties en interieuraccessoires. Tuinland combineert kwaliteit en inspiratie met deskundig advies, en biedt zowel particulieren als bedrijven alles wat nodig is om huis en tuin sfeervol in te richten.