Don't bite the hand that feeds you!
Ik ben al jaren klant nog uit de tijd van SEO-shop, na een aantal shops geprobeerd te hebben koos ik voor deze club, niet de goedkoopste maar wel een met de beste prestaties. Ben recentelijk gestart op het Amerikaanse platform met een nieuwe shop gericht op Amerika, eerlijk gezegd is er nog weinig ervaring in Amsterdam met het opzetten van een shop op het andere platform maar ze hebben alles gedaan om het mogelijk te maken en mij daarbij te helpen. Hoe bijzonder dat ik de afzonderlijke shops in eenzelfde back-office kan bewerken.
Ik heb begrepen van de mensen die daar met de shop moeten werken ook zeer tevreden zijn over de support afdeling en de eenvoud om orders te verwerken.
En Google zag mij vanaf het begin en sta onbegrijpelijk direct bovenaan in de zoekresultaten, TOP!!! dus SEO werkt dus nog altijd perfect.
Het is een zeer stabiel en betrouwbaar platform en zij weten maar al te goed wat dat voor hun klanten betekend, wij verdienen er immers onze boterham mee. Vandaar de titel. Ik hoop nog jaren van hun diensten gebruik te mogen maken. The Lang Store