Geweldige Ervaring met Portofoonweb

Onlangs heb ik een Inrico Speaker microfoon M5 met Multi-Pin aansluiting besteld bij PortofoonWEB, en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Het product werd snel en in perfecte staat geleverd, en het voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Het contact met PortofoonWEB was uitstekend. Ik werd goed geïnformeerd en alle vragen die ik had, werden snel en duidelijk beantwoord. De klantenservice was vriendelijk en professioneel, wat het hele proces erg aangenaam maakte.

snelle service

Goedde en veelzijdige website snelle levering

Het 1 tijdig geleverd het an de duurt een eeuw

Uit stekend

Goede kwaliteit

nette afhandeling

Er ging wat fout bij de vervoerder , ik kreeg de mail dat het onderweg zou zijn maar het was nog niet eens afgegeven door portofoon web. maar mail gestuurd en binnen een dag was het geregeld zeer nette afhandeling

Snel en goed geregeld

snel en goed geregeld

Geen correcte info

İk heb portofoon gekocht van Motorola met 10 km bereik. Dit klopt niet, ik heb getest in de woonwijk; ongeveer 2 km, op de snelweg ongeveer 4 km....(afstand gemeten door hectometer paaltjes).... Dit is echt misleidend! Verder is de product in orde, geen problemen.

kan niet veel zeggen is pas de eerste keer

Is heel goed

Leverd mooi op tijd en aan de foon altijd vriendelijk

uitstekend

Wij hebben als stichting een uitbreiding van nwe 12 porto's aangeschaft op de bestaande porto's uit 2020. We zijn goed geinformeerd, snelle levering en allemaal op dezelfde frequentie geprogrammeerd als de aangeschafte porto's uit 2020.

Snelle verzending tegen scherpe prijs.

Een antenne op een zondag besteld, al op maandag verstuurd, prima service, netjes een factuur gekregen. Scherpe prijs, zo zou iedereen het moeten doen !

Uitstekend.

Tranciever bestelt, kwam in 3 dagen. (Weekend en feestdag).

Uitstekende service

De levering geschiede vlot en prijstechnisch interessant. Ook netjes te woord gestaan door de telefoon.

Bestellen en leveren goed verzorgd.

De porto’s, antenne en snoer zijn netjes verpakt en verzonden. Ook ruim binnen de tijd geleverd.

Niet goed b

Ik heb hem nog steeds niet binnen

Zeer aan te bevelen

Snelle en goed ingepakte levering

bestelling snel geleverd en precies naar verwachting

Duidelijke website en snelle goede service!

Bestelling geplaatst via de website. Duidelijk op de hoogte gehouden en snelle levering van product. Netjes en veilig verpakt. Ben zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden over hoe alles gegaan is met onze bestelling van de antenne We werden goed op de hoogte gehouden hoe de verzending verliep Topwinkel

''

Prima service snelle levering

Prima service snelle levering

Snel geregeld

Het artikel voldoet volledig aan de beschrijving en zoals beloofd op de website uitstekend verpakt verzonden en de volgende dag in huis. Ook had ik nog een vraag en die telefonisch gesteld. Binnen een paar uur kreeg ik al het antwoord. Top service

Snel duidelijke communicatie en afspraak is afspraak

Ik heb al meerdere bestellingen bij Portofoonweb geplaatst. Snelle levering, wat je besteld krijg je binnen en de communicatie is helder duidelijk en concreet. Eigenlijk gewoon heel simpel: Gewoon goed.

Zeer correcte behandeling

Omdat de backorder niet op tijd kwam kon ik op jullie advies overstappen op een andere portofoon. Deze kwam snel en werkt ook prima! Ben zeer tevreden.

De Hemmen 88

9206 AG Drachten

Over PortofoonWEB

PortofoonWEB is dé professionele en zeer ervaren leverancier van hoogwaardige portofoons. Wij bieden een zeer ruime keuze aan modellen portofoons, maar kunnen je daarnaast ook uitstekend van dienst zijn met andere communicatieapparatuur van de beste kwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor zendontvangers en ook de benodigde toebehoren en accessoires voor de communicatieapparatuur zijn ruim vertegenwoordigd. Wanneer je een portofoon nodig hebt, dan kunnen wij altijd een oplossing bieden die perfect aansluit bij jouw vraagstuk. Wij hebben dan ook al meer dan 25 jaar ervaring binnen de branche en zijn bekend met de meest uiteenlopende oplossingen. Aantrekkelijke prijzen Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om al onze klanten dagelijks de beste oplossingen te bieden, om zo voor een optimale klanttevredenheid te zorgen. De klant staat centraal bij ons, en dat is een belangrijke basis voor een fijne samenwerking.