Leuke ervaring om met vrienden te delen.

Een kado aan iemand geven is vaak lastig. Maar een ervaring geven is altijd leuk. Samen tijd samen besteden om een hele gezellige manier. Dat heet Beleef Breda goed aangepakt.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Het Spanjaardsgat
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 23-11-2024
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? geen

Geweldig!

Het was een goed opgezette activiteit. Leuke uitdaging om tegen elkaar in teams te strijden! Niet te makkelijk en niet te moeilijk! Fijn om nog “terug te kunnen keren” in het spel. Gewoon dikke top!!

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? The Elimination Game
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? Zaterdag 23 november

gezellig teamuitje

Wij hebben als teamuitje de mega music dinner quiz gedaan. Was heel erg leuk opgezet met verschillende rondes. Het eten was ook helemaal prima. Een nadeel was wel dat het koud was bij 't Hart XS. Zeker omdat elke keer de deuren open stonden omdat het eten gehaald werd vanuit 't Hart aan de overkant. Dat was echt wel een min puntje wat verbeterd kan worden. En bij de toiletten stond het op een gegeven moment blank. Maar ondanks dat zeker een hele gezellige geslaagde avond.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? mega music dinner quiz
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? donderdag 21 nov 2024
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? toiletten nakijken en iets doen tegen de kou

Leuke ervaring

Leuke ervaring en goed geholpen.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Spanjaardsgat
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 16 november
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? N.v.t.

Een goed meedenkend team!

De contacten vooraf waren snel en duidelijk. Er werd echt mee gedacht met onze wensen. Op de dag zelf werd er ook zeker meegedacht naar de mogelijkheden ivm een aantal zieken waar we wel voor betaald hadden. Tijdens onze activiteit Ik hou van Holland wisten de meiden er een goede sfeer in te brengen en de groep dames en heer goed in toom te houden! chapeau!

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Ik hou van holland
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 15-11-2024

geweldig meeslepend spel

We hebben met Kuijpers Projecten een super gezellige avond gehad met de heren van Beleef Breda! Ze hadden, ondanks dat we allemaal vertraging hadden door het drukke verkeer, toch bijna de hele quiz superleuk kunnen begeleiden! Chapeau voor Leon en zijn collega (sorry, zijn naam is ons ontschoten) Wij zullen dit concept zeker ook aan anderen aanraden! Ook de lokatie Maddox was geweldig! super lekker gegeten en een heel mooi pand om zo'n quiz te kunnen spelen, zonder afleiding of andere gasten tot last te zijn.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? waaromweetjeditquiz
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? vrijdag 1 nov 2024
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? N.v.t.

Gezellige kroegentocht op de step

Leuke manier om Breda te verkennen

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Steppen kroegentocht
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 12 oktober 1024
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Laatste kroeg, meer feestcafé, was niet gezellig. Net open volgens mij, en geen sfeer voor in de middag. Beter een bruin café doen.

GE-WEL-DIG

Superspannend om alle opdrachten van de escaperoom te doen. De cipier zat duidelijk in haar rol en dat maakte het ook echt heel leuk! De 2 teams streden fanatiek om als eerste te ontsnappen

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Escaperoom Spanjaardsgat
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 10 oktober 2024
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? nee was helemaal prima zo, wij vonden het erg leuk

Leuke ervaring en goed gefaciliteerd

Zeer positief we hebben er als groep van genoten en complimenten voor de begeleidster.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Kroeggames
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 8-10-2024

Amaaazing

Het was top geregeld, vriendelijk personeel zowel telefonisch als bij de activiteiten. Ook fijn dat er een top vrijgezellenfeest geregeld is terwijl de activiteiten uit handen waren gegeven! Er is heel veel gelachen, dus eentje voor in de boeken :)

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Crazy 88 en cocktailworkshop
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? Zaterdag 7 september
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? N.v.t.

Soms wat omslachtig omdat je geen rechtstreeks contact hebt met de uiteindelijke aanbieder. Beleef Breda wel goed bereikbaar.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Tas maken
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 31 aug 2024
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Combi maken met lunch, was nu niet mogelijk.

We waren op zoek naar een activiteit om onze 60 jarige bruiloft te vieren met de kinderen kleinkinderen en aangetrouwden. Het thema "Het Spanjaardsgat " was voor ons een beetje persoonlijk vanwege de Spaanse afkomst. De 2 groepen, Spaanse groep onze kinderen en klein kinderen, en de Hollandse groep de aangetrouwden en de vriend en vriendin van de kleinkinderen. We hebben een hele gezellige middag gehad, veel gelachen, na afloop even napraten met een drankje. De avond afgesloten met een heerlijk diner bij Humphreys. Het was een hele geslaagde dag, en goed verzorgd. Ik kan het iedereen aanbevelen.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Het Spanjaardsgat
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 7 september
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Geen. alles was prima geregeld

Super leuk en gezellig!

