Filter

Hele goede service!

Het bedrijf reageert snel en adequaat. De vaas was goed verpakt en kwam dus heel aan!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Absoluut

Prachtig behang en snel en netjes verzonden

Al werkte de rol berekenaar niet, iig kreeg ik het niet voor elkaar. Toch heel tevreden. Fijne website, snel verzonden. Én voor mij heel belangrijk, zonder allerlei onnodig verpakkingsmateriaal. Gewoon een stevige omdoos. Top en het behang is prachtig. De foto van de staal heeft ervoor gezorgd dat ik bij jullie besteld heb

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Fijn bedrijf om bij te bestellen

Ik werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan toen ik belde of ik versnelde levering kon krijgen. Het artikel werd conform afspraak geleverd. Artikel voldoet aan mijn verwachtingen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden

Telefonisch contact gehad na bestelling. Behang kwam op de afgesproken tijd aan en was van super kwaliteit.

Toen de levering wat vertraagd was werd ik gebeld hierover, erg netjes! Vaker besteld en merk dat de zaak kennis in huis heeft en deze ook wil delen, dat zie je steeds minder tegenwoordig, erg prettig.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Goede vriendelijke service, snelle levering

Een mooie lamp besteld na eerst nog wat vragen. Hele vriendelijke en kundige service en direct besteld. Een paar dagen later werd hij netjes afgeleverd.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Moeten hem nog ophangen

Vooraf belde ik de vestiging om iets te overleggen, er werd fijn meegedacht. Snelle bezorging en goede communicatie.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Erg tevreden.

Klantvriendelijk en goede communicatie

Ik heb 2 lampjes besteld. Er waren problemen bij Post NL. Ik kreeg hier een mail over. Jullie zijn goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeker tevreden

Afhandeling is perfect gegaan.

Levering en bezorging is perfect gegaan. Zoals de stoelen verpakt zijn verdiend een compliment.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Geheel tevreden

Prima zaak!

Er waren wat problemen met verzending, dit had te maken met storing bij PostNL/MyParcel. is uiteindelijk netjes opgelost, prima klantenservice.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product zeer tevreden

Prachtige glazen vis besteld. Maar door een storing in het PostNL systeem zou het kado veel te laat aankomen. Vervolgens hebben zij er voor gezorgd dat het pakket op tijd bij mij was door het pakket zelf af te leveren bij PostNL. Heel vriendelijke mensen met hart voor de klant. Dat zie je niet vaak meer!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Absoluut tevreden over het product

Goed assortiment en snelle levering

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Prettig contact, mooie aankoop, snelle levering

Via internet de hanglamp gevonden die wij zochten voor boven de eettafel. Voor extra informatie heb ik gebeld en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan met professionele kennis van zaken. We hadden het geluk dat onze lamp nog op voorraad was dus makkelijk besteld via de website en binnen 2 werkdagen hadden wij onze gewenste aankoop in huis! Dit bedrijf is zeer aan te raden voor interieur aankopen, te meer omdat het een Nederlands bedrijf is wat oprecht is en verstand van zaken heeft. En zeer toegankelijk!

Super goed!

Ze doen wat ze beloven!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer

Aanrader

Goed bereikbaar en snelle respons op vragen Correcte levering Mooi gamma Goede pricing Voor herhaling vatbaar

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeker

Zeer betrouwbaar

Ik bestel graag producten bij drentenvandijkshop, de levering is altijd snel en de producten zijn goed verpakt. De website geeft een heel betrouwbaar gevoel. De producten zitten vaak in de hogere prijsklasse maar ze zijn een streling voor het oog en eye-catchers voor in huis. Ik kijk graag naar hun website, hij is overzichtelijk en ook de informatie die bij een product gegeven wordt is duidelijk.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Heel tevreden, prachtige lamp in de kleur zwart

Perfect tot de voordeur geleverd!

Goed product op tijd en netjes afgeleverd

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

goede communicatie

Tijdens het bestellen van een mat had ik per ongeluk de verkeerde kleur aangevinkt. Even gebeld en het was geen enkel probleem om dat recht te zetten. Het duurde wel een weekje langer omdat net die kleur niet op voorraad was. Maar de Heymat Dis Rust deurmat is echt heeeeeeel mooi. Kwaliteit ook. Ben benieuwd hoe het zal zijn nadat het in de machine gewassen is..

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Vraag het nog eens over een jaar. Dan weet ik zeker of het ook echt zo goed blijft na wassen.

Erg lang gewacht en 1 product niet geleverd

Eerst paar weken gewacht, toen maar gevraagd waar de boel bleef. Na excuses en wat korting alsnog binnen een week geleverd. Kreeg paar euro korting krijgen vanwege het lang wachten. Later bleek ook nog een product niet leverbaar. Kreeg niet het hele bedrag van dat product terug dus korting is uiteindelijk ook weer wat minder. Niet netjes!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Moah

Snel

Snelle afhandeling, blij met het product

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Top

Geen afzuigkap, toch licht op de kookplaat! !

Mooie, stoere lamp! Voegt echt iets toe aan het interieur. Topservice, de Tonone Boltlamp was binnen 24 uur in huis! Dankjewel! Vriendelijke groet, Gonny Tacken.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Keurig en zeer snelle bezorging.

Snel en netjes geleverd.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Jazeker!

Teleurgesteld in wat ik kreeg

Mooie vaas gezien en besteld. Maar toen ik hem kreeg, zag ik de ene fout na de andere fout. Volgende dag de leverancier gebeld en gemaild. Kon het retourneren zonder kosten. Kreeg nog een nette mail terug. De service was uitstekend

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Jammer dat er niet al te best uit zag wel een mooie aparte vaas

Snelle levering van een mooi product!

Mijn aankoop werd heel snel verzonden en geleverd. Ik vergat initieel een factuur te vragen, maar na een mailtje werd deze meteen opgestuurd!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Yes!

4 Fortuinweg

Dokkum 9101 PE