Mooi product en geweldige support!

Mooi product en geweldige support! Nemen alle tijd voor je.

Tevreden Klant

Ik gebruik al bijna 6 jaar de software voor mijn webwinkel. En ben daarover gewoon tevreden. Inmiddels draaien al meerdere webshops bij Lightspeed. De communicatie met de diverse afdelingen zoals support, sales en customer succes gaat prima. Goede terugkoppeling bij een probleem en professionele ondersteuning.

Een echte aanrader!

Wij gebruiken Lightspeed voor zowel onze museumshop als voor onze webwinkel. Het systeem is opmerkelijk gebruiksvriendelijk en dat is voor ons belangrijk, gezien wij af en toe met vrijwilligers werken en deze mensen hierdoor weinig opleiding vergen. Maar wat voor ons vooral belangrijk is, is de diepgang. Lightspeed beschikt over excellente rapportagetools, die ons in staat stellen om onze voorraad optimaal te beheren. En als leuke bonus staat de support als een huis. Altijd vriendelijk en op mensenmaat geholpen worden. Een echte aanrader!

Top service!

Fijne service, nemen de tijd en leggen alles zeer eenvoudig uit waarna je nog een samenvatting ontvangt om alles rustig na te lopen. Heel fijn en makkelijk systeem!

Altijd een fijne terugkoppeling op mijn vragen, snel en toepasbaar, daar hou ik van!

Perfecte service

Ik werd op een uitstekende wijze geholpen door Tom bij een probleem dat ikzelf niet kon oplossen. Top service noemen we dat !

Zeer tevreden over zowel het programma als de dienstverlening. Werk zowel met Retail als met Webshop. Voor beiden heb ik stap voor stap training ontvangen zodat ik snel met alles operationeel was. Altijd vriendelijk en behulpzame mensen aan de lijn gehad, van de verkoop tot de helpdesk.

Super begeleiding voor het complete project

Wij zijn uitermate tevreden over de service én de producten van Lightspeed. Vanaf het eerste contact hebben we zeer goede begeleiding gehad met telkens even vriendelijke en bekwame mensen aan de lijn.

Super geholpendoor de klantenservice

Ik had een probleem op de homepage van mijn website en Ali heeft mij supergoed geholpen hiermee! Echt goede service!

Fijne en duidelijke ondersteuning / uitleg gehad

Lightspeed blijft betrokken en geeft duidelijk en fijne ondersteuning om webshop zo goed mogelijk in te richten

Goed geholpen

Iets wat ik zelf niet kon aanpassen/oplossen werd binnen tien minuten geregeld. Daarnaast nog extra tips gekregen voor onze shops.

Gebruiksvriendelijke backoffice en je wordt snel geholpen per mail.. Telefonisch wat langer tijd nodig om er door te komen.

Goede duidelijke en informatieve feedback

Met enkele uitdagingen in onze webshop bos-hout.nl goed voorzien van feedback om alles op te lossen.

Goeie SaaS oplossing

Goeie SaaS oplossing, een bliksemsnel e-commerce platform, en erg goeie support!

Webminair cursus

Nadat wij ons hadden aangemeld bij Light speed via google experts en de webinar konden volgen ,,,waren wij zeer enthousiast over hun service...

Snelle, no nonsense, support! SUPER

I had to change my IP adres in the DNS setting of my webshop. The technician of Lightspeed helped me out immediately by fixing the settings himself, after I guided him into the customer lounche of my Domain keeper. Thank you so much Koen! You made my day!

Super service en altijd goede ondersteuning

De ondersteuning en support is echt heel goed. Ze denken met je mee en je ontvangt altijd goede heldere tips. stabiel en gebruikersvriendelijk systeem en zeker een aanrader!

Don't bite the hand that feeds you!

Ik ben al jaren klant nog uit de tijd van SEO-shop, na een aantal shops geprobeerd te hebben koos ik voor deze club, niet de goedkoopste maar wel een met de beste prestaties. Ben recentelijk gestart op het Amerikaanse platform met een nieuwe shop gericht op Amerika, eerlijk gezegd is er nog weinig ervaring in Amsterdam met het opzetten van een shop op het andere platform maar ze hebben alles gedaan om het mogelijk te maken en mij daarbij te helpen. Hoe bijzonder dat ik de afzonderlijke shops in eenzelfde back-office kan bewerken. Ik heb begrepen van de mensen die daar met de shop moeten werken ook zeer tevreden zijn over de support afdeling en de eenvoud om orders te verwerken. En Google zag mij vanaf het begin en sta onbegrijpelijk direct bovenaan in de zoekresultaten, TOP!!! dus SEO werkt dus nog altijd perfect. Het is een zeer stabiel en betrouwbaar platform en zij weten maar al te goed wat dat voor hun klanten betekend, wij verdienen er immers onze boterham mee. Vandaar de titel. Ik hoop nog jaren van hun diensten gebruik te mogen maken. The Lang Store

Mooi bedrijf met een uitstekende service

Problemen worden elke keer weer direct opgelost.

Top support

Snelle hulp en in de communicatie zeer helder.

Overzichtelijk systeem met genoeg functionaliteit

Inmiddels gebruiken we ruim een half jaar het Ecom systeem van Lightspeed en zijn hier zeer tevreden over. Het is eenvoudig in gebruik en biedt voor ons voldoende opties. Uiteraard zijn er ook wel eens dingen waar we tegenaan lopen, maar vooralsnog zijn wij telkens goed geholpen door de support. De terugbelfunctie is ideaal, zodat je nooit in de wacht hoeft te staan. Meestal wordt je snel teruggebeld. Er zijn nog een aantal functionaliteiten zoals bulkbewerkingen die het gebruik van het systeem voor ons nog makkelijker zouden maken, maar wij hebben er vertrouwen in dat deze functies in de toekomst zullen worden toegevoegd.

super systeem!!!

Zeer gebruiksvriendelijk systeem, ook voor backoffice!1 Super, erg blij mee!!!

Goede opvolging

Heel erg tevreden met de dienst opvolging na aankoop. Je krijgt verschillende (gratis) groepstrainingen en persoonlijke sessies om je op weg te helpen met het platform. Het E-commerce platform is heel uitgebreid en toch heel erg gebruiksvriendelijk. Een aanrader!

Zeer behulpzaam en vriendelijke ondersteuning

Fijn platform om mee te werken. Erg gebruiksvriendelijk en als je er niet uitkomt dat zijn er goede handleidingen om je verder te helpen. Ook de telefonische helpdesk is zeer behulpzaam en helpt je snel verder op weg. Daarnaast krijg je als starter een aantal online trainingen met een trainer. Ze nemen je mee door alle opties en er is veel ruimte om vragen te stellen.

duidelijk en oplossing gericht

ondanks we nauw niet de meest geavanceerde computer mensen zijn met weinig kassa ervaring hebben komen we met de hulp van Lightspeed steeds weer tot een goede oplossing bij vragen of problemen

Haarlemmerweg 1051 LH

1051 LH Amsterdam