Pluspunten
- Van alle SaaS aanbieders is Lightspeed de meest uitgebreide en biedt het vele mogelijkheden en daarmee zit het aan de bovenkant van dit segment. - Prijs / kwaliteit verhouding is goed. Het is niet goedkoop vergeleken met andere aanbieders, maar je krijgt er echt veel waarde en een zeer snelle site voor terug. - Klantenservice neemt zaken serieus en lost issues adequaat op. - Lightspeed werkt makkelijk. Tegelijkertijd is mijn kanttekening hierbij dat er denk ik behoorlijk gefocust wordt om het de starter zo makkelijk mogelijk te maken en dat is natuurlijk erg positief voor die starter. Alleen gaat dat niet altijd samen met gebruikers die meer willen. Die zullen door beperkingen op een gegeven moment wel naar bijvoorbeeld Magento worden geduwd terwijl dat voor vele gebruikers helemaal niet nodig zou zijn als er wat nét wat geavanceerdere mogelijkheden zouden komen. Op die manier zou Lightspeed zich echt midden tussen de SaaS aanbieders en Magento in kunnen positioneren i.p.v. enkel aan de bovenkant van deze aanbeiders en dat is m.i. een positie die voor enorm veel shops perfect is.
Verbeterpunten- Themabouwers verplichten fouten in het thema op te lossen binnen een vastgestelde en acceptabele termijn. - Het tempo van verbeteren van het platform verhogen. Er zijn diverse zaken die beter zouden kunnen werken. Waarschijnlijk voor de startende webshop geen enkel punt maar indien je er meer uit wilt halen loop je tegen beperkingen aan. Ik heb het idee dat de intentie tot verbeteren er zeker wel is, maar wat meer verbeteringen voor meer verlangende gebruikers zijn wel wenselijk.
Let goed op! Voordat je zaken gaat doen met dit bedrijf, wij doen al ruim 2,5 jaar zaken met ze en we komen erachter dat ze een aparte categorisatie, maximalisatie in het tabblad categorieën, die op langer termijn de groei van jou bedrijf kan dwarsbomen, omdat dat volgens hun zeggen te veel van hun server vraagt. Iedere andere webshop provider zoals CCV shop of Magento heeft deze aparte maximalisatie niet. Ook wordt hier niet aan gewerkt of een oplossing voor gezorgd. Wil je dus graag groeien en innoveren dan adviseren wij om geen zaken met Lightspeed te gaan doen, tenzij je een huiskamer onderneming wilt blijven runnen!
Hi DiamTelecom, Wij willen allereerst onze excuses aanbieden voor het feit dat je problemen ervaart met onze software. Wij hebben niet de intentie om onze limieten te bewerken en hier zijn wij transparant over. We hebben hier dan ook een pagina in onze handleiding aan toegewijd. De limieten zijn er om de kwaliteit van de webshops op ons platform te kunnen garanderen. Meer dan 25 categorieën koppelen aan 1 product heeft een vertragende werking op de laadtijd van pagina’s. Meestal vinden we dan een workaround om je producten op de juiste manier te categoriseren en tegelijkertijd de snelheid van de shop te behouden. Support helpt jou hier heel graag mee en aarzel niet om ons te contacteren: https://ecom-support.lightspeedhq.com/hc/nl
Pluspunten
- Snelle hulp bij vragen - Website is lekker snel - Er wordt actief meegeholpen om problemen op te lossen
Verbeterpunten- Wat meer configuratiemogelijkheden voor het dashboard en/of feeds zou fijn zijn.
Pluspunten
niks
VerbeterpuntenIk probeer al 3 maanden mijn webshop op te zeggen, ik krijg geen mails terug en als ik bel duurt het eerst 10 minuten voordat ik iemand aan de lijn heb. Heb ik eindelijk iemand aan de lijn, Haalt hij het ook nog eens in z'n hoofd om mij asociaal te woord te staan en mij te verwijten dat het mijn eigen schuld is. Vervolgens zegt hij na deze beschulkdigingen dat hij zelf niks kan doen en dus word doorverbonden naar de afdeling billing, wacht ik 25 MINUTEN!! en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Super slechte service, belachelijk!!
Beste Thomas, Het spijt ons enorm om dit te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met Lightspeed. Ik heb dit nogmaals gecommuniceerd naar de juiste afdeling en zij zullen spoedig contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, Sofie Chudzicki +31 20 820 23 91 ext. +6800
Pluspunten
Super snelle levering, duidelijke omschrijving van de producten, nette verpakking en er stond "dankjewel" geschreven op mijn pakbon. Save Vape is echt aan te raden!
