Makkelijke software en mooie thema's om een website te maken

Ik had geen ervaring met de software van Lightspeed maar het is mij alles mee gevallen. Zeer goede support voor de vragen die ik had. Wat ik ook een groot plus punt vond zijn de gratis trainingen die je krijgt, gewoon 1 op een zodat je rustig kunt toe werken om je website live te laten gaan. Ik heb nu 1 website draaien maar er volgen er meer bij Lightspeed!

Zeer leuke en duidelijke training sessie!!!

Voor de training was alles nog zeer ingewikkeld en onduidelijk maar na deze training sessie kijk ik volle moed naar het afmaken van de webshop! Zeer fijne persoon en alles prima uitgelegd!! Bedankt.

Jammer dat de service achteruit is gegaan

En ik was altijd zo blij met lightspeed maar helaas is ook hier de kaasschaaftechniek toegepast. Tot voor kort kon je met je vraag altijd terecht, niet dat je direct werd geholpen, je stond eigenlijk altijd wel in de wacht en best wel lang m.i. echter dan werd je wel altijd keurig teruggebeld middels de terugbel optie. Laat nou juist deze optie ter zielen zijn gegaan kom ik nu achter, in plaats daarvan kan je een bericht achter laten!?! Ik heb dat gedaan met het bericht of ze me willen terugbellen (tel nr. ingesproken echter dat doen ze dus niet meer, de enige optie is nu blijven hangen totdat je wordt geholpen, pffff, dan wordt het net zo irritant als bij 'grote' arrogante clubs en juist daar wil ik verre van weg blijven. Volgende stap is dat ze je laten betalen voor een adviesje of erger nog als je hun telefoonnummer belt, jammer man echt jammer....

fijne en deskundige ondersteuning

Sharlene heeft mij goed geholpen en geluisterd. Ik kreeg goede tips en die werpen hun vruchten af. Ze hebben een hele goede helpdesk - altijd bereikbaar per mail of telefoon. Super service!

Nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn

Zeer tevreden, zeer gebruiksvriendelijk, duidelijk en overzichtelijk. Ik heb al meerdere kassa systemen gebruikt, maar tot nu toe ben ik over Lightspeed het meest tevreden. Vooral de rapporten zijn super makkelijk!

Deskundige klantenservice

Johan heeft me uitstekend met mijn vragen geholpen. Geduldig hielp hij me stap voor stap door de instellingen heen. In begrijpelijke taal. Tot nu toe heb ik met veel tevredenheid in de back-office gewerkt. En het werkt ook direct. Dit motiveert enorm.

Super fijne klantenservice

Ik ben totaal niet technisch en ben toch een webshop begonnen. Ik heb voor Lightspeed gekozen vanwege de klantenservice aangezien ik verwachtte veel vragen te hebben, dit ook zo blijkt te zijn en snel antwoord krijg. Daarnaast heeft Sharlene echt alle verwachtingen overtroffen door niet alleen vragen te beantwoorden maar ook daadwerkelijk mee te denken en veel tips te geven.

Doelgericht hulp krijgen is goud waard!

Al een aantal jaren heb ik een shop via Lightspeed. De sessies met Sharlene zijn dan ook een goede ondersteuning. Ongeveer elk jaar kijkt ze hoe het gaat. Geeft tips en helpt nieuwe en bestaande tools te implementeren. Ik vind het belangrijk dit te blijven doen. Lightspeed is een goed platform met vele mogelijkheden. Maar ik heb niet altijd tijd me in alles te verdiepen. En dan is Sharlene met haar kennis een uitkomst. Hoop dat we dit kunnen blijven doen.

Super webshop pakket en top service!

Super webshop, eenvoudign in gebruik, alle gemakken van dien, rapportages, apps...werkt allemaal super! Tevens ook petje af voor Sharlene Fu en Tom Donckerwolcke voor hun super support!

het Lightspeed kassasysteem wijst zichzelf uit!

Het Lightspeed kassasyseem bevat alle functies die we zochten voor een vlotte en overzichtelijke toepassing op evenementen en het snel verwerken van verkopen. De rapporten zijn voor mij een handige hulp bij het opmaken van documenten die de boekhouder opvraagt. Nieuw was dat ik ook bestellingen naar leveranciers kan ingeven en opvolgen! Top! Zo nog veel meer functies binnen Lightspeed waar ik zeer tevreden over ben! Daarnaast staat het support team 24/7 voor je klaar en kan je ook heel snel zelf vragen opgelost krijgen door ten rade gaan in het helpcentrum online. Bij de opstart krijg je tevens telefonisch support! Wij hadden hiervoor Jasper. Jasper toonde zich uiterst geïnteresseerd in onze vraagstelling. Hij is heel professioneel en behulpzaam daarnaast ook heel vriendelijk en sympathiek. Hij heeft ons goed op weg geholpen. We raden Jasper aan als trainer.

