Filter

Prima service en snelle levering.

Zeer goed afgehandeld.

Uitstekende service

Snelle afhandeling, goede informatie en hergebruik van karton; kortom uitstekend

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Vitra product eveneens uitstekend

Snelle levering!

De communicatie na het bestellen en betalen is erg duidelijk en het bestelde item is snel geleverd.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden, precies zoals omschreven, ziet er erg mooi uit!

Heel erg tevreden zowel over de communicatie als de bezorging

Zeer tevreden over de communicatie en de snelheid waarmee we de bestelling hebben ontvangen. Perfect geregeld allemaal. Vriendelijke groet, Hannie

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Super blij

Snel, vriendelijk en goed

Alles zoals beloofd met zelfs een vriendelijk kaartje erbij. Kan ze zeker aanbevelen

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Snelle, vlugge en correcte levering

Zeer goede site, duidelijk en makkelijk te bestellen. Een vlugge en correcte levering

Keurig en snel

Super snelle levering, product gunstig geprijsd, goed verpakt en voldoet aan verwachtingen. Een aardig kaartje erbij.

Prettige ervaring

Snelle levering! Goed verpakt dus geen beschadigingen

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Behang besteld, maar door verkeerde afbeelding de verkeerde kleur ontvangen. Dit hebben ze heel netjes opgelost en had dan ook snel de juiste kleur alsnog in huis. Het behang zit er inmiddels op, heel blij mee!

Xxxxx

Sorry, i don’t understand dutch. But I’m very happy with the vase. Thank you very much.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Nadat het pakket verkeerd was afgeleverd en geregistreerd door PostNL was Drent en van Dijk snel bereikbaar en erg hulpvaardig

Fantastische snelle service

Na 1 belletje werd alles dezelfde dag geregeld

Prachtig

Snel, overzichtelijk, prima

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Vlotte bezorging en keurig ingepakt zodat het niet kan beschadigen

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Alles liep perfect en ben erg blij met mijn nieuwe vaas!

Persoonlijk contact is erg goed.

Product had een langere levertijd dan verwacht. Dit is goed opgelost.

Excellent shop and service

My order was delayed and when I contacted the store the response was quick and efficient. They contacted the supplier, got my order to me in a couple of days and offered a small discount for the inconvenience. Very good experience.

Netjes en snel verstuurd

Hoewel het niet "vandaag besteld morgen is huis" is, vind ik het alsnog erg snel verstuurd. Begin vd de week besteld, in het weekend bezorgd. De verpakking was goed en goed opgevuld waardoor het behang niet is beschadigd. Behang zelf ook erg mooi. Dank!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja, heel erg

Mooi assortiment met persoonlijk accent

Mooi assortiment dat net even anders is. Bevat een fijne selectie aan design klassiekers en nieuw design. Fijne website en inspirerende showroom. Laat zien dat design mooi is maar ook een persoonlijke en vrolijke twist kan hebben. Prettig en behulpzaam team dat met je meedenkt.

Sterke collectie

Ik was op zoek naar Ottmar Hörl worldview ex-model en dan kom je in Dokkum terecht Er waren niet veel alternatieven in Nederland

Keurige service.

Toen het product niet snel te leveren bleek, boden ze een korting als ik geduld had om te wachten….keurig toch!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja, prachtig product.

Een heel goede ervaring.

Super, en heel persoonlijk door het geschreven kaartje dat er bij zat.

heel goed

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Excellent

Excellent