We werden deze middag ontvangen door Marte, we volgde een sieraden workshop. Vol lof over Marte, wat een vriendelijke vrouw zeg, zeer behulpzaam en was erg enthousiast.. Iedereen ging met een mooi resultaat naar huis. Het was TOP!!
Hey sindy! Leuk dat je een review achter laat! Wij gaan deze complimenten natuurlijk door geven aan onze samenwerkingspartner! Tot een volgende keer? Team BeleefBreda
Voor het reserveren van de activiteit werd er snel gereageerd op vragen en ontving ik snel een offerte. Het lukte niet om dezelfde dag een instructeur te vinden voor onze activiteit, maar daar werd netjes over gebeld om te melden dat jullie hier de volgende dag op terug zouden komen. De activiteit Ontmasker de Mol was erg leuk met een gezellige begeleider van Beleef Breda.
Hey Chantal! Leuk om te horen dat jullie een leuke middag hebben gehad! Soms is het inderdaad even puzzelen om iemand te vinden in deze drukke tijd, maar zo te lezen is dat helemaal gelukt bij jullie! De mollen ontmaskerd hopen we? Met mollende groet, Team BeleefBreda
Erg leuke activiteit (Hilarische Km Breda) veel humor en plezier, top begeleider!
Hey Rik, Goed om te horen dat jullie een kilometertje hebben kunnen lachen! Wij gaan dit zeker even door geven aan onze samenwerkingspartner! Tot snel voor nog veel meer kilometers in het mooie Breda! Met vriendelijke groet Team BeleefBreda
Wij hebben een Walking dinner gehad met tussendoor een steproute i.p.v. een wandelroute. Dit was harstikke leuk! We waren met een internationaal gezelschap en hebben allemaal ontzettend genoten, de binnenstad van Breda is gewoon preachtig, het is heerlijk om tussendoor even wat beweging te krijgen en elke gang zit je spontaan naast andere mensen aan tafel. Beleef Breda heeft ons ontzettend ontzorgd door te letten op de tijd, te improviseren qua route wanneer dit gepast was en meegedacht waar nodig. Alleen maar lof.
Hey Sabrina! We hebben ook al vernomen van onze instructeur dat jullie een gezellig en leergierig groepje bij jullie hadden! En het eten was ook nog eens lekker! Wat wil je nog meer? Bedankt voor de review! We doen het graag nog een keer dunnetjes over! Met steppende groet, Team BeleefBreda
Wij werden goed ontvangen op een ruime sloep en de afgesproken hapjes en drankjes waren ruimschoots aanwezig. De schipper was zeer gastvrij maar goed netjes afstand op een nette manier
Hey Gerard, Dit klinkt als de perfecte vaart! Bedankt voor het invullen! Wij gaan de samenwerkingspartner blij maken! met varende groet, Team BeleefBreda
Leuke enthousiaste begeleider, die goed in zijn rol zat. Leuk aangepakt met twee teams tegen elkaar. En een keer net iets anders dan een escape room. Opdrachten van verschillend caliber. Leuk dat er nog een drankje bij hoorde.
Hey Nikki! Tof dat je ons spanjaardsgat een leuke ervaring vond. Fijn om te horen dat er ook voor ieder wat wils is geweest! Tot een volgende keer! En Proost! met spaanse groet, Team BeleefBreda
We hadden erg nat weer maar hebben ons ondanks dat prima vermaakt.
Hey Mary, Bedankt voor je tips en tops! Telefoons zijn gecheckt en er zat helaas een foutje in ons systeem. Gelukkig hebben we dat nu opgelost. Het spel duurt inderdaad in zijn totaliteit 3 uur. Met opstart, uitleg en een hilarische afronding houden wij dan ook rekening! Ondanks de regen hebben jullie onze dag helemaal top gemaakt! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
wij hebben een gezellige en leuke kroegentocht gehad.
