Een kado aan iemand geven is vaak lastig. Maar een ervaring geven is altijd leuk. Samen tijd samen besteden om een hele gezellige manier. Dat heet Beleef Breda goed aangepakt.
Hey Wendy, Bedankt voor je leuke reactie! Daar doen we het voor! Kom je snel een keer terug? Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Het was een goed opgezette activiteit. Leuke uitdaging om tegen elkaar in teams te strijden! Niet te makkelijk en niet te moeilijk! Fijn om nog “terug te kunnen keren” in het spel. Gewoon dikke top!!
Hey Iris, Wat leuk dat je onze nieuwe escape game hebt geprobeerd! En je ziet het wel! Fanatisme wordt beloond! We zien je graag een keer terug! Met eliminerende groet, Team BeleefBreda
Wij hebben als teamuitje de mega music dinner quiz gedaan. Was heel erg leuk opgezet met verschillende rondes. Het eten was ook helemaal prima. Een nadeel was wel dat het koud was bij 't Hart XS. Zeker omdat elke keer de deuren open stonden omdat het eten gehaald werd vanuit 't Hart aan de overkant. Dat was echt wel een min puntje wat verbeterd kan worden. En bij de toiletten stond het op een gegeven moment blank. Maar ondanks dat zeker een hele gezellige geslaagde avond.
Goedemiddag! Bedankt voor je reactie! We hebben jullie Tip doorgegeven en hopen dat onze samenwerkingspartner er spoedig iets mee zal doen. Dank je wel en tot een volgende keer?! met muzikale groet, Team BeleefBreda
Leuke ervaring en goed geholpen.
Hey Paulien, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen voor het invullen van de enquete! met Spaanse groet, Team BeleefBreda
De contacten vooraf waren snel en duidelijk. Er werd echt mee gedacht met onze wensen. Op de dag zelf werd er ook zeker meegedacht naar de mogelijkheden ivm een aantal zieken waar we wel voor betaald hadden. Tijdens onze activiteit Ik hou van Holland wisten de meiden er een goede sfeer in te brengen en de groep dames en heer goed in toom te houden! chapeau!
Hey Angelique, Bedankt voor het invullen van onze enquête en het spelen van ons grote ik hou van Holland spel! Leuk om te zien dat jullie in grote getalen aanwezig waren en er een feestje van hebben gemaakt! Op naar het volgende personeelsuitje?! met Hollandse Groet, Team BeleefBreda
We hebben met Kuijpers Projecten een super gezellige avond gehad met de heren van Beleef Breda! Ze hadden, ondanks dat we allemaal vertraging hadden door het drukke verkeer, toch bijna de hele quiz superleuk kunnen begeleiden! Chapeau voor Leon en zijn collega (sorry, zijn naam is ons ontschoten) Wij zullen dit concept zeker ook aan anderen aanraden! Ook de lokatie Maddox was geweldig! super lekker gegeten en een heel mooi pand om zo'n quiz te kunnen spelen, zonder afleiding of andere gasten tot last te zijn.
Hey Linda en Lesley! Wat een leuke uitgebreide reactie van jullie! Wij gaan de complimenten doorgeven aan zowel onze collega's als de samenwerkende locatie! We hopen jullie snel een keer terug te zien bij een ander spel van ons! met quizende groet, Team BeleefBreda
Leuke manier om Breda te verkennen
Hey Harry, Bedankt voor je reactie! We proberen voor ieder wat wils te zoeken tijdens zo een stepkroegentocht. Soms komen we dan op plekken waar de sfeer er nog niet helemaal in kan zitten, maar de drankjes wel lekker koud zijn! met proostende groet, Team BeleefBreda
Superspannend om alle opdrachten van de escaperoom te doen. De cipier zat duidelijk in haar rol en dat maakte het ook echt heel leuk! De 2 teams streden fanatiek om als eerste te ontsnappen
Hey Nina, Bedankt voor je fijne reactie! We gaan de complimenten zeker doorgeven aan de cipier! Bedankt! Met Spaanse groet, Team BeleefBreda
Zeer positief we hebben er als groep van genoten en complimenten voor de begeleidster.
