Filter

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Aangeven dag aangekomen

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja, goed verpakt

vriendelijk en heel behulpzaam

ik waardeer het dat al mijn vragen direct en zorgvuldig werden beantwoord op een heel vriendelijke manier.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product ja

Goede service.

Hele goede service, snelle verzending. En vlotte afhandeling van retouren. Eigenaar is ook meedenkend aan de telefoon.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Zeer tevreden

Goed geholpen

De betaling verliep moeizaam, maar telefonisch contact loste alles op.

Geweldige klatensevice

Ik heb online een salontafeltje besteld (Norr11 Duke) We twijfelden al over de kleur. Toen we hem kregen wisten we het nog niet. Voor Drent & van Dijk geen probleem en stuurden ons een andere kleur om te vergelijken. We hebben een tafeltje teruggestuurd en hadden binnen enkele dagen ons geld al weer op de rekening staan.

Snelle en correcte levering met vriendelijk kaartje voor de koper. Aanrader.

Nvt

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

mooie stoelen, eerder geleverd dan gepland

Fijne communicatie

Mooi aanbod, vlotte afhandeling

Een misverstand na terugzending van goederen werd netjes recht gezet met afgesproken restitutie van de kosten. Duidelijke communicatie met goede service tot gevolg

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Kwalitatief product - mooi resultaat

Uitstekende service

Hele snelle levering. Fijne site

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja zeker

Persoonlijk advies

Martin neemt alle tijd voor je. Zodat je de goede keuze maakt. Daarnaast kon hij gemakkelijk ,"inbreken" op een lopende order om dat te combineren en tezamen later te versturen zodat alles na m'n terugkomst van vakantie aankomt op mn adres. Al met al een goeie zaak met een top service door Martin van Dijk (de eigenaat)

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Moet nog binnenkomen

goede en persoonlijke service

ik heb een goede en persoonlijke service gekregen bij de online aankoop van mijn behang.

Prima !

Snel en op een vriendelijke manier geholpen.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Produkten zijn snel geleverd!

Klantvriendelijk

Super vriendelijk en behulpzaam. Werd goe te woord gestaan en kreeg vlot antwoord op mijn vragen per mail. Top!

Prima product

Meedenkend bedrijf

Helaas was mijn bestelling defect aangekomen waar Drent & van Dijk shop niets aan kon doen. Zij waren behulpzaam en vertelden mij dat ik uiteraard mijn geld terug zou krijgen omdat het item niet meer op voorraad was. Klantenservice = Top

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Duidelijke website, supersnelle levering, goede service

Goede website met heldere informatie. Snelle levering. Prima ervaring

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Een lamp besteld, en meteen geleverd! En dat terwijl ik dezelfde lamp ook ergens anders besteld had, en daar heb ik na zes weken, achteraan moeten bellen. Dus TOP!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product N.v.t.

Geweldige Service! De eerste was helaas kapot aangekomen, maar kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd! Super aardige man ook! Dus zeker aan te bevelen!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Super

Communicatie over de levertijd was zeer goed en vriendelijk. De lamp eerder ontvangen dan ik had gedacht, altijd fijn. Een persoonlijk briefje erbij maakte het af. Heel blij met deze lamp!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja

Zoeken in de communicatie naar oplossingen

Behulpzaam, meedenkend, oplossinggericht

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product prachtig

Goede ervaring !

Zat een onderdeel niet bij mijn bestelling en is gelijk nagestuurd. Top service!

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Ja zeer tevreden

Snelle levering en mooie producten

Snel geleverd, mooie producten, goed verpakt en achteraf betalen mogelijk.

• We willen graag weten of je tevreden bent over het geleverde product Tevreden

Voor het eerst een stoel besteld bij Drent & Van Dijk, stoel geretourneerd omdat de maat niet goed was. Zeer tevreden over de afhandeling, binnen 1 dag terugbetaling ontvangen. Daarnaast heeft een medewerker extra informatie voor ons opgezocht over een andere stoel. Klantenservice TOP

4 Fortuinweg

Dokkum 9101 PE