Na de online bestelling werd mijn product snel geleverd.
Ik ben heel tevreden
Via de website makkelijk besteld en uiteindelijk geleverd volgens afspraak.
De door mij bestelde vuurkorf was er, ondanks corona, de volgende dag! Stevig verpakt en met een leuk handgeschreven kaartje erbij, en een code voor volgende keer gratis bezorgen. Top!
Website prima en overzichtelijk. Levering niet helemaal volgens de mail van transporteur, maar dag later.
Mijn product werd zeer snel geleverd.
ik zal in de toekomst meerdere bestellingen doen tevreden klant dus...
Mijn 1e bestelling bij Groenland werd snel bezorgd en keurig geleverd. Deze positieve ervaring nodigt uit voor een volgende bestelling. Ik was met spoed op zoek naar een Gardena kooimaaier van 33cm breed. Toevallig was deze hier in de aanbieding. De grasmaaier heb ik zelf in elkaar gezet en al gebruikt.
Snel en goed geleverd
Via de webshop een bestelling geplaatst en keurig en op tijd bezorgd.
Voor de eerste keer hier iets besteld. Eerst kreeg ik een melding dat het volgende dag word geleverd maar niks gekregen. Wel een snelle reactie van ze gekregen dat het een fout was. Heb een canvas besteld en boven zaten al los dus fotodoek zit bol en niet recht mooi strak. Helaas niet meer op voorraad.
Cadeaubon besteld online makkelijk en op tijd afgeleverd bij de ontvanger en leuk verpakt.
Ik ben redelijk tevreden. Het is alleen jammer dat er op de site staat binnen 24 uur levering, en pas nadat ik betaald heb een melding krijg dat er extra levertijd op zit. Ook vind ik het jammer dat ik mijn privacy gegevens moet opgeven voordat ik deze review kan geven
Tot 2 keer toe een beschadigd product ontvangen, maar de klantenservice bleef zich inspannen een goed product te leveren. Vriendelijk contact en steeds snelle reactie ondanks de drukte.
Mooi product en super snelle levering
Goede ervaring van bestelling tot aflevering
Ik ben zeer tevreden over het gehele traject, Vanaf het aankopen tot aan het in huis ontvangen.
Mijn ervaring met Tuinland is zeer positief en de website is ook zeer overzichtelijk en ben ook erg tevreden over de artikelen die ik onlangs heb ontvangen en ook het contact met de klantenservice heb ik als positief ervaren.
Goede slang haspel alleen geen gebruiksaanwijzing voor het assembleren er van. Maar sprak uiteindelijk voor zich. Snel geleverd.
positief
Grasmaaier gekocht - goed product- goedkoopste adres en prima en snelle verzending! Bedankt!
Mooie, kwalitatieve bloemen, op bestelde grootte en toen bleek dat DHL tijdens het vervoer de planten op zijn kop had vervoerd, kreeg ik zonder extra vragen (natuurlijk na overleggen van de foto's van kapotte takken van de bloemen) direct 4 extra opgestuurd. Wat een begrip en service!
Doen wat ze zeggen.
Voor een top prijsje boomschors aangeschaft voor de voortuin, de verzendkosten waren heel laag en een super snelle levering. Helemaal tevreden, willen meer gaan bestellen voor de achtertuin!
Borgstee 70
9403 TV Assen
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinland is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in tuinartikelen, woondecoratie en seizoensproducten. Het assortiment varieert van planten en tuinmeubelen tot kerstdecoraties en interieuraccessoires. Tuinland combineert kwaliteit en inspiratie met deskundig advies, en biedt zowel particulieren als bedrijven alles wat nodig is om huis en tuin sfeervol in te richten.