Topservice!

Goede, vriendelijke service en duidelijke communicatie. Reageert snel.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Steppen en bootje varen
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 19 augustus
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? N.v.t.

Gezellige boel en goed geregeld

Leuk vrijgezellenfeest gehad. 2 activiteiten, beide goed geregeld.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Pubquiz en BBQ boot
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 19-08-2023
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Iets meer drank aanbieden bij de pubquiz

Geweldig leuke beleving "het Spanjaardsgat"

We hebben met twee groepen het spel "het Spanjaardsgat" gespeeld, opgesloten in de kelders hebben we uiteindelijk de cipier kunnen overtuigen met al onze spelresultaten. een echte aanrader, je weet niet wat je te wachten staat, enige spanning is er wel maar erg leuk om te doen. Complimenten aan de cipier die zijn rol erg leuk invulde.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Challenge Room "het Spanjaardsgat"
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 12 augustus 2023

Superleuk vrijgezellenfeestje gehad!

Heel leuk spel, goed opgezet en leuke proeven! Enthousiaste leider met veel humor. De proeven worden wat aangepast op de groep en het weer zodat het voor iedereen leuk is! Vooral de eetproef is nog lang nabesproken, we waren blij dat we nog uit eten gingen om de smaak te vergeten ;)

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Expeditie Robinson
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 11-08-2023

Super leuk dagje Breda

We deden een beroep op Beleef Breda voor een vrijgezellefeestje. We kozen voor 'Miljonair voor 1 dag'. Het stadspel was super leuk met grappige en originele opdrachten. Daarna genoten we van een heel lekker menu in een restaurantje op wandelafstand van Beleef Breda. We overnachtten in het hotel Campanile Breda, iets buiten het centrum. De bus was iets minder toegankelijk (en niet op tijd) maar we zijn in het centrum geraakt. 's nachts namen we 1 van de vele taxi's terug naar het hotel. Ze staan met velen klaar dus op voorhand boeken was niet nodig. Dankzij Beleef Breda hadden wij een heel fijn feestje met de vriendinnen. Zeker aan te raden.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Stadspel
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? Namiddag
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Alles picobello

Een super leuk avond gehad

De avond is goed verlopen met een enthousiaste Bas. Hij maakte het spel erg leuk en voor we het wisten was het voorbij. Echt een aanrader om te doen.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Saboteur incl diner
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 14 juli 2023
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? N.v.t.

Een super activiteit voor een vrijgezellenfeest!

Wij hebben het saboteursdiner gedaan met 14 meiden ter ere van een vrijgezellenfeest. De communicatie met de organisatie vooraf was erg prettig en ook de activiteit was zeer geslaagd. De host wist het spel enthousiast te brengen, waardoor iedereen super fanatiek was.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Saboteursdiner
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 15-07-2023
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Betere samenwerking met het restaurant, waardoor de gerechten op tijd geserveerd zouden kunnen worden. Nu waren ze redelijk laat, waardoor we in tijdsnood kwamen.

Geweldig goed georganiseerd.

Het was (weer) een goed lopend ,georganiseerd uitje. Zelfs het weer was goed geboekt!!!

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Tandemfietsen
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 21/7
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Ga zo door

Superleuke route, interessant en je ziet ook eens dingen waar je normaal niet op let. Heel erg goed gevulde knapzak mee en genieten maar ....

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Knapzakkenroute
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? Zondag 23 juli 2023
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? De vragen zelf nog even controleren, je kan ze op meerdere manieren lezen. En de omgeving veranderd natuurlijk ook, vooral winkelpanden. Wij hebben er weer ruim 4 uur over gedaan, korter lijkt mij niet haalbaar, zeker niet als je ook nog een broodje wilt eten en koffie wil drinken, wat ook bij deze activiteit hoort.

Leuk Personeelsuitje

We hebben een gezellige middag op de borrelboot gehad, getroffen met het weer en de hapjes/drankjes waren goed verzorgd!

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Borrelboot
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 20/07/2023
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Iets van informatie over de omgeving/waar je langs vaart zou een leuke toevoeging zijn.

Topmiddag gehad!

Zeer geslaagde stepkroegentocht gedaan onder leiding van Leon. Leuke kroegjes, spelletjes en lekker een drankje ter plaatse.

• Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 15-juli

Leuke ervaring!

Wij hadden ons opgegeven voor een step kroegen tocht. Wij kregen Robin als gids. Hij maakte deze activiteit erg leuk! Hij haalde van alles uit de kast om het ons naar ons zin te maken. Echt een toppertje!

• Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 15-07-2023
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Facturen te kunnen met iDeal?

Super leuke kroegentocht met geweldige gids!

Wat een leuke stepkroegentocht, met vrolijke enthousiaste gids. Leuke kroegen bezocht en spelletjes gedaan. Echte aanrader!

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Stepkroegentochr
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 15 juli
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Nee

De hilarische kilometer was top

Wij hebben een hele leuke middag gehad samen met Bart van de hilarische kilometer. Bart speelde goed in op het warme weer (de route is voor ons iets ingekort) wat wij als erg prettig ervaarden. De quiz bij de verschillende kroegen is ook super leuk in elkaar gezet. Wij hebben super veel gelachen en plezier gehad. Bart vraagt ook om over ieder persoon die mee is iets leuks te vertellen. Hij verwerkt dit in een super grappig verhaaltje bij de laatste kroeg. Je merkt dat hij hier echt de tijd voor heeft genomen en zijn best voor heeft gedaan. Wij waren met een vrijgezellenfeest met 14 dames.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? De hilarische kilometer
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 8-7-24
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Duidelijkere uitleg van te voren over de aantal stops en drankjes die voor eigen rekening komen.

Gezellig

De hele groep heeft het als heel leuk ervaren. De spelletjes in de kroegen werden op een leuke manier gedaan al zijn ze zo laagdrempelig. De begeleider had meteen aansluiting bij de groep en paste zich goed aan.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Step kroegentocht
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? Zaterdags

Een hele leuke middag!!

Fantastische lunch geregeld bij Latour en een leuke boottocht over de singels.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Lunch en boottocht
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 24 juni

Was top !

Oke

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? BBQ boot
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 17 Juni 2023

Was helemaal leuk

Iedereen heeft het naar zijn zin gehad

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Miljoenenjacht
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 4 juni 2023

Prima geregeld!

Goed geregeld en reageren snel

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Tapas boot
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 11 juni
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Ik had vorig jaar geboekt, dus was vergeten waar de opstap was. Een extra reminder een dag van te voren kan hierbij helpen

Van A tot Z uitstekend georganiseerd.

Vanaf het eerste contact een goede en prettige service. Alles is goed geregeld en de activiteiten zijn erg leuk, spannend en veelzijdig. Kortom: voor herhaling vatbaar.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Challangeroom het Spanjaardsgat en moorddiner Hotel de Botel.
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 10 juni 2023
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Ga zo door!

Top activiteit

We hebben het spel miljoenenjacht gespeeld in de binnenstad van Breda met 30 collega's. Alles was top geregeld en het spel was heel leuk om met zo'n grote groep te doen.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Miljoenenjacht spel
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 09-06-2023
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? nee

super goed georganiseerd door enthousiaste mensen

Alles was keurig geregeld en klopte precies met wat er afgesproken was We hebben een erg leuke en gezellige dag gehad met een goed gevulde knapzak mede dankzij het team Beleef Breda, Top

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? knapzakroute
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 10-6-2023
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? nee

Super!!

Wij hadden met een vrijgezellenfeest een stepkroegentocht gedaan. Dit werd voor ons last minute nog geregeld, we hebben gelachen en het was super gezellig.

• Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 3 juni

Super origineel activiteit!

Wij hadden de hilarische kilometer geboekt voor een Vrijgezellenfeest. Het was een erg leuke ervaring. Bovenal super origineel! Het krijgt van ons een dikke 10!

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Hilarische kilometer
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 3 juni 2023
  • Heeft u nog tips/ verbeterpunten om onze service te optimaliseren? Nee

Leuke activiteit, passend voor iedereen

Mooie locatie, ietwat minder onderhouden banen, maar het was te doen.

• Aan welke activteit(en) heeft u deelgenomen? Footgolf
  • Wanneer heeft de activiteit plaats gevonden? 3 juni 2023

t Sas 8

4811 WC Breda

765205957

Over Beleef Breda

BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda