Mooie spullen en aardige mensen

Ik heb twee Moustache Bols stoelen besteld. Ik werd op de hoogte gehouden en ze kwamen goed verpakt aan.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Mooie stoelen, zitcomfort is iets minder

Perfecte levering

Perfecte levering en top Product!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Goede service, verzorgd verpakt en vlot geleverd. Hebben ook een fysieke winkel waar je terecht kunt. Een echte aanrader :)

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeker

Superprettig bedrijf

Groot assortiment, duidelijke website, snelle levering en een handgeschreven bedankje. Hoe leuk is dat!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden

Heel vaak navragen waar bestelling blijft

Op de website staan spullen op voorraad en vervolgens krijg je een levertijd die niet nageleefd wordt. Zelfs als je voor een ander product belt of het op voorraad is, zeggen ze dat het er is en dan blijkt toevallig bij uitlevering dat product net is verkocht. Uiteindelijk wel alles geleverd na veel mailen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Top online shop ervaring

Ik zocht een eenzitter Ligne Roset Togo in een bepaalde stof en ze hadden deze op voorraad. Perfect, want ik ben niet zo geduldig ;-). Zonder te kijken online besteld, wel de reviews gecheckt uiteraard. Communicatie was top, snel geleverd, aardige bezorgdienst, persoonlijk zelf geschreven kaartje erbij. Zo hoort het. Al met al een hele fijne ervaring, maar de volgende keer rij ik wel naar Friesland want hun showroom is één grote snoepwinkel.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Heel tevreden!

Perfecte service

Volgende keer als ik weer ga behangen bestel ik mijn behang weer bij Drent & van Dijck.

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Goed verpakt.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Prima

Topervaring, topkwaliteit

Alles was vlot te bestellen, de bestelling werd snel en correct geleverd en was perfect te volgen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ottmar Hörl Optimist: voldoet volledig aan de verwachtingen.

Dé eyecatcher in huis

Op slag verliefd waren we op het wandkleed van Pierre Frey met werk van Heather Chontos wat via jullie webshop te koop was. Bestelling online liep vlot en de levering was ook conform de aangegeven leverdatum. Nu hangt het in onze woonkamer te pronken en zijn we eigenlijk bij verliefder. Een echte eyecatcher in huis!

Goede en snelle service

Goede en snelle service, duidelijk track en trace systeem. Goederen zorgvuldig verpakt.

Blij

Goede informatie over voorraad en vlotte bestelling en levering!

Perfect!

Vlotte communicatie. Perfecte afhandeling!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

het was even wachten, maar levering, naadloos verlopen

blij met de aankoop

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja zeker

Snel en goed

We hadden een verkeerde bestelling gedaan. Zonder problemen werd het bestelde teruggehaald en binnen de kortste keren werd ons het gewenste artikel bezorgd. Hulde voor de service.

Helemaal goed

Goede levering, prima verpakt, op tijd en mooi behang

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Jazeker

Leuke deals en goede afstemming over aflevering

Duidelijke communicatie over de bestelling en persoonlijk contact over de aflevering. Getriggered tot een aankoop door de leuke mail met aanbiedingen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja, nog leuker dan op het plaatje

Ik ben erg tevreden !

Telefonisch besteld, erg vriendelijk en vooral meedenkend. Levering volgens afspraak en op tijd! Erg blij met mijn aankoop, voldoet aan wat mij verteld werd…. Bedrijf dat mijn aankoop leverde, netjes en service gericht! Kortom een tevreden klant!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja, erg tevreden ….

Snelle actie genomen op mijn vraag en na bestelling meteen verzonden

Snelle actie genomen op mijn vraag en na bestelling meteen verzonden

Voldoet aan verwachtingen

Snelle levering, keurig aangegeven. Goed verpakt en conform website. Prima keus dus

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeker!

We hadden specifieke wensen daar we op het moment van bestellen op vakantie waren. Het werd geleverd exact op de dag zoals afgesproken, netjes en breekvrij verpakt! Service zoals je tegenwoordig alleen maar op mag hopen.

top, snel en correct

top

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product 10/10

Snel en mooi verpakt. Prima service

Snelle en goede service

Het product wat ik heb gekocht werd snel geleverd en was keurig verpakt. Ga zo door!

Fortuinweg 4

9101 PE Dokkum

Over Drent & van Dijk Shop

Drent & van Dijk Shop is een Nederlandse specialist in hoogwaardige huishoudelijke apparaten en keukenaccessoires. Het bedrijf biedt een breed assortiment van gerenommeerde merken, variërend van keukenmachines en koffiemachines tot kookgerei en onderhoudsproducten. Drent & van Dijk Shop staat voor kwaliteit, deskundig advies en uitstekende service, met een focus op zowel particulieren als professionals.