Volgende dag geleverd, prima

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Product volgens verwachting!

Aanrader

Heel vriendelijk en snelle levering

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja prachtig!

Zeker een bedrijf waar ik nog aankopen ga doen !

Goede opvolging en steeds paraat om bij situatie in te grijpen en goed op te volgen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product zeker en vast

Snel en goed afgeleverd met een persoonlijke touch

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Helemaal naar verwachting

Prima!!

De bestelling kwam snel en was prima verpakt.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Product is van prima kwaliteit.

Heel fijn bedrijf met een super service !!

Mooie tonone bolt plafondlamp besteld, 2 verschillende om thuis de kleur te kunnen bepalen, contact gehad met medewerker hierover. Zeer deskundig geadviseerd en te woord gestaan. Al met al een geweldig bedrijf. En de lamp is geweldig. Ben erg enthousiast en zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Heel erg tevreden

Iets langere levertijd dan vorige keer.

Gewoon goed

De bestelling was snel geleverd en goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Het product voldoet zover we nu hebben kunnen zien aan de verwachtingen, we moeten toch nog wat extra’s doen aan de wand voor we kunnen behangen. We hebben geen rechtstreeks contact gehad met een servicemedewerker maar als alles goed gaat is dat ook niet nodig... Zeer tevreden!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja, maar helaas nog niet in zijn geheel kunnen zien.

Volgens afspraak.

Ik moest bellen voor de levertijd omdat dit niet meteen duidelijk werd tijdens het bestelproces. Ik heb gebeld en het artikel werd volgens afspraak bezorgd in een wel hele goede verpakking. De dame aan de telefoon was bovendien erg vriendelijk.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Super tevreden! Dit vind ik zo’n mooie vaas! Prachtig.

Snelle gedegen service!

In deze drukke tijden, was het pakket niet alleen heel snel in huis, maar ook met veel zorg verpakt. Topservice!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Het was een (geslaagd) kado.

Zeer snelle en goede levering .kwetsbaar product was goed beschermd verpakt met een persoonlijk kaartje.

Prachtige producten

Prettige sfeer en klantvriendelijk! Mooie webshop met prachtige producten.

Netjes en snel !

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en ook snel geleverd.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product zeer tevreden

Snel, compleet,

Very happy

Product received quickly with attached advice there over ... very helpful

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Yes

Klantvriendelijk en hulpvaardig

Vriendelijke en deskundige hulp

Behulpzaam en goed advies!

Ik twijfelde over de aanschaf van kleur lampen en ben heel prettig geholpen. Heel blij met het advies en de uiteindelijke aankoop!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Goed bedrijf en snel geleverd

Leuk product mis alleen de handleiding. Snel en goed geleverd

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Mis handleiding

Heel gezellig

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ben ik

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja!

Goede webshop.

Bezorger hielp mee om het pakket dat behoorlijk zwaar was mee te tillen naar de tuin!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Geweldig gaan we een hoop lol aan beleven. Test run was al geslaagd!

Gemakkelijk besteld, goede aftercare

Bestelling verliep vlekkeloos en simpel. We liepen tegen een probleem aan, deze werd naar tevredenheid opgelost. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

prima service en snelle levering

prima service en snelle levering

Keurig

Supersnelle, keurige levering

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Absoluut

Mooi product met een lange levertijd

Mooi product maar lange levertijd en een slechte vervoerder.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden.

4 Fortuinweg

Dokkum 9101 PE