Goede service met een leuke attentie. Product netjes verpakt.

Tevreden over correcte levering!

Zie hierboven

Bestelling maand geleden geplaatst en nog niet ontvangen. Ook geen communicatie.

Bestelling na maand nog niet binnen. Geen communicatie.

Supersnel, heel fijn maar wel met een slecht boekje er bij kado waar ik niet om gevraagd had

Zie hierboven

Snel en accuraat

Het bestelde boek arriveerde binnen 4 dagen

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Actuele, duidelijke nieuwsbrieven, goede website, gemakkelijk om zakelijk te bestellen en snelle levering.

Heel goede ervaringen

Fijne uitgeverij, makkelijk bestelproces.

uitstekend

alle stappen worden zorgvuldig gemaakt met veel aandacht voor service en natuurlijk prima boeken

Het bestelde boek werd snel geleverd, maar zat wel in een ruime kartonnen verpakking, die door de postbode net in onze buitenbus kon worden gedrukt. Het duurde ongeveer een kwartier voordat ik het pakket uit de bus kon halen.

Goede service en goede materialen.

Goede service; doen wat er beloofd wordt. Mooie materialen en nog cadeautjes erbij was een leuke verrassing.

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service. Telefonisch contact ook altijd goed en behulpzaam!

Altijd goed

Ik ben erg tevreden over de uitgebreide collectie van boeken. Ik vind het bijzonder dat ik altijd weer nieuwe boeken ontdek op de site. Daarnaast vind ik altijd even een kleinigheidje bij de bestelling. De levering is vlot. Ik kan niets negatiefs bedenken. Blij dat jullie er zijn.

Bestelling liep voorspoedig.

Graag zou ik bericht willen krijgen over wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Nieuwsbrieven vind ik heel fijn, leuke boeken suggesties.

Snel en zorgvuldig

Duidelijke mails ter bevestiging. Netjes verpakt. Met zelfs een leuk extra boekje.

Mooi product, snel in huis

Een hartstikke leuk boek besteld, het was netjes verpakt en ik had het snel in huis.

Aardig cadeautje ontvangen bij bestelling. Werd zeer gewaardeerd.

TOP

Snelle levering.

goed geholpen, vriendelijk en nog tegemoet gekomen ook!

een foutje werd snel naar teveredenheid hersteld!

Bestellen ging soepel en snel geleverd

Snelle bezorging en goede prijs

Snelle bezorging en goede prijs.

Makkelijk bestelproces, snelle levering

Spaklerweg 79