Hey Thomas, Dank je wel voor de reactie! We gaan de complimenten zeker even doorgeven aan onze instructeur! met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Het was top geregeld, vriendelijk personeel zowel telefonisch als bij de activiteiten. Ook fijn dat er een top vrijgezellenfeest geregeld is terwijl de activiteiten uit handen waren gegeven! Er is heel veel gelachen, dus eentje voor in de boeken :)
Hey Anouk, Bedankt voor je reactie! Bedankt dat we jullie vrijgezellenfeest mochten regelen! met feestende groet, Team BeleefBreda
Soms wat omslachtig omdat je geen rechtstreeks contact hebt met de uiteindelijke aanbieder. Beleef Breda wel goed bereikbaar.
Hallo Veronique, Leuk dat je een berichtje achter laat! Tot een volgende keer! met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
We waren op zoek naar een activiteit om onze 60 jarige bruiloft te vieren met de kinderen kleinkinderen en aangetrouwden. Het thema "Het Spanjaardsgat " was voor ons een beetje persoonlijk vanwege de Spaanse afkomst. De 2 groepen, Spaanse groep onze kinderen en klein kinderen, en de Hollandse groep de aangetrouwden en de vriend en vriendin van de kleinkinderen. We hebben een hele gezellige middag gehad, veel gelachen, na afloop even napraten met een drankje. De avond afgesloten met een heerlijk diner bij Humphreys. Het was een hele geslaagde dag, en goed verzorgd. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Hallo Willy, Bedankt voor de fijne uitgebreide reactie! Wat leuk om te lezen dat er een spel bestaat dat bij jullie familie past! Ik hoop wel dat de Hollanders hebben gewonnen?! met Spaanse groet, Team BeleefBreda
Leuke puzzels en een leuke sfeer in de kelder.
Hey Ben, Bedankt voor de aanbeveling! We gaan aan de slag met je me Tip. met spaanse groet, Team BeleefBreda
Erg geslaagde vrijgezellenfeest gehad voor onze vriend Nick. E-Scooters waren goed geregeld, fijn dat deze op locatie gebracht konden worden. Foute Vrienden was erg geslaagd met een gezellige instructeur en het eten was lekker!
Hey Tijn! Jullie bedankt om jullie vrijgezellendag aan ons over te dragen! Het was ons een genoegen! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
De planning was goed geregeld. Het contact verliep soepel. De activiteiten waren erg leuk.
Hallo Amida, Mooi dat we een dagprogramma met veel gezelligheid voor jullie konden samenstellen! Jullie waren ook een sportieve & enthousiaste groep, dus daar kunnen we altijd wel iets mee! Tot een volgende keer? Met vriendelijke groet Team BeleefBreda
We werden hartelijk ontvangen en de spelletjes waren leuk om tussendoor te doen. Eten was oké.
Hey Kailly, Bedankt voor je review! Met zingende groet, Team BeleefBreda
Super leuk ontvangst en na verdeling van teams en uitleg werden we op pad gestuurd voor opdrachten in de stad. Een opdracht duurde een half uur. Na dat half uur weer terug naar het honk waar je verdere uitleg kreeg. De spelleider had onze groep goed ingeschat en speelde het spel goed mee. Al met al een super geslaagd evenement. Iedereen was bij ons enthousiast.
