goede communicatie

Goede communicatie en levering

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product zeer tevreden over producten

De lamp is snel geleverd

Verder niets aan toe te voegen. Goed is goed!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja heel erg tevreden. Super gave lamp.

snelle levering goede service!

product snel ontvangen. Er zat een beschadiging op. Even contact gehad en binnen drie dagen nieuwe kap in huis!

Ik was over het algemeen tevreden, maar de communicatie kan beter.

Het positieve punt is dat de klantenservice heel snel reageerde om een ​​onderdeel van het product te vervangen dat kapot was. Toch was de communicatie echt een worsteling. Klantenservice heeft mijn e-mails nooit beantwoord. Ik had geen waarschuwing wanneer het product zou worden geleverd. Op de website stond dat het product binnen 1 week zou worden geleverd, maar het duurde 1 maand.

Dik in orde!

Zoals beschreven

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden

Uitstekende service

Snel geleverd, goede prijs en ook nog met korting!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Heel tevreden

Service van de winkel is top

Snel antwoord op onze vragen. Levering was minder correct qua datum

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja , zoals PP de foto en bedchrijving

Zeer tevreden.

Nog telefonisch contact gehad met de winkel met een vraag over de behandeling van het vloerkleed. Zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig te woord gestaan!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja.

Mooie site voor design artikelen. Vaas gekocht die zeer goed en professioneel was ingepakt, waardoor mijn ongerustheid dat deze wel heel aan zou komen ongegrond was. Komen afspraken na houden je goed op de hoogte. Ze doen net iets extra”s waardoor het shoppen persoonlijker is. Het was mijn eerste ervaring maar zeker zal ik de site vaker bezoeken.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product 9

Gewoon top!

Het artikel dat ik bestelde, werd snel en correct geleverd binnen het voorziene tijdschema; prima dus!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product zeker

Prettig contact en goed advies

Ik werd aan de telefoon goed en volledig geïnformeerd over het product. Als ik niet tevreden was kom ik hem gewoon retour sturen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Prachtige lamp, ideaal als bureaulamp

Goede service en prettige communicatie

Bij telefonisch contact werd ik heel vriendelijk en rustig te woord gestaan. Ik kreeg alle informatie over product en levertijd.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tevreden

Telefonisch vooraf goed geïnformeerd, verzending verder ok

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Mooi product, maar mag ook wel voor die prijs

Snel bezorg en goede prijs

Via internet gezocht naar afstandsbediening voor bij Humble lampje. Hier goede uitleg en goede prijs. En snel bezorgd.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja. Ziet er mooi uit en werkt prettig

Alsof je in de winkel bent.

Communicatie via de webshop verliep alsof je in de winkel aanwezig was. Levering was geheel naar wens en volgens gemaakte afspraken. TOP!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tot op heden zeer tevreden

Prachtig produkt, uitstekende levering

Wij hebben een witte Pantonstoel besteld en zijn erg blij met deze prachtige designklassieker van Vitra die net als de eerder bestelden ‘Resting cat’ van hetzelfde merk een prachtige plek krijgt in ons verbouwde huis❤️ Aflevering is ook keurig en binnen de beloofde termijn.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Absoluut

Goed!

Onze ervaring met Drent & van Dijk was er één om nooit ye vergeten. Vooral de bezorger gooide roet in het eten en het leek even helemaal verkeerd te gaan. Dankzij de inzet van de medewerker van Drent & van Dijk is alles goed gekomen. Het is zeker een aanrader om in de webshop rond te kijken en er iets te kopen. Allemaal mooie spullen!!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Wij zijn heel tevreden

Snel en prima service

Heel snel geleverd en vragen worden onmiddellijk beantwoord via e-mail.

heel goed

De bestelling werd goed verzorgd en snel afgeleverd. Ook erg tevreden met het product.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product absoluut

Ze hebben nog op tijd een fout opgemerkt. Super goede service!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Heel mooi behang.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

goede afhandeling bestelling

design plank (Vitra Corniches Wandplank) besteld, die snel en keurig verpakt werd bezorgd.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ik ben tevreden over het geleveerde product

Via website bestellen en het pakket ontvangen verloopt uitstekend.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tevreden

Goede service!

Onze mooie lamp is netjes afgeleverd!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Jazeker

Veel pech, alles netjes opgelost!

Ik had 2 lampjes gekocht via de webshop, hele mooie actie! Eenmaal gekocht werd ik gebeld dat er bij 1 lampje een lichtbron miste, ik kreeg korting en in net overleg zou ik zelf een lichtbron aanschaffen. Toen de lampjes waren bezorgd, bleek dat er bij 1 lamp een pootje kapot was. Heel vervelend, ook dit is netjes opgelost!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Hele leuke lampjes!

4 Fortuinweg

Dokkum 9101 PE