Enthousiast over Lightspeed en fijne support
Ik had een Magento 1 webshop in SI-materiaal, producten gericht op de zintuigen (Sisigma) maar Magento eindigt met de support in juni dit jaar dus ik moest wat anders.
Eind vorig jaar mezelf een maand de tijd gegeven een beter alternatief te vinden. Daarbij was ik vrij zeker dat het een Saas oplossing moest worden, met een vast bedrag per maand waarbij alles inbegrepen, want ik was niet zo blij met al de onverwachte 'uurtjes factuurtjes' bij mijn oude webshop.
Ik stuurde 3 Saas websites een uitgebreide mail en Lightspeed reageerde daar het beste en meest proactief op. Dat icm het 14 dagen uittesten van de vele mogelijkheden, maakte dat de keuze snel gemaakt was.
Ik zag erg tegen de verhuizing van al mijn producten op, maar support hielp me met exporteren uit Magento en importeren in de shop van al mijn producten en klanten. Het updaten en nalopen van de producten was nog steeds een heel karwei maar wel veel beter te overzien. Heel blij met de optie productvarianten in een dropdownmenu... Dit maakt het zo'n stuk overzichtelijker voor de klant!
Ik ben uiteindelijk januari en met name februari bezig geweest met de webshop en toen was hij klaar. Ik werd heel goed geholpen door support, met het livezetten en alles er omheen, o.a. door Roel en iedereen van support. Ook de terugkoppeling per mail, na telefonisch contact, maakt het erg overzichtelijk.
Sta versteld van alle uitleg die je kunt vinden op de website en de support die je daarbovenop nog eens krijgt, zonder moeilijk te doen.
En ben superblij met alle opties die deze shop heeft tov mijn oude webshop!
Dit had ik veel eerder moeten doen!