Geleverd zoals verwacht

Prima natuursteen vensterbank van Hawk natuursteen ontvangen. Voldoet aan de verwachtingen.

Alles super snel en goed gemaakt.

Service service service

Heel tevreden, correcte nette afhandeling, vriendelijk, klantgericht. En....goede kwaliteit. Wat wil je nog meer.

Snelle levering, past perfect

Heel goed.

Goede service.

Prima levering, alleen geen bericht gehad wanneer het geleverd zou worden.

Duidelijk en goed

Duidelijke manier van bestellen en de maten doorgeven. Goede communicatie. Mooie dorpel.

best

super service

Net niet goed

Heb een vensterbank Die uit meerdere stukken gemaakt is Dit niet eerder gehad bij jullie Niet helemaal tevreden Jammer Al eerder producten van jullie gehad Deze waren veel beter

Goed materiaal. Super

Echt kwaliteits spul..

Niks op aan te merken.

Wij hebben raamdorpels besteld. Online bestellen kan ook prima, maar ik had nog wat vragen over de maten. Telefonisch contact opgenomen en spoedig geholpen. Zelfs nog een beter alternatief aanbevolen. Levering volgens afspraak. Blij mee!

Prijs kwaliteit verhouding is top

Enthousiast personeel en hartelijk ontvangen. Goed advies voor onderhoud van het natuursteen. Gemakkelijk programma op hun website voor het opgegeven van de maten natuursteen, wel eerst even goed kijken hoe dat zit, als je het eenmaal doorhebt is het logisch. Het wordt dan ook exact op die maat gezaagd.

Top bedrijf

Heel veel keuzes, zodat je altijd slaagt. Met mijn vensterbanken was alles mogelijk wat betreft maatvoering. Je krijgt een duidelijke offerte en een zeer gedetailleerd tekening.

uitstekend

mijn ervaring met Hawk Natuursteen zijn uitstekend geweest in de hele productie keten van offerte stadium tot aflevering product Chapo HG GJ de Jong

Perfect product.. keurig geslepen

Super tevreden met het product.. en ook de werknemers van hawk zijn erg vriendelijk.. Fijne levering ook.. voor mij een 10

Goed geholpen en mooi product

De communicatie omtrent de geplaatste bestelling was goed en duidelijk. De bestelling was tijdig gereed en men heeft zelfs geholpen bij het inladen hiervan. Kortom dikke prima!

Klantvriendelijk en servicegericht

Goed geholpen en snelle service!

Mooie producten en goed geholpen

We hebben hier onze Belgische hardstenen vensterbanken gekocht. We zijn goed geholpen en geadviseerd door de Hawk. Daarna hebben we de vensterbanken hier besteld. De maten hebben we doorgegeven en op de millimeter nauwkeurig zijn de vensterbanken gemaakt. Helemaal top dus!

Goed bedrijf

Goede producten, goede service, goed contact en goede levering!

Super netjes geleverd.

Netjes en mooi gemaakt. Paar jaar geleden voor het huis aangeschaft en 't.b.v. vervolgens van de verbouwing van de garage en de schuur deze ook weer van plan aan te schaffen!

Kwaliteits product!

Na de bestelling werd er nog even contact opgenomen om alles even door te nemen en te kijken of de bestelling klopte, het product wat geleverd werd (raamdorpels) is van uitstekende kwaliteit en onze klant was ook super tevreden. we zullen zeker weer bij jullie inkopen! Groet DW-BOUW

Snelle en correcte levering.

Service zoals het hoort !

Goede duidelijke website / webshop. Fijne klantenservice. Iets later geleverd als aangegeven. Levering zoals afgesproken.

good contact, good service. I am satisfied.

De Amert 412

5462GH Veghel