Pluspunten
systeem werkt goed
Verbeterpuntenservice is verschrikkelijk een paar gebeld maar wordt niet teruggebeld afspraken niet nagekomen onwijs lang voordat je een door het keuze menu komt schiet niet op als je er een beetje snelheid in wilt houden
Pluspunten
Onberispelijke service!! Zijn ter plaatse gekomen om problemen op te lossen die eigenlijk niets met het programma te maken hadden maar met mijn netwerk. Programma zelf is super gebruiksvriendelijk en heel volledig! Ik kan het alleen maar aanbevelen. restaurant STOKT21
Pluspunten
Lightspeed is een fijn bedrijf. We zijn goed geholpen met het opstarten van kassasysteem en webshop. We hebben veel informatie en duidelijke uitleg gekregen tijdens de telefonische trainingen. Koppeling tussen kassasysteem en webshop werkt uitstekend. Helpcentrum goed bereikbaar.
Pluspunten
Wij worden altijd netjes geholpen ik beveel dit bedrijf met een 10 aan! Met vriendelijke groeten, team Fietsenvoordeelwinkel.nl
VerbeterpuntenSteeds meer verbetering niks op aan te merken, ga zo door!
Pluspunten
Steeds bereikbaar en helpen u uitstekend met allerlei vragen. Ze leveren een topproduct aan voor restaurants, waardoor er een excellente communicatie is tussen keuken en restaurant en klant!
VerbeterpuntenAls ik toch een negatiever iets mag noteren, dan is het de prijs.
Pluspunten
Sinds een jaar klant van lightspeed en nog geen dag spijt.Nieuwe collega's zijn snel vertrouwd met het programma zowel op de winkelvloer als in de webshop. Als we met vragen of problemen zitten worden deze door de klanten service altijd serieus genomen en opgelost.
Pluspunten
altijd zeer correct en op tijd!
Pluspunten
Goed en makkelijk systeem. Het is erg eenvoudig uit te leggen aan nieuw personeel.
Pluspunten
Super kassa systeem, gemakkelijk in gebruik eenvoudig en toch vrij compleet
VerbeterpuntenVoor diensten zou het interessant zijn om meer te weten komen over tijd en prestatiebeheer
Pluspunten
Wij gebruiken het lightspeed retail in combinatie met de webshop. Het programma is gemakkelijk te gebruiken, ook voor mensen die iets minder gewoon zijn om met een computer te werken. Bij de hulplijn kan je terecht voor allerlei vragen en instellingen. Er is regelmatig een update zodat het altijd up to date is.
Pluspunten
Toen jullie Seoshop hetten waren jullie een goede klant behulpzaam bedrijf
VerbeterpuntenJullie waren overgenomen door lightspeed en de kwaliteit van hulp en commumicatie hebben gekelderd. regel teefen, onbehulpzaam , corporate lies veranderingen door voeren dat goed voor jullie zijn maar niet voor de klanten. vraag om PERSOONLIJKE hulp dan krijg je een ticket!!
Pluspunten
Vlotte en snelle hulp bij vragen. Zeer vriendelijke mensen. Heel behulpzaam kortom Toffe zaak. Blijvertje
Afspraken die in het verleden gemaakt zijn worden niet nagemaakt. Afspraken zijn telefonisch gemaakt en gesprekken worden opgenomen. Ik heb ze verzocht het gesprek terug te luisteren maar vervolgens word er na meerdere herhaalmailtjes nooit meer op gereageerd. Zeer onbetrouwbare partij!!!
Pluspunten
Ik werd snel en accuraat geholpen.
Pluspunten
Sterk in aanbod !!! Snelle Helpdesk met vakmensen !!! Een ideale start voor elk bedrijf !!! Het is een bedrijf dat ik zeer zeker zal aanbevelen !!!
Verbeterpuntenhet enigste wat ik kan bedenken is de wacht tijd maar dan kies je de optie terug bellen en dan komt het alsnog helemaal goed !!!
Pluspunten
top, snel en goed geholpen
Pluspunten
Heel goede support - Snel geholpen en concrete To do's. Geen vage antwoorden
Pluspunten
In één woord geweldig ik heb veel shops geprobeerd, Woocommerce, Magento, CS-cart maar niets kan tippen aan Lightspeed. Het werkt snel makkelijk en de helpdesk is Nederlands en snel bereikbaar ze helpen je direct tot je probleem is opgelost. Ik ben super tevreden!
Pluspunten
Sharlene heeft mij top geholpen! Na nog geen 5 maandjes in dienst weet ze een moeilijke vraag direct op te lossen. Topper!
Haarlemmerweg 1051 LH
1051 LH Amsterdam