Hey Trudy, Bedankt voor je toevoeging! De drankjes kunnen inderdaad op allerlei manieren worden ingestoken, dus we denken dat de instructeur heeft gedacht dat jullie het gezelliger zouden vinden op het einde. Maar goed dat het spel precies was wat jullie wilden. Zelfs wij hebben nog gehoord over jullie enthousiasme bij het spel! Met mollende groet, Team BeleefBreda
Voorafgaand aan het boeken, had ik een aantal vragen. Er werd snel contact met mij opgenomen om de vragen te beantwoorden. We werden als groep ruim op tijd ontvangen. We kregen duidelijke uitleg over onze activiteit en de lunch was ook prima verzorgd, waarbij er goed rekening werd gehouden met dieetwensen. Ik zou Beleef Breda zeker aanraden!
Hey Ramona, Het was voor ons ook weer een mooi moment om een groep dames mee te nemen naar een virtuele wereld vol met spanning en puzzels! We gaan je hoercatip wel even doorgeven aan onze partner zodat zij ook weer helemaal op strak staan voor de volgende groep! Tot de volgende keer met een nieuwe virtuele stap? met vriendelijke groet. Team BeleefBreda
Leuk en actief uitje. Goede uitleg en ook al lijkt het in eerste instantie ingewikkeld eenmaal aan het spelen wordt het snel duidelijk en is het een heel leuk en ook nog leerzaam spel. Door de goed verspreide punten op de meegekregen kaart kom je op alle mooie plekken in het centrum van Breda. Met de verzamelde aanwijzing is het leuk om op zoek te gaan naar “de Don”. Bij de prijsuitreiking vooral ook leuk om terug te zien waar we “de Don” gemist hebben. Restaurant voor diner na het middagspel ook geboekt via Beleef Breda en was super lekker en zeker ook aan te bevelen. Alles bij elkaar een zeer geslaagde dag. Dank daarvoor!
Hey Corne, Leuk dat je even tijd neemt om een uitgebreide review te sturen! Zo weten onze nieuwe gasten ook precies wat ze kunnen verwachten van het spel dat jullie hebben gespeeld! Dank je wel en tot een volgende keer! met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Een mooie combinatie van kennis en kunde. Leuke begeleider.
Hallo Diana, Thanks voor het invullen. Het spel maakt het altijd leuker voor een begeleider wanneer de groep ook fanatiek is. En dat waren jullie zeker! Tot snel! Team BeleefBreda
Alles verliep vlot, goed geregeld en genoeg ruimte om eens te lachen en af te wijken van het vooropgestelde plan. Bedankt aan Ianto voor de begeleiding en leuke ontmoeting.
Hey Christof, Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd he! ;) We geven de complimenten door aan onze collega! met Bredase groet, Team BeleefBreda
Veel variatie in de rondes, met ook veel tijd voor socializen tussendoor. Eigenlijk geen verbeterpunten!
Hallo Rens, Een goede combinatie van muziek, biertjes, gebabbel en gezelligheid doet wonderen! Dank je wel voor de reactie! met muzikale groet, Team BeleefBreda
Zodra we de bus uitstapte was het al duidelijk dat de dag goed zo komen
Hey Hallo Maurice, Fijn dat jullie het vertrouwen in ons en in het mooie Breda hebben gelegd vanuit het mooie Zuiden! We zien jullie graag een volgende keer! met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Als bedrijfsuitje hebben wij het Ik hou van Holland spel gespeeld onder begeleiding van BeleefBreda. Erg leuk en gezellig spel waarin je echt met elkaar de strijd aan gaat om het beste team te zijn. De afwisseling van de verschillende spelelementen maakt het actief en bovenal heel gezellig. Uiteindelijk kan het rad nog alles bepalend zijn voor de uiteindelijke winnaar!
Hey Stijn, Bedankt voor je feedback! We proberen zowel "oude" als "recente"vragen te verwerken in het spel! Voor iedere generatie iets! We zullen natuurlijk wel kritisch blijven updaten! Thanks voor de tip! met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Super leuke ervaring en goed geregeld vanuit Beleef Breda
Hey Nadja, Thanks voor de complimenten!! Zien we jullie snel ( al zingend) een keertje terug? met juichende groet, Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda