Filter

Pluspunten

Snelle levering, binnen 1 werkdag. En nog een extra presentje er bij ook. Scherp in prijs ook!

Pluspunten

Mijn bestelling duurde langer dan aangegeven was, toen ik daarvoor mailde, krijg ik binnen 15 minuten een telefoontje. Door overmacht, kon men hier niets aandoen, maar werd perfect behandeld en kreeg een tegemoetkoming. En omdat de levering nog iets uitliep, omdat de fabriek later leverde zat er een heel leuk cadeau bij mijn bestelling met nieuwjaarswens. Kortom aardige mensen en perfecte service. Ik kom hier vaker!

Pluspunten

snelle service. Werd direct terug gebeld naar aanleiding van een mail die ik gestuurd had. Kreeg goed advies en de website werd tevens voorzien van extra info. Volgende dag besteld en supersnel in huis!

Pluspunten

Snelle nette service. Er zat ook nog een kerstcadeautje bij de bestelling! Super leuk!

Pluspunten

persoonlijke hulp aan de telefoon. Sympathiek.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering

?

Pluspunten

Snel en netjes geleverd en een goede prijs

Pluspunten

Fijn dat ze belde voor overleg betreft de verzending, prima ingepakt verzonden en vriendelijk dat er een attentie bij zat

Pluspunten

Goede service! En nog een leuk cadeautje bij de bestelling!

Pluspunten

Goede, snelle service.

Pluspunten

Leuk assortiment en prima service!

Pluspunten

Netjes geïnformeerd over de levertijd en het contact was erg prettig. De Tonone lamp staat super in ons interieur!

Alles was in orde. Ik zeg vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Ben zeer positief over dit bedrijf, lamp goed verpakt en zelfs nog een leuk cadeautje gekregen!

Kan geen verbeterpunten noemen.

Pluspunten

Goed vindbaar op internet De bestelling is goed verzonden en was goed verzorgd! (goed ingekapkt, leuke extra's, goede handleding bij het bestelde produkt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De lamp werd snel en goed verpakt bezorgd en de sleutel werd binnen een paar dagen nabezorgd. De lamp is prachtig, dus wij zijn zeer tevreden.

Met Google was de site niet snel te vinden.

Pluspunten

Super snelle levering Super goed ingepakt én zelfs een cadeautje, super service!

Pluspunten

Levering volgens planning en er zat een presentje bij:-)

Pluspunten

Snel geleverd, prima ingepakt en verpakt en ook nog een leuke attentie. Kortom dik tevreden.

Pluspunten

Goede info, snelle reactie en een snelle levering en in de doos nog een erg leuke attentie. Het was gewoon top!

Ga gewoon zo door.

Pluspunten

snelle levering en goed ingepakt.

Pluspunten

De lamp die ik bestelde was hier aanzienlijk voordeliger dan bij andere (internet)winkels. Snelle levering, Leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling.

Pluspunten

Alles tip top, website gebruiksvriendelijk, en snel een mailtje met de verwachte levertijd etc.

Niet meer met PostNL samenwerken, ze smeten de lampen die we hadden besteld over ons hekken (net zoals de koeriers van PostNL ook met andere ontvangen pakketten deden waarop 'fragile' en 'this way up' staat). Het pakket was niet beschadigd maar voor dergelijke fragiele en dure zaken lijkt een koerier die voorzichtiger met de pakketten omgaat geschikter.

Pluspunten

Snelle service, goede communicatie, overzichtelijke webshop

4 Fortuinweg

Dokkum 9101 PE