Hey Daan! Thanks voor de beoordeling! met steppende groet, Team BeleefBreda
Geslaagde invulling van ons middag programma. Spontane en gezellige begeleiding. Voelde de groep goed aan.
Goedemiddag Anton, Bedankt voor je reactie! Wij zullen deze complimenten door geven aan onze collega! met steppende groet, Team BeleefBreda
Leuke diverse onderwerpen die aan de orde kwamen! Presentator bracht het leuk.
Hey Anita, Super leuk dat je reageert! Wisten jullie ook alle weetjes al of hebben jullie nog iets geleerd? Met quizzende groet, Team BeleefBreda
Professioneel enthousiast inlevend anticiperend
Hey Els en Jan, Bedankt voor het invullen van de enquete! We zijn blij met deze feedback en gaan het zeker even doorgeven! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Perfecte middag voor ons ploegenuitje.
Hey Nicky! Creatief verbeterpunt hoor! Hier gaan we zeker iets mee doen!! Bedankt! Met jagende groet, Team BeleefBreda
Hey Demi, Goed om te horen dat de stepkroegentocht een mooi feestje was! We houden ons aanbevolen voor een volgende keer! Met steppende groet, Team BeleefBreda
Alles was prima geregeld. Vriendelijk personeel. Leuke step kroegentocht gehad!
Hallo Lorenzo, Wij gaan de complimenten zeker doorgeven aan onze collega's! Dank je wel voor de reactie! met steppende groet, Team BeleefBreda
Super leuke schipper, leuk rondgevaren en lekker koud bier. Voor ons was het helemaal goed.
Hey Geert, Zo een lekker koud biertje smaakt zeker weten het beste op een bootje over de Bredase singels! Genieten! Tot een volgende keer?! Met varende groet, Team BeleefBreda
Eerst en vooral bestelden we Expeditie Robinson (29€) werd ons meegedeeld op de offerte. Na afloop van de activiteit merkten we dat we Expeditie Robinson Citygames (26€) voorgeschoteld kregen. We betaalden dus teveel voor wat we eigelijk hebben gekregen wat ontoelaatbaar is! De activiteiten waren prijs kwaliteit niet goed.. Het duurde lang, ook de pauzes waren te lang en de begeleiding was weinig entousiast. Gelukkig heeft ons team zelf coor wat animo gezorgd.
Hey Seppe, Bedankt voor je reactie op onze activiteit! Wij kunnen ons voorstellen dat jullie de activiteit niet helemaal vonden wat jullie dachten, maar dit is wel datgene dat jullie hebben aangevraagd. In zowel de offerte als de bevestiging die je zelf hebt akkoord gegeven staan de prijzen en de toegevoegde informatie van Expeditie Robinson City. Wij zijn zo transparant mogelijk en zoals je op onze website kunt lezen is Expeditie Robinson € 28,00 en Robinson City is € 28,50 inclusief 2 consumpties. Dit zijn niet de prijzen die jij aangeeft. Deze prijzen staan trouwens ook netjes vermeld op de informatie die naar jou is verstuurd. Er kan natuurlijk altijd een vorm van miscommunicatie optreden over een activiteit, maar daarom sturen wij al onze gasten eerst een vrijblijvende offerte en daarna een bevestiging met alle gegevens over deze activiteit. Qua tijdsplanning( dit staat ook in de offerte) rekenen we 2,5 tot 3 uur. Wij bieden onze gasten dan ook die volledige belevenis. Desalniettemin willen we je bedanken voor de reactie! Met vriendelijke Groet, Team BeleefBreda
Het spel was leuk. De begeleiding was goed. We hebben veel van Breda gezien.
Hey Laura! Bedankt voor je reactie! Met mollende groet, Team BeleefBreda
Het was een leuk spel, de begeleiding was top. We moesten even wennen aan de 'cipier' maar het maakte de beleving wel echt top!
Ola Monique! De cipier is natuurlijk een onmisbare persoon in ons spel, dus we zijn blij dat jullie aan hem gewend zijn geraakt! We gaan de complimenten doorgeven! Met spaanse groet, Team BeleefBreda
Aanvankelijk een lunch op de singel gereserveerd. Maar vanwege de hitte wilde we graag omboeken. Dit is op een top manier geregeld. Meegedacht en een prima alternatief gevonden!
Hallo Lilian, We proberen natuurlijk altijd met jullie mee te denken. Vooral op de warmste dag van het jaar! Met smakelijke groet, Team BeleefBreda
Het spel zit goed in elkaar. Duidelijk uitleg, leuke spellen. Zeker voor diegenen die van een spelletje en 'Wie is de Mol' echt leuk vinden, is het gaaf om een keer zelf te spelen. Wel pittige extra opdrachten voor de Mol, maar dat maakt het ook wel weer uitdagend. Enige kritische puntje vonden we de spelleider / presentator. Hij bracht het leuk, maar was soms ook wat negatief naar de groep. Iets meer positieve feedback en motivatie is wel leuk om te horen.
Goedemorgen Martijn en Co, Leuk om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad bij ons! En fijn om te horen dat het spel goed in elkaar steekt. We proberen als team zijnde zo dicht mogelijk bij het spel te blijven ook qua presentatoren. Wie het spel goed kent weet dan ook dat sarcasme en bluf er een beetje bij horen. Misschien is dit verkeerd over gekomen, maar dat is in elk geval wel onze bedoeling geweest. We gaan dit duidelijker proberen te communiceren. met mollende groet, Team BeleefBreda
Het was een geweldige activiteit met een leuk feestje als afsluiter
Hey Branco, Bedankt voor je fijne reactie! Van onze instructeurs hebben ook wij vernomen dat het een goed feestje was! Tot een volgende keer! met vriendelijk groet, Team BeleefBreda
2 uur met het team gesupt. Telefonisch gereserveerd. Duidelijk, snel en vriendelijk contact. We hebben enorm gelachen, want voor sommige was het echt een kunst om op de sup te blijven staan. (Die hebben dus een aantal keer heerlijk een duik in de singels genomen) Iedereen was na afloop super enthousiast!
Hoi Iris! Jullie waren natuurlijk ook met een grotere groep waardoor het al gauw een feestje is op het water! Goed om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad! Op naar de volgende activiteit?! met suppende groet, Team BeleefBreda
We waren met een groep meiden tijdens een vrijgezellenfeest. De spellen zijn simpel maar wel grappig. Het valt of staat met degene doe de spellen begeleid. Dit vonden we erg tegenvallen. De dame deed erg haar best maar was niet de juiste persoon om dit te doen bij een vrijgezellenfeestje van alleen maar meiden.
Hey Monique, Bedankt voor je feedback! Vervelend dat jullie is tegen gevallen terwijl de spelletjes wel naar behoren waren! Het is natuurlijk geen excuus, maar ook wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die onze groepen willen begeleiden. En een groep moet de eerste zijn voor zo een nieuweling. Helaas zijn jullie dit geweest en is dit een leerpunt voor ons. Wij gaan het wel overleggen met onze instructeur om een eventuele kleine teleurstelling te voorkomen in de toekomst! Bedankt voor jullie gezelligheid! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
We hebben eemn leuke stepkroegentocht gehad. Het feit dat we wat langer moetenb wachten totdat onze begeleidster Lotte er was is daarna ruimschoots geodgemaakt door haar vrolijke en spontane verschijning. Was erg gezellig!
Nou heren! Het was ons een genoegen om jullie ons mooie Breda te laten zien! We hebben zo te lezen allemaal genoten! Tot een volgende keer! met vriendelijke groet Team BeleefBreda
Wij hebben een geweldig team uitje gehad! Super verzorgd en duidelijke uitleg. Een echte aanrader.
Hey Jeffrey! Bedankt voor jullie enthousiasme en sportiviteit. Het was een geweldige dag! Ook voor ons! We zien jullie natuurlijk graag een keer terug in ons mooie Breda! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda