prima service en advies

prima service en advies

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tonone Bolt Lamp

Snelle levering, mooie vaas

Heel snel geleverd een mooie vaas

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product heel tevreden

Supersnelle levering, kwalitatief product!

De levering in België vanuit Nederland verliep ontzettend vlot. Het product (een boomschommel) ziet er zeer kwalitatief uit en oogt ook aantrekkelijk, en de kinderen hebben er al heel veel plezier van gehad. Het lijkt dus de pittige prijs meer dan waard!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Snel en goed

Mooie lamp degelijk product.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Heel tevreden

heel tevreden

Alles heel keurig afgeleverd zoals afgesproken

prima aankoop

prijs kwaliteit vlotte service mooi assortiment

Duidelijke communicatie en adequate levering

Prettig, betrouwbaar.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Mooie, leuke lamp

Vriendelijke snelle service met persoonlijke aandacht!

Zeer klantvriendelijk met persoonlijke aandacht!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja heel erg tevreden

Vriendelijk en professioneel

Steeds zeer vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Erg behulpzaam in zoektocht naar het juiste product. Ga hier in de toekomst zeker vaker bestellen!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Absoluut

Prima site, goed bereikbaar voor advies en mooie producten

Twee bestellingen gedaan en prima afgehandeld. Telefonisch en per mail goed bereikbaar.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Super

Vriendelijk en snel

Na wat vervelende online ervaringen was het heel fijn om goed en persoonlijk geholpen te worden.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Perfect verlopen

Van t kiezen en bestellen op de website tot aan de levering thuis (in een stevige doos met goed inpakmateriaal), het was perfect. En snel ook!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Tweede keer behang besteld. Ondanks dat het niet op voorraad bleek netjes opgelost. Werd gebeld en werd snel geleverd toen het aangevuld was. Retour van een rol dat over was ook snel afgehandeld. Prima site, volgende keer bestel ik weer hier.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Prachtig gehang

Fijne webshop, snelle service, mooie spullen en vriendelijke mensen!

Snelle levering en goed en leuk verpakt! Prima service!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja blij mee

Snelle levering; mooi product

Positief. Klantvriendelijke en adequate hulp bij vraag van mij over het aangekochte product.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product zeer tevreden

Mooi behang. Soms wel onhandig dat de plaatjes niet overeenkomen in de reeks van productfoto's. We hebben gelukkig het juiste ontvangen en het was supersnel binnen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ik ben tevreden!!

Supersnel verstuurd

De bestelde lamp was er de dag erna al en er zat ook een attent handgeschreven kaartje bij!

Hartstikke leuke service!!!

Vriendelijk, benaderbaar. Hartstikke leuk gewoon. En mooie nieuwe locatie!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Digitaal en toch persoonlijk!

Erg leuk om een persoonlijk kaartje in het pakket te krijgen en te lezen! Er miste in mijn geval een onderdeel van de oven en dit is snel opgelost door het onderdeel vanuit de fabrikant op te laten sturen. Even gebeld en er was een snelle oplossing zonder belmenu’s, klantenservice enz.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Jazeker!

Goed geholpen en mooie spullen

Heel fijne webshop met leuk persoonlijk contact!

Professionele en vriendelijke klantendienst

Klantendienst is heel professioneel en vriendelijk. Bestelling geplaatst vanuit België. Alles prima verlopen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tevreden

Prima producten en goede service

bestelling was snel geregeld en snel bezorgt. Ik heb gratis behanglijm erbij gekregen.

We hebben hierheen mooie lamp gekocht. Bij ontvangst waren er een aantal vragen waar snel, vakkundig antwoord op werd gegeven. Wij zijn heel tevreden!

Goede service en snelle levering.

Ik was op zoek naar behang. Toen ik mailde met de vraag voor staaltjes kreeg ik een snelle reactie en de staaltjes waren binnen enkele dagen al binnen. Ook de uiteindelijke bestelling is snel geleverd. Erg tevreden.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden.

4 Fortuinweg

Dokkum 9101 PE