Vriendelijk behulpzaam en meedenkend. Ook dingen die nog niet mogelijk zijn worden opgepakt.

Sharlene heeft ons bijzonder goed geholpen, nam de tijd en ging serieus om met onze problemen. Erg prettig dat er zo'n goede support is bij Lightspeed. dat kom je tegenwoordig niet veel meer tegen...

Geweldige support!

Zeer goede ervaring met de support van Lightspeed , met dank aan Youcke die voor ons al verschillende zaken in een mum van tijd heeft opgelost!

Fantastisch geholpen door Tom Donckerwolcke.

Tom, heeft mij buitengewoon professioneel telefonisch geholpen en geadviseerd. Omdat ik soms veel moeite heb de complicaties die er soms zijn, via internet een webshop goed te beheren, heeft Tom er alles aan gedaan de problemen voor mij op te lossen. Zodat ik na mijn vakantie weer zelf alles kan doen om de webshop draaiende te houden.

Geweldig! Doet 99% automatisch!

Sinds ik Lightspeed gebruik heb ik geen hoofdpijn met bestellingen, retouren, reparaties die wij uitvoeren.. Alles gaat soepel en snel. Hele procedure is ook zeer geautomatiseerd waardoor er heel wat personeel uitvalt. Ik ben zeer tevreden over alle onderdelen die Lightspeed bevat. Voor een lange tijd was ik op zoek naar een goed POS systeem die veel automatisch kon doen. Denk bijv. aan bestellingen plaatsen en bij aankomst alleen nog zorgen dat ze hoeven gelabeld te worden. Ook producten die retour moeten naar leverancier.. Hiervoor hoef je maar een paar knopjes in te drukken en je hele voorraad weet welk product nog op voorraad is en welk terug gaat. Zo nog vele onderwerpen binnen in Lightspeed waar ik zeer zeker tevreden mee ben!

Hele goede service en duidelijk platform

Bij Ecommerce krijg je een goede cursus en uitleg bij je abonnement. Ook heb je veel mogelijkheden met het platform. Ze hebben een app store waar je allerlei apps kan vinden en downloaden en veel daarvan zijn ook nog eens gratis. Ik beveel het zeker aan!

Meer dan een Boost waard

Overstap gemaakt van mijnwebwinkel naar lightspeed is voor mij enkel maar een boost geweest, zeker een aanrader en super goed geholpen ook door onbroading, fijne tips gekregen en goede hulp! Bedankt en ga zo zeker door!

Kan me geen betere webshop-partner wensen!

Zelf ben ik niet zo technisch onderlegd, maar met een telefonische sessie wordt je goed geholpen met de problemen waar je dan tegen aan loopt. Men neemt uitgebreid de tijd voor je en legt alles heel duidelijk uit. Ze geven goed advies en wijzen je op verbeterpunten van je site als je dit vraagt, en passen het op verzoek direct en als dit niet gaat heel snel voor je aan. Helpdesk van Lightspeed werkt goed en correct. El-vita.nl

Top ervaring snelle en duidelijk service en antwoorden

Ik ben zeer tevreden over de mogelijkheden van Lightspeed en de snelheid waarmee je een webshop kunt inrichten. De ondersteuning door supportmedewerker Sharlene is super, je krijgt uitstekende feedback en adviezen die direct kunt toepassen.

Duidelijk, vriendelijk en scherp

Onze ervaring met Jasper is erg fijn. Hij is behulpzaam en zorgt voor een rustige toon in het gesprek. Het helpt ons bij het overzicht houden. Jasper komt geïnteresseerd over en doet zijn best om ons zo goed mogelijk op weg te helpen. We zouden Jasper aanraden als trainer.

Perfecte service, mooi programma!

Snelle service en ondersteuning. Indien pakket met facturatie kan worden uitgebreid zou dat helemaal top zijn

Pretty fast and straightforward support. Much appreciated.

Pretty fast and straightforward support. Much appreciated.

Altijd goede oplossingen

Je kan altijd mailen en er zeker van zijn dat het binnen een dag of 2 is opgelost!

Geduldig en leuk personeel!

Ik werd vandaag geholpen door een personeelslid genaamd Joram. Erg nette jongen die me geduldig heeft geholpen. Hij legt wat die doet goed uit, zodat je er ook gelijk van leert. Maar liefst 2 uur aan de lijn gehad, uiteindelijk alles gelukt en ook nog een gezellig gesprek gehad. Bedankt! Wij blijven zeker klant.

Voordeel lightspeed tov grote CRM systemen is persoonlijke aandacht

Mijn dank aan Sharlene voor haar hulp en moeite om de hele shop door te lopen en mijn vragen te beantwoorden die zowel met techniek als inrichting te maken hebben. In een omgeving waar vele desciplines samenkomen is het prettig als een ander mee kan kijken en op weg kan helpen en ook kan doorsturen naar gespecialiseerde partijen. Thanks!

Haarlemmerweg 1051 LH

1051 LH Amsterdam