Filter

Goede, snelle vriendelijke service

Salon tafel besteld, die ons niet beviel, ,zonder problem terug kunnen sturen. Twee mooie fauteuls besteld, die uitstekend zitten en snel geleveryzijn.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Heel tevreden.

Goede ervaring gehad

Snelle levering!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tevreden

Better than expected!

I placed an order for a rare tapestry, which was unavailable through any distributor in my home country, Hungary. The website had it in stock, sent it quickly, smartly combined 2 orders I submitted a few days apart and I received it in about a week without a hitch.

• N/A

Alles conform afspraak en verwachting

Conform verwachting

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tevreden

Van A tot Z soepel!

Van A tot Z soepel, alles klopt en gaat volgens afspraak.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja!

Zeer vlot

Een perfecte behandeling

fijne service!

Er kwam een onderdeel gebroken aan. Kan gebeuren echter dan is het fijn dat men dit goed oppakt en dat deed Drent & van Dijk.

Goede service, snelle levering

Na telefonisch contact was de bestelling er snel. Goede voorlichting via telefoon

Oplossingsgericht

Tevreden klant

Tevreden

Behulpzaam aan de telefoon. Leveringstijd precies 10 werkdagen. Toen het product eenmaal binnen was, is het direct dezelfde dag verzonden.

Goede service en advies

Tijdens telefonisch contact goed advies gekregen over de kleurkeuze

Goede service!

Snelle en juiste levering. Goed verpakt waardoor mijn vaas heel is aangekomen. Daar kan de Bijenkorf nog wat van leren!

Zie score

Goed verpakt, snel verzonden. Dus prima geregeld

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Perfect

Snel geleverd, correcte communicatie en de lamp was goed verpakt.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Erg tevreden

positief verrast

Steeds vriendelijke mail om mijn vragen/onduidelijkheden te beantwoorden/verduidelijken. Alsook een handgeschreven kaartje bij mijn pakket.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Prima verzorgd

De spullen worden netjes verzorgt en snel opgestuurd . Ik ben heel blij met mijn tafeltje

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product 9

Allereerst fijn dat ze de lamp die ik wilde op voorraad hadden. Dus dat ging lekker snel. Werd goed op de hoogte gehouden, binnen 2 dagen geregeld en de lamp in huis. Ze hebben een mooie selectie aan producten, dat scheelt ook een hoop 'gesurf' op het net.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Hij hangt nog niet maar zal vast goedkomen, is iig prachtig gemaakt, degelijk en stijlvol

Uitstekende service!

Snelle levering en nadat bleek dat er een lampje niet was meegeleverd werd dit super snel nageleverd. De volgende dag hadden we het al binnen. En super blij met de nieuwe wandlampjes!!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja zeer tevreden, mooie lampen!

Telefonisch contacten verliepen aangenaam en voldeden aan verwachting.

Tevreden over telefonisch verstrekte informatie.

Goede services!

Eerst op de website gekeken en naar aanleiding van een Tonone lamp die niet op voorraad in de gewenste kleur, telefonisch contact op genomen. Via de telefoon keurig geholpen. Later door bedrijf terug gebeld en is doorgegeven wat de levertijd is. Daarna via webshop besteld en binnen de aangegeven levertijd is de lamp bezorgd. Persoonlijk kaartje er bij, keurig service en vriendelijk personeel.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Super mooi en tijdloos. Hoogwaardige kwaliteit.

Oei

Ik had gevraagd een inbouwknop. NIET gekregen! wel met een snoer. Wat meer werk was en niet zo mooi. Spijtig

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Super geholpen toen ik de verkeerde maat lampen had besteld

Achteraf bleek dat ik de verkeerde maat Tonone Bolt lampen had besteld. Gelukkig kon ik deze retour sturen en hangen de juiste lampen prachtig in onze nieuwe keuken

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Afdekplaatje van 1 van de 2 hanglampen was niet geleverd. Dit is direct opgelost. Gelijk een oplossing bieden vind ik absoluut een kwaliteit! Zou voor mij ook reden zijn een volgende keer opnieuw te kopen bij Drent & van Dijk

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Duidelijke communicatie over status bestelling. Bestelling op tijd geleverd.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Super blij mee

4 Fortuinweg

Dokkum 9101 PE