Snelle levering.

Keurig verpakt en snel geleverd. Was de volgende dag in huis.

Prima ervaring

Snelle nette levering met extra leuk boekje. keurig

Aanbod is divers en actueel

Men is goed op de hoogte van de vele vernieuwingen op mijn interesse/ werkgebied. Levering is snel en netjes

Prachtig boek en snelle levering

Ik had het boek 'Ik ben een Kikker!' besteld om met muziek in te zetten in groepen. Ik was erg blij met het boek, zeer uitgebreid en compleet. Dat kan ik zeker gebruiken! Ik kreeg er ook nog een gratis stripboekje bij geleverd, en het was de volgende dag in huis. Zeer tevreden!

Vlotte en accurate afhandeling.

Perfecte service

Het boek was netjes verpakt en vlot verzonden. Het pakket track and trace duidelijk te volgen en op de afgesproken tijd in huis.

Ik ben snel, vriendelijk en bijzonder effectief geholpen.

Het lukte in eerste instantie niet om de betaling van het boek dat ik wilde bestellen voor elkaar te krijgen. Toen dit eindelijk gelukt was zag ik dat ik verschillende mailtjes had ontvangen dat ik het boek besteld had. Ik heb vervolgens meteen SWP gebied en kreeg een uiterst vriendelijke en behulpzame meneer aan de telefoon. Hij stelde me meteen gerust en benoemde dat het boek maar een keer gestuurd zou worden en dat er maar een betaling gelukt was. Dat het ook het laatste boek op voorraad was en dat het al verstuurd was. Toen ik de volgende dag al het boek thuis kreeg zat er ook nog een extra boek bij. Fantastisch. Dank jullie wel voor de goede.service.

Boek werd snel geleverd

vlotte dienstverlening

bestelproces is eenvoudig boek werd onmiddellijk geleverd goed verpakt

Snelle levering met leuke extraatjes

Bestellen ging eenvoudig, geen verzendkosten wat ons geld scheelt, maar ook rechtstreeks besteld omdat ik weet dat er anders een groot % naar de tussenhandel gaat. Dat wordt kennelijk gewaardeerd want een paar leuke extraatjes zaten ongevraagd bijgesloten. Pakket was de volgende dag binnen !

Leuke boeken en grote keus.

goed aanbod, goede service

Jullie hebben belangwekkende uitgaven in jullie pakket en de nieuwsbrief houdt mij daarvan prima op de hoogte. Als ik iets bestel, en dat is regelmatig, dan is de service en aflevering prima verzorgd.

Heel goed!!

Snelle levering en daarbij zat ook nog een geschenk-boekje. Dat geweldig is. Hiervoor mijn hartelijke dank!

Snel bezorgd

Het boek was de volgende dag al binnen, en ik kreeg 2 extra kadootjes erbij. Heel goede service!

Snelle levering, geen spam

Snelle levering van het bestelde boek. Fijn dat je in de mail geen reclames en spam ontvangt verder (behalve de vraag om een review).

Ik was blij verrast dat ik een leuk extra boekje bij mijn bestelling had gekregen

correct

geen opmerkingen, steeds correct en duidelijk, snel geleverd

Netjes en correct.

De bestelling is netjes afgehandeld en keurig op tijd bij ons in de briefbus

Goed en verrassend.

Verrassend in de zin, dat ik het leuke gratis boekje en notitieblokje niet had verwacht.

Prima levering

Voldeed aan alle verwachtingen

prima boek, bestelling bleef wel wat lang onderweg

Gewend als we zijn aan overnight delivery, duurde deze bestelling met een dag of 3-4 wel wat lang.

de verpakking was niet goed afgesloten en de boeken lagen er uit

boeken ontvangen, maar deze vielen uit de doos. De verpakking was niet (goed) afgesloten (tape verkeerd geplakt). Hoe moeilijk kan het zijn.....

Zeer vriendelijk.

Toen ik belde werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Het boek dat ik zocht werd meteen opgestuurd samen met een vriendelijke woorden en een kleine attentie. Heel veel dank, Marianne.

Snel, makkelijk en verrassend

Bij opening van mijn snel geleverd pakket(1dag) werd ik verrast met een extra gift. Zeer leuk om te ontvangen.

Netjes geleverd, maar account niet nodig

De boeken werden netjes en op tijd geleverd, maar ik had liever de mogelijkheid gehad om te bestellen zonder een account te nemen.

Spaklerweg 79

1114 AE Amsterdam-duivendrecht