Komt afspraken na!

Ook al was het niet ons tapijt, de retour geen erg smooth!

Erg goede en snelle service.

Reageren heel snel. Duidelijke en nette communicatie. Deze service vind je tegenwoordig niet snel meer. Super!

Stalen kwamen snel.

De stalen had ik heel snel in huis. Daarna besteld en de melding dat het geleverd zou worden in de beloofde levertijd bleef staan ondanks dag het maatwerk en kerstvakantie was. Wij hadden dan ook niet anders verwacht dat wij kort daarop een mail ontvingen over de werkelijke levertijd. Dat is ook keurig opgevolgd. Dus het product is goed maar de beloofde levertijd bij bestellen klopt absoluut niet.

Ik kan niemand bereiken en het tapijt is nog niet toegekomen.

Beste Wij hebben vorige week een tapijt besteld. Hij ging dinsdag toekomen, maar dat is niet gebeurd. Ik probeer jullie sinds gisteren telefonisch te bereiken maar niemand neemt op. De trace en track-website steekt zeer crappy in elkaar. Gisteren avond stond nog dat het tapijt 16/01 om 12 uur was geleverd. Ondertussen heb ik HST aan de lijn gehad die mij doorgestuurd heeft naar Hepner die mij doorgestuurd heeft naar MD Transport die mij niet verder konden helpen

Zeer tevreden!

Zaterdag’s besteld, Dinsdag al in huis zoals het er stond. Goed/netjes verpakt en mooi kwaliteit! Dik tevreden!

Heel erg tevreden met ons nieuwe vloerkleed

We hebben bij diverse (woon)winkels vloerkleden bekeken. Bij een van de winkels een kleed gevonden, echter dit moest op maat gemaakt worden (4.20 bij 2.10). Kwam op een bedrag van 2.200,- neer. Na zoeken op internet kwamen we op de site van Floorpassion terecht waar we een vloerkleed op maat konden laten maken (met andere naam voor merk/type maar vreemdgenoeg met hetzelfde kleurnummer). We hebben hiervan een staal opgevraagd en dit kwam 100% overeen met wat we bij de andere winkel gezien hebben. Keuze was dus snel gemaakt aangezien dit vloerkleed bij Floorpassion slechts 30% kostte van wat het vloerkled bij de andere winkel(s) kostten. Even gemaild met klantenservice, kleed zou met 5-10 werkdagen in huis zijn, tot onze verrassing echter werd het kleed na 2 dagen al bezorgd, best heel bijzonder voor een maatwerk kleed. Alles netjes verpakt en afgewerkt! Al met al dus niets dan positief voor Floorpassion!

Goeie service, prachtig kleed

Prachtig kleed

Prachtig kleed geleverd gekregen. Door andere revieuws over levertijden ging ik twijfelen om te bestellen, maar omdat ik ergens anders voor hetzelfde kleed bijna het dubbele betaalde heb ik toch maar de “gok” genomen, en de levertijd viel echt mee! Binnen 1 maand had ik mijn op maat gemaakte kleed! Zelfs een week eerder dan ze aan hadden gegeven.

Mooi kleed

Mooi kleed ontvangen na het bekijken van de staal

Fantastisch mooi kleed en goede service

Eerst staaltjes besteld, dat is al een service, kleed binnen 2 dagen geleverd, fantastisch mooi! Erg tevreden!

Afspraak nagekomen, geweldig kleed

Ik heb lang getwijfeld want het was wel een uitgave, maar wat staat het kleed geweldig mooi! Gekozen voor de natural life en gister heeft de pup van ruim 30 kilo hem al getest door erover te tijgeren, te rennen en het als speelkleed te gebruiken en tot nu toe lijkt het kleed dat te kunnen hebben... Een heerlijk dik en warm kleed met de perfecte uitstraling voor ons. Levering op een andere dag aangevraagd en dat is netjes uitgevoerd. Als ik iets minder fijns moet zeggen, is dat de antislip en het kleed door 2 bezorgdiensten werden bezorgd. Maar, ik had voor de verandering een keer geluk en ze kwamen beide in hetzelfde uur!

Voldoen aan verwachtingen. In afwachting van onze bestelling kregen we onverwacht een staal van het bestelde tapijt… er was geen beschrijving bij dus we dachten dat er een misverstand was.

Top service en bedrijf

Alles snel en goed geregeld.

Prima kleed. En zeer betaalbaar!

Kleden voldoen aan verwachtingen en erg goede dienstverlening (samples versturen en klantenservice) Snelle terugbetaling bij annulering

Heel fijn!

Eerst 3 kleurstalen laten opsturen. Heel fijn dat dat kan! Zo een goede kleurkeuze kunnen maken.

Kwaliteit goed. Gratis staaltje. Snelle levering. Onbeschadigd. Wel misten we de ondernat die we erbij besteld hadden.

Goede service en blij met ons vloerkleed

Ontzettend fijn dat je staaltjes aan kunt vragen, zo kun je thuis een goede keuze maken. Vloerkleed werd super snel geleverd en ligt nu mooi te zijn in onze woonkamer. Wij zijn er blij mee!

Mooie prijs voor een mooie kwaliteit vloerkleed

Snelle levering. Goed verpakt. Vloerkleed is prachtig van kleur met mooi patchwork patroon. We zijn er heel blij mee!

Mooi kleed dat prima past in ons interieur. Heel blij mee!

Bezorging prettig en stipt volgens de afspraak. Compliment.

Kleed is heel anders dan beschrijving op de website

Een paar jaar geleden het vloerkleed LIV 15 besteld en wat een mooi kleed was dat waar we super blij mee waren, Nu weer opnieuw precies hetzelfde vloerkleed besteld en wat een teleurstelling toen het bezorgd werd. De bezorging met de Hoef verliep heel goed maar het kleed is niet zoals vermeld op de website afgewerkt met smalband mar omgestikt aan de zijkanten en de korte kanten zijn omgeslagen en met band geplakt. De poolhoogte is nu amper 2 cm en bij het eerste kleed is de pool hoger en het garen dikker. De staal ligt hier nog en daarvan is de kwaliteit veel mooier dan die van het aan ons geleverde vloerkleed. ik heb meteen gemaild en gebeld naar Floorpassion en er werd snel gereageerd door een vriendelijke medewerker. Het antwoord via de mail was dat de productie gewijzigd is en wij het kleed retour mochten sturen. Beter zou het zijn dat Floorpassion de fout erkend en het kleed gaat omruilen voor een kleed dat wel met smalband is afgewerkt en met het dikkere garen is geproduceerd. Je moet er toch op kunnen vertrouwen dat je een kleed krijgt wat voldoet aan de beschrijving op de website? Jammer want met een hond willen we om de paar jaar een nieuw vloerkleed en nu twijfelen wij om dat weer bij Floorpassion te kopen.

Beloven binnen drie dagen leveren, wat niet waar is

Ik wacht al een maand op bestelling en heb ze nog niet. En als ik mail weinig feedback . Na telefonische gesprek in actie geschoten. Ma heb ze nog niet . Nu beloven jullie morgen . Ik heb het wel volledig betaald en dan krijg je mail na betaling dat drie weken wachten is! Schandalig echt ma jullie hebben het geld vast en heb al een paar tapijten gekocht bij jullie en op maat laten maken was veel geld ma wel tevreden allen is ze niet recht afgesneden is . Ik vind excuses wel eens gepast ma wacht af hoe deze is van morgen voor ik er bestel voor onder bed in ons tweede verblijf aan zee. Een compensatie of kortingsbon zou wel is mogen . Mijn telefoons kosten ook geld en veel tijd . Anders ga ik een zoeken na andere leverancier ! Mvg

Snelle levering, alleen niet compleet.

Het vloerkleed dat ik besteld had was er binnen 2 dagen. Helaas was men vergeten de mee bestelde antislip ondervloer er bij te doen. Klein minpuntje, maar kan gebeuren. Deze werd na een goed telefonisch contact direct nagezonden.

Goede service,mooie kleden

Mijn kleed begon al snel te vervilten,maar ik mocht zonder problemen een andere uitzoeken.

Prachtige vloerkleed

Op tijd bezorgd