Filter

snelle en goede service

Onze bestelling werd keurig een dag later bezorgd, erg blij mee.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product uiterst tevreden

Mijn lamp had ik de volgende dag in huis.

Snelle levering.

Snel en netjes

Goed en snel

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Klantvriendelijk

Had bij de bestelling een adresfout gemaakt. Werd telefonisch heel prettig geholpen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Degene die dit product kreeg is er heel blij mee.

Fijne ervaring

Handige website Goede service Snelle levering

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Vriendelijk, goede service en snelle levering

Vriendelijk, goede service en snelle levering

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Prima. Prettige service.

Goede prijs/kwaliteit verhouding; vlotte service; vriendelijk geholpen.

Netjes volgens afspraak

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeker tevreden

Alles volgens afspraak geleverd echter track and trace ontbrak bij deze bestelling. Hierdoor ga je toch even bellen of alles wel goed is gegaan.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Onze dochter is er zeer content mee.

Mooie keuze en snelle verzending

Website is duidelijk met veel keuze. Toen ik de bestelling had gedaan had ik het pakket de andere dag al in huis. Keurig ingepakt.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden.

snelle service maar produkt lijkt niet nieuw of niet helemaal afgewerkt

Van bestelling tot levering is alles supervlot verlopen. Maar het witte voetstuk van mijn pas aangekochte lamp kwam bevuild uit de doos en leek mij niet helemaal mooi afgewerkt (uitstansing voor sleutel in het voetstuk is niet 100% waardoor sleutel er niet helemaal mooi in past). Op zich allemaal niet erg genoeg om lamp terug aan afzender te sturen maar toch klein beetje jammer.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product redelijk tevreden

Snel en met aandacht geleverd

Een vlotte levering met een persoonlijke boodschap. Het product van zeer goede kwaliteit en op dit moment scherper geprijsd dan andere aanbieders.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tervreden

Fijne en persoonlijke service!

Fijne en persoonlijke service waarbij Drent & van Dijk shop prima heeft meegedacht m.b.t. de levering die iets uit bleek te lopen, gezien het product niet op voorraad was. De afspraak werd keurig nagekomen. Fijn!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Voldoet absoluut aan de verwachting!

Deze winkel is een echte aanrader.

Ik kocht een mooie staande lamp online bij Drent &van Dijk Shop. Deze werd keurig binnen twee dagen geleverd. De verpakking was heel degelijk waar ik blij mee was omdat het een best dure lamp was. Er ontbrak een klein onderdeeltje. Toen ik er over belde, werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Twee dagen later werd dit alsnog bezorgd. Beide keren zat er een klein persoonlijk geschreven kaartje bij om me plezier met de nieuwe lamp te wensen. Daar word je gewoon vrolijk van.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product jazeker

Alles klopt

Goed advies, snelle levering, prima service.

Snelle service, toffe lampen

Snelle service, mooie lampen

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeker!

Prettig zaken doen. Zeer goed.

Reeds vermeld.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Mooi product, het opladen Jazeker, mooi lampje.

Vlotte afwikkeling

Personeel denkt mee, is vriendelijk en doet moeite

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Absoluut

Eenvoudig besteld en keurig verpakt geleverd.

Goed. Kanttekening; maak foto’s vanuit alle invalshoeken. Ik ging ervan uit dat de lampen gesloten waren aan de bovenzijde. Maak ook een foto van boven of onderzijde zodat dat duidelijker is.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tevreden

Supersnelle levering!

Grandiose service

Bijzonder klant vriendelijk en afspraak is afspraak

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product 9

Snelle service en online hulp bij installatie

De Tonone lamp werd snel geleverd. Toen bleek dat de lamp het in eerste instantie niet deed, hebben we even gebeld. Het bleek dat we 1 knopje over het hoofd hadden gezien op de lamp. We hadden namelijk een dimmer besteld dus dat was even goed kijken hoe het werkt. Zeer blij met de lamp, prachtig licht wat mede komt ook door de Tara lichtbulb die we er bij gekocht hebben bij D&vD.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja zeker

Groot assortiment van hoge kwaliteit.

Kwaliteit en leversnelheid prima. Klein puntje. Ik zou 10% korting krijgen bij inschrijven op de nieuwsbrief. Helaas niet gehad.

Goed product en prima service

De bestelling werd in eerste instantie niet afgeleverd, omdat we een nieuwbouw wijkje wonen en de bezorger kon het niet vinden. Er werd contact met mij opgenomen en het adres geverifieerd. Volgende dag werd mijn bestelling bezorgt!

Duidelijke website en snelle verzending

Op de website stond dat het product een levertijd had. Echter werd het snel verzonden en had ik de volgende dag mijn product al in huis. Goed vindbaar via Google, duidelijke website, goed verpakt en snel verstuurd.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Heel tevreden!

4 Fortuinweg

Dokkum 9101 PE