Keurige service, snel geregeld

Rond de feestdagen besteld, en vrij kort er na geleverd. Wordt netjes op de hoogte gehouden.

Kon iets niet vinden op de site. Stuurde een directe link naar gezochte onderdeel via mail.

Rommelig

Heb me pakket bezorgd gekregen en miste 1 antenne maar als goed is wordt ie nog opgestuurd

Zeer tevreden over de bestelling en bezorging

Door de feestdagen duurde het iets langer dan normaal. Alles was keurig verpakt en bij de buren afgeleverd. Ga er van genieten. Vriendelijke dank. Groeten Piet.

Verzenden duurt langer dan op de website staat

3 items besteld die volgens de website op voorraad waren. Blijkt er eentje niet meer geleverd te worden. Dus ik zou de 7 dagen geleden volgens de website de andere 2 items moeten krijgen maar ik wacht nog steeds totdat het wordt verzonden…

zeer tevreden, Snelle levering alles correct bezorgd

zeer tevreden, Snelle levering alles correct bezorgd

Prima leverancier

Programmeerkabeltje besteld en die is geleverd. Niet met de gewone snelheid, maar door de feestdagen duurde het wat langer. Het zou leuk geweest zijn als de software meegeleverd zou zijn. Verder een prima bedrijf.

Snel en goed geleverd

Na de bestelling netjes een mail en vervolgens snel geleverd.

Snel afgehandeld

Het programmeren van portofoon toestellen werd snel afgehandeld.

Altijd prima service ook in dit nieuwe jaar

altijd snel en goed

Goed, zoals het hoort.

Had verkeerde besteld, na telefonisch contact kon ik het juiste bestellen. Ook bij kleine bestellingen wordt je keurig geholpen. Blij mee.

Levering: excellent

De domeinnaam klinkt niet erg professioneel, maar dat zijn ze wel. Ik heb nu meerdere de wat duurdere bestellingen gedaan. En altijd op tijd, de juiste producten.

Lekker snel

1 werkdag in december!! Antenne was goed verpakt doos 150cm goed te volgen in app post(.nl) was keurig op tijd.

Mooi op tijd geleverd. Goede service

Vlotte afhandeling van de bestelling en snel bezorgd, dikke prima.

Snelle levering ondanks klein foutje.

Antenne besteld en bij levering bleek dat de verkeerde aansluiting was geleverd. Na het sturen van een mail hierover kreeg ik al heel snel reactie. Foutje, excuus, de juiste is ingepakt en onderweg. Volgende mail was het retourlabel om de verkeerd geleverde artikel te retourneren. Wat mij betreft prima opgelost. Een tip. Verstuur bij de balie van Post nl uitrpintbare labels. Ik kon het retourlabel niet uitprinten bij de Post.nl balie door middel van het scannen van de QR. Kennelijk zitten daar verschillen in aldus de dame aan de balie.

Donderdag besteld en vrijdag in huis.

Prima geleverd!

Prima geleverd ondanks de lengte van het pakket

Vlug en met een goede service

Zeer snelle afhandeling van de bestelling. Ze houden hun woord vandaag voor 17h00 besteld morgen in de bus. Verkopen kwaliteitvolle producten aan scherpe prijzen. Zeer tevreden.

Goed hoeft niet beter.

goede service

Beste medewerkers portofoonweb, ik heb de service als zeer goed ervaren, goed advies van portofoons die geschikt zijn voor onze BHV organisatie. Daarnaast hebben we deze portofoons zeer snel geleverd gekregen. dank daarvoor. Gr. Hetty Janssen Vincent Depaul

Het oortje zit goed

het bevalt beter dan het D oorstukje, maar een tip de ptt bediening van het D oortje is met handschoenen makkelijker te bedienen dan die van het beveiligings oortje.

Zeer goed product en uitstekende service

Ik heb 3 Motorola portofoons aangeschaft bij Portofoonweb voor mijn beveiligingsbedrijf en gebruik deze in horeca gelegenheden voor de portiers en ik en mijn medewerkers zijn zeer te vrede met de snelle service en de geleverde producten. Kwaliteit en prijs zijn prima in balance en als u portofoons nodig heb voor u bedrijf dan beveel ik portofooneb van harte aan.

uitstekend

alles volgens afspraak en het apparaat werkt perfect

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.