Meerdere dagen moeten wachten op mijn bestelling helaas. Extra vervelend omdat het een huwelijkscadeau was, dat we niet op de huwelijksdatum konden aanbieden.
Beste Ton, Bedankt voor de beoordeling. De bestelling die u bij ons heeft geplaatst hebben wij gelijk naar u verstuurd maar helaas waren er afgelopen week vertragingen bij onze vervoerder PostNL waardoor pakketten vast bleven staan. Wij hebben u hierover op de hoogte gebracht. Het is extra vervelend wanneer een pakket tijdig nodig is. Ons excuus voor het ongemak. Ik hoop dat huwelijkscadeau als nog goed is ontvangen. Met vriendelijke groet, Martin
Mijn ervaring met Drent en van Dijk is uitstekend. Erg mooie lamp. Uitgekozen op een duidelijke webshop.
Mijn ervaring met jullie bedrijf is zeer goed. Behang besteld en enkele dagen later binnen. Mijn ervaring met het behang is zeer slecht. Onvoorstelbaar dat de prijs van 164 euro per rol betaald moet worden voor een kwaliteit nog slechter dan het goedkoopste behangetje van de bouwmarkt. Ik behang al meer dan 40 jaar en kan rustig zeggen dat ik honderden wanden behangen heb maar nog nooit zo’n slecht behang gehad. Na insmeren erg dun. Scheurde met het behangen als je los trok om te corrigeren overal in waardoor je witte scheuren krijgt. Omdat het zo dun is zat er veel rek in waardoor het motief verder naar onderen niet meer klopte. Ronduit; zeer slecht behang. Maar voor jullie alle lof.
Prachtige vaas
mooi product. keurig verpakt. levering liet wel op zich wachten.
Snelle levering en betrouwbaar. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van het verzendingsproces. Geeft meteen een betrouwbaar gevoel!
Mijn lamp ‘screen’ werd snel geleverd. Er bleek echter een kleine fout te zijn in een klein deeltje. Er volgde een zeer vlot en vriendelijk antwoord op mijn mail om het op te lossen. Het is ook een zeer mooie lamp.
Snel geleverd , goede kwaliteit
Hartstikke mooi!
Snelle levering en flexibel met retourneren
Er was een foutje gemaakt bij mijn bestelling. Kreeg direct reactie op m'n e-mail en werd direct opgelost.
Inmiddels al een paar mooie producten bij Drent & van Dijk aangeschaft en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het aanbod, de relatieve prijs en de dienstverlening.
Een prachtige winkel waar je lekker vrij kunt rondkijken maar ook gezien wordt en prettig benaderd wordt. Net wat jij wilt. Veel kennis en nemen de tijd voor uitleg. Erg leuke winkel!
Snelle levering en goed te bereiken klantenservice zónder keuzemenu en wacht muziek. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Ondanks het ontbreken van facturen en bevestigingsmails, weet de winkel mij toch te bereiken per mail. Facturen alsnog ontvangen, waarvoor dank.
Original anmeldelse
Geen facturen ontvangen.
Ik heb onlangs twee lampen besteld bij de Drent & van Dijk Shop en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Allereerst werd de bestelling op tijd geleverd, wat natuurlijk altijd fijn is. Daarnaast was de verpakking uitermate goed en zorgvuldig gedaan, zodat de lampen onbeschadigd bij mij aankwamen. Wat ik ook erg waardeerde, was de persoonlijke noot die was toegevoegd aan de verzending. Het gaf me het gevoel dat ik echt als klant werd gewaardeerd en niet zomaar een nummer was. Al met al ben ik dus zeer tevreden en kan ik de Drent & van Dijk Shop zeker aanbevelen!
Ik heb telefonisch contact gehad met uw medewerkers. Eén medewerker gaf n.a.v. mijn vraag aan te willen overleggen met een collega die er meer vanaf wist. Dat gaf mij vertrouwen. Toen ik na thuisbezorgen de lampen liet ophangen vind ik een heel lief handgeschreven kaartje erbij. Heel attent!
wij maakten een fout mbt ons adres. Na een telefoontje naar het bedrijf werd dit moeiteloos en direkt gecorrigeerd. Verder snelle levering en duidelijkheid.
2 rollen behang besteld in 2 verschillende kleuren. Contact opgenomen om uit te leggen dat wij een keuze hadden gemaakt betreffende de kleur en dat er dus 1 rol retour komt maar dat wij in totaliteit 2 rollen nodig hadden. Vlotte reactie per mail dat ik de rol retour kon sturen en dat ze bij ontvangst de andere rol opsturen. Vriendelijke en duidelijke communicatie, erg tevreden! Behang was overigens ook erg mooi.
Very good
Prima communicatie bij een vraag, correcte levering in lijn met beloftes. Top
4 Fortuinweg
Dokkum 9101 PE