Supersnel geleverd!

Mijn prachtige Tonone bolt lamp had ik de volgende dag al in huis voor de scherpste prijs!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product heel tevreden

Lamp niet op voorraad. Een week later zoals afgesproken. Jammer dat de lichtbron ( lampje ) zoals beloofd niet meegeleverd is..

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja heel tevreden.

Ik ben erg tevreden over hoe Drent & van Dijk mijn bestelling goed en netjes heeft afgehandeld.

Heel fijn hoe snel er op mijn emails werd gereageerd. Ik moest helaas het artikel terugsturen omdat het niet aan mijn wensen voldeed, maar ook toen was men snel met reageren en terugbetalen. Heel netjes en klantvriendelijk!

Snelle goede levering

Eveneens persoonlijke note erbij. Doet zoveel meer.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tevreden

Goedee communicatie en snelle verzending. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle en correcte levering

Duidelijke website. Leveren snel en product is goed verpakt

Slecht

We hebben via WALLPAPER CALCULATOR. Uitgerekend hoe veel patroon behang we nodig hadden en cole and Son B woods wit. Helaas komen we 50 centimeter te kort waar door we nu een hele muur niet kunnen behangen.

top

Ik was heel blij met de snelle levering van de vaas en onder de indruk van de solide verpakking, waardoor de vaas tijdens het transport geen risico heeft gelopen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

De betaling via de website werkte niet. Na tel kontakt werd het snel in orde gemaakt.

Behulpzaam en snelle levering

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tevreden

Goede service en zeer behulpzaam

Mijn product was niet op voorraad maar door het meedenken van de klantenservice toch heel snel gekregen. Gewoon direct de fabriek naar ons gestuurd. Wat een service.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden

Keurig en persoonlijk

Mijn vaas was keurig verpakt ik vond het best spannend om hem via de post te laten komen. Het persoonlijk geschreven kaartje voelde speciaal dankjewel daar nog voor!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ik ben meer dan tevreden!

Heel prettig

Van het eerste contact, zowel website als aan de telefoon tot en met de levering;klantvriendelijk, enthousiast en kundig. Wat ons betreft is er voor interieur nog maar 1 zaak waar we naartoe willen. Aanrader.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Prachtig behang en snelle levering

Behang van William Morris besteld. Heel snel geleverd met goede instructie.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

De lamp die we bestelden was er de volgende dag, zeer zorgvuldig ingepakt, zonder plastic.

mooi en goed

Heel goed!

Heel fijn dat zij als de enige of een van de weinigen zijn die de Tonone 2 armen lampen in alle kleuren en varianten op voorraad hebben! :-) En snel geleverd!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product 100%

Top geleverd

Top geleverd en snel en een persoonlijke groet hand geschreven

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product JA tevreden

Prachtig behang

Er wordt goed met ons meegedacht. Ze geven passend advies, zijn erg klantvriendelijk. Daarnaast een prachtige showroom. Aanwinst voor het noorden!

Twee bestellingen online geplaatst. De bestellingen kwamen keurig op tijd. Goed verpakt en kaartje erbij. Zeer attent dit maakt het persoonlijk.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Heel erg tevreden

Erg goed

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Een mooi product, snel geleverd.

We hebben een Tonone Bolt lamp bij Drent & van Dijk gekocht en dat is gewoon een prachtig product dat snel geleverd werd.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Goede voorlichting en leveren snel ook de nalevering. Wijzen op 10 korting bij nieuws brief

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Fantastische service, wij komen zeker terug!

We hebben een mooie Tonone lamp besteld. Drent & van Dijk was de enige aanbieder die de lamp op voorraad had. Door lockdown duurde het iets langer voor deze werd bezorgd, maar gelukkig op tijd voor de kerst. Bij ophangen thuis bleek dat we een onderdeel hadden moeten bijbestellen. Even gebeld met Martin van Dijk, en gelukkig had hij ook dit onderdeel op voorraad. Maar wat een service: dezelfde dag werd het onderdeel persoonlijk door een medewerker bij ons thuis bezorgd (ipv via PostNL)! Echt super, zo klantgericht. We hopen (als lockdown voorbij is en de winkels weer open mogen) snel persoonlijk langs te komen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Prachtige Tonone lamp

Prima webshop

Product werd snel verzonden, maar raakte even zoek bij PostNL. Werd goed gevolgd door webshop. Zelfs persoonlijk contact.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product mooi product

Prettige en duidelijke telefonisch contact en goed werkende site

Had nog wat vragen over de lamp. Die werden goed beantwoord en gaven de uiteindelijke doorslag voor de aankoop via de website.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zit nog in de verpakking

4 Fortuinweg

Dokkum 9101 PE