Doet wat het belooft

Bestelling is snel geleverd. Handleiding is duidelijk.

Snel en correct geholpen en geleverd.

Kan hier verder niets aan toevoegen.

Wat een service, gevraagd welke Speaker Microfoon het beste was, en besteld, en super snel geleverd. En wat een geluid en een perfecte werking is het. Als ik ze weer nodig heb, bestel ik ze weer.

buitengewoon goed.

Ik heb een portofoon besteld en erna een marifoon. De afhandeling van beide producten heb ik erg goed ervaren. Door het bestellen van een verkeerd product ben ik na het retourneren goed geïnformeerd om het juiste product te kopen. Daarin werd ik eerlijk geadviseerd, ook in welke producten ze wel hebben en niet hebben. Ik kreeg het gevoel dat ik een eerlijk en onpartijdig advies kreeg. Dat vind ik sterk ondernemerschap, daarom zeer tevreden over deze diensten.

no nonsense en vlot

je vraagt informatie, die krijg je heel snel en je besteld alles binnen 24 uur, pakket komt de dag erna binnen. proficiat.

Juiste product en op de aangegeven tijd geleverd

Ben zeer tevreden over het product en de snelle duidelijke levering!

Snel en goed geleverd

Ik heb een antenne besteld en deze was de volgende dag al in huis

een paar antennes besteld die niet alleen veel goedkoper waren als elders, maar ik ook nog eens de volgende morgen al in huis had!

vlot, en precies wat ik moest hebben

Precies het specifieke kabeltje hebben ze, origineel, voor een acceptabele prijs. Binnen no time in mn brievenbus. blij mee.

Positief

Zeer vriendelijke en een geweldige snelle service.

Supersnelle service

Het is tegenwoordig niet meer heel gewoon als een leverancier gewoon doet wat ze zeggen - Portofoonweb doen wat ze zeggen

goeie service en behandeling

zoals boven omschreven kort maar krachtig. en zo is de service en behandeling ook inmiddels doorgegeven aan collega's

Gewoon een goede webshop

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met portofoonweb! Vanaf het moment dat ik de site opende, was ik direct onder de indruk van het strakke en moderne ontwerp. De lay-out is overzichtelijk, waardoor het navigeren door de verschillende categorieën ontzettend makkelijk is. Alles is netjes ingedeeld, waardoor ik zonder problemen snel vond wat ik zocht. Na de bestelling kreeg ik meteen een duidelijke bevestiging en de verzending was sneller dan verwacht. Kortom, ik ben meer dan tevreden over deze webshop en zal hier zeker vaker bestellen. Echt een aanrader!

betrouwbaar

de portofoon bestellen ging gemakkelijk en de levering was inderdaad binnen 24 uur. En hij werkt goed, dus wij zijn een tevreden klant

Altijd goed

Je krijgt altijd snel en netjes een antwoord op je vraag. Denken met je mee. Zeker een aanrader

Ultra snelle en correcte levering,

Zeer snelle bestelling en levering. ( de dag nadien) echter door miscommunicatie had ik het verkeerde toestel besteld. Heb het teruggestuurd met het formulier voor terugname en herbestelling, wat ik ook deed. Sedert versturing echter niks meer vernomen? Ik hoop dat het nog in verwerking zit, zou toch graag tegen eind volgende week mijn nieuwe bestelling ontvangen. Betreft Order nr OR14001475549 bestel datum 02/10/2024. art nr 10260 Wouxun KG-819 Uhf

Geleverd zoals besteld

Helaas door de postbezorger 1 dag vertraging was al snel duidelijk en opgelost Product zeer goed stootvrij verpakt

Vriendelijke mensen. En weet waar ze over hebt

goede hulp

als je ergens mee zit kan je bellen en meer

Snelle levering prima product

Ik heb al eerder bij PortofoonWEB besteld en toen ging het ook goed. Deze keer had ik magneetvoet antenne voor 2m/70cm besteld. Die kwam 2 dagen later. De antenne voldoet prima.

Snel en meedenkend

Zelfs in het weekend paraat om vragen te beantwoorden.prijs is goed, en service nog beter!!! Echt een aanrader

Zeer goed portofoonweb met zeer goede service en zeer goede porto en marifoons. Klasse bedrijf met zeer goede medewerkers. Klasse ga zo door. Groetjes heina ton

Heb al vaak besteld. Ben zeer tevreden altijd snel geleverd. Dikke tien gr marinus

KPS28D

Heel leuke Ham-voeding met zeer duidelijk display en afregeling. De extra 12 volt aansluiting voor is zeker een pluspunt !

Heb 4 sterren gegeven , omdat het niet helemaal plug en play is. De antennekabel had helaas aan een uiteinde geen goede connector om aan te sluiten. Verder ben ik tevreden over het geleverde

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.