Leuke puzzels en een leuke sfeer in de kelder.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Spanjaardsgat spel
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 8 aug
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? De verlichting in de kelder kan beter. Die losse lampen is eerlijk gezegd geen gezicht.

Leuke vrijgezellendag!

Erg geslaagde vrijgezellenfeest gehad voor onze vriend Nick. E-Scooters waren goed geregeld, fijn dat deze op locatie gebracht konden worden. Foute Vrienden was erg geslaagd met een gezellige instructeur en het eten was lekker!

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? E-Scooter Tocht, Foute Vrienden en eten bij Old Dutch
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 31 Augustus

We hebben een leuke teamdag ervaren door Beleef Breda

De planning was goed geregeld. Het contact verliep soepel. De activiteiten waren erg leuk.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? koffie en appelgebak, kanotocht, lunch, ik hou van holland spel, cocktailworkshop
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 8 augustus

Super leuk

We werden hartelijk ontvangen en de spelletjes waren leuk om tussendoor te doen. Eten was oké.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Karaoke diner
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 3 augustus

3 uur lang spanning, sensatie en ontknoping

Super leuk ontvangst en na verdeling van teams en uitleg werden we op pad gestuurd voor opdrachten in de stad. Een opdracht duurde een half uur. Na dat half uur weer terug naar het honk waar je verdere uitleg kreeg. De spelleider had onze groep goed ingeschat en speelde het spel goed mee. Al met al een super geslaagd evenement. Iedereen was bij ons enthousiast.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Wie is de mol
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 3 augustus
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Wij hadden incl drank. Mijn tip is om bij aankomst al 1 drankje te doen (vooral bij warm weer) . Hadden al een “reis” erop zitten

Goed georganiseerd vrijgezellenfeest via Beleef Breda

Voorafgaand aan het boeken, had ik een aantal vragen. Er werd snel contact met mij opgenomen om de vragen te beantwoorden. We werden als groep ruim op tijd ontvangen. We kregen duidelijke uitleg over onze activiteit en de lunch was ook prima verzorgd, waarbij er goed rekening werd gehouden met dieetwensen. Ik zou Beleef Breda zeker aanraden!

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? La casa di dinero VR game
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? Zaterdag 6 juli 2024
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Iets beter afstemmen met horeca. Wij zouden kannen met ijswater bij de lunch krijgen volgens de beschrijving, maar hebben hier uiteindelijk zelf om moeten vragen

Gezellige en goed verzorgde middag

Leuk en actief uitje. Goede uitleg en ook al lijkt het in eerste instantie ingewikkeld eenmaal aan het spelen wordt het snel duidelijk en is het een heel leuk en ook nog leerzaam spel. Door de goed verspreide punten op de meegekregen kaart kom je op alle mooie plekken in het centrum van Breda. Met de verzamelde aanwijzing is het leuk om op zoek te gaan naar “de Don”. Bij de prijsuitreiking vooral ook leuk om terug te zien waar we “de Don” gemist hebben. Restaurant voor diner na het middagspel ook geboekt via Beleef Breda en was super lekker en zeker ook aan te bevelen. Alles bij elkaar een zeer geslaagde dag. Dank daarvoor!

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? The godfather citygame
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 6-7-2024

Geweldige leuk spel.

Een mooie combinatie van kennis en kunde. Leuke begeleider.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Wie is de Mol
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? Zaterdag 29 juni
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? N.v.t.

Leuke, grappige activiteit voor vrijgezellen

Alles verliep vlot, goed geregeld en genoeg ruimte om eens te lachen en af te wijken van het vooropgestelde plan. Bedankt aan Ianto voor de begeleiding en leuke ontmoeting.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Pubgolf, Kano
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 23 en 24 juni
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? N.v.t.

Het was een topquiz met leuke host!

Veel variatie in de rondes, met ook veel tijd voor socializen tussendoor. Eigenlijk geen verbeterpunten!

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Muziekquiz
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 22-6-2024
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Nee

goed georganiseerd uitstapje

Zodra we de bus uitstapte was het al duidelijk dat de dag goed zo komen

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Koffie en gebak en de Pub games
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 8-6-2024
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? nee

Leuke teamactiviteit

Als bedrijfsuitje hebben wij het Ik hou van Holland spel gespeeld onder begeleiding van BeleefBreda. Erg leuk en gezellig spel waarin je echt met elkaar de strijd aan gaat om het beste team te zijn. De afwisseling van de verschillende spelelementen maakt het actief en bovenal heel gezellig. Uiteindelijk kan het rad nog alles bepalend zijn voor de uiteindelijke winnaar!

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Ik hou van Holland
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 15 juli
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Mogelijk vragen tijdig blijven updaten?

Super leuke ervaring en goed geregeld vanuit Beleef Breda

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Karaoke diner
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 15/06
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Zo doorgaan

t Sas 8

4811 WC Breda

765205957

Over Beleef Breda

BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda