Filter

Helemaal TOP!

duidelijke site, makkelijk te bestellen, duidelijke en snelle bevestiging van order, snel geleverd! Nette en behulpzame chauffeur van vervoerder graag doorgeven aan de transporteur.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Helemaal tevreden, volop in gebruik!

Was een lichte beschadiging aan het beeld en konden deze zonder problemen omruilen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product 10

Super vriendelijke experts met mooie producten

Voor aanschaf en na ontvangst per post contact gehad. Nemen uitgebreid de tijd en hebben duidelijk verstand van zaken. Prachtige producten die op de website heel helder worden beschreven.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Toffe kleur en zware kwaliteit. Kan niet wachten tot ze hun plek hebben:)

Gaaf product en super snelle levering

Vandaag besteld was ook echt de volgende dag in huis! We zijn super blij met deze winkel welke een fijn te navigeren website heeft.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja!

behang snel geleverd en van erg goede kwaliteit! de rol die ik over had werd ook makkelijk retour genomen. goede service dus.

Zeer klantvriendelijk

Zeer tevreden hoe ze alles aanpakten! Heel pramatisch en snel. Een verademing tov andere winkels.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product 10

Alles naar wens

Zoals besteld, ook geleverd. Top resultaat

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Super!

top

kreeg netjes uitgelegd waarom levering iets langer duurde

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Goed product!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Correcte hulp, ook telefonisch. Snelle bezorging.

Heel prettig geholpen

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product zeer tevreden en blij mee

Perfecte service

Mijn bestelling de dag erna geleverd in België

Great service!

The delivery was pretty quick and the price, including delivery, was cheaper than elsewhere.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Prima shoppen bij deze webwinkel

Netjes verwerkt/geleverd.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden over deze wandklok

Heel veel keuze in prachtig behang!

Wij wilden graag bijzonder behang als blikvanger op de muur. Wij hebben gekozen voor behang van Mind The Gap. Een waar kunstwerk en precies zo afgemeten dat we 0% snijverlies hadden. Nog een groot stuk over voor een andere plek bij ons in huis. Het behang was snel binnen, gratis verzending én een handgeschreven kaartje erbij. Kom gauw een keer langs om jullie winkel in het echt te bekijken. Groet Linda

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product 100 %

Alles naar verwachting.

Goede omschrijving van project en razendsnelle levering Het product was goed ingepakt maar leverde wel veel restafval op

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja 100%

Prachtige lamp

Snel geleverd, goed verpakt en belangrijker: een bloedmooie lamp.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Heel tevreden Schitterend geoxideerd.

Alles in orde!

Heb mijn bestelling gemaakt en ze kwam binnen de gestelde leveringstermijn. Het papier is zonder meer prachtig. Ik vind het bepaald niet goedkoop maar het kwam zeer mooi verpakt aan en de kwaliteit is zo mooi; het lijkt alsof het èchte tekeningen zijn. Heb lang getwijfeld en ben blij dat ik het gekocht heb. Het is de prijs beslist waard. Karin

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Bestelde artikel werd snel geleverd. Zorgvuldig verpakt.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Erg tevreden

Zeer snelle levering

Vriendelijk geholpen en zeer snelle levering. Absoluut tevreden.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Erg blij met de ovendeur voor mijn weltevree buitenoven.

Snel en voldoet aan verwachting

Snelle levering, mooie producten en goede communicatie

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Snelle levering, goed advies, prettige service.

Lampen werden snel geleverd. Na telefonisch contact nog een aanvullende bestelling gedaan. Hierbij fijn te woord gestaan en goed geholpen. Ook de aanvullende bestelling heb ik de volgende dag ontvangen. Goede service, met persoonlijke touch.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Product voldoet aan de verwachting

Altijd fantastisch!

geweldig assortiment, goede prijzen, snelle levering. Kan niet beter!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden!

Het product voldeed volledig aan mijn verwachting. Verpakking was prima Levertijd was prima

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Super

Correctie levering van design wandklok

Geweldig mooie klok, goed verpakt en in No Time op adres geleverd

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Top

Prachtige naservice (en service natuurlijk ook)

Ik kocht een regenton die pas veel later dan gedacht lek bleek te zijn door een constructiefout of door een te brute levering. Na enkele maanden had ik het probleem door en stuurde een fotodossier door. Alles werd in het werk gesteld om dit zo snel als mogelijk op te lossen en ik ontving even later een "nieuwe regenton". Dat was werkelijk een snelle en fijne service. Ik kan aldus deze zaak zeker aanbevelen. MVG Koen Meskens Mortsel, België

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer zeker, mooi en functioneel product

4 Fortuinweg

Dokkum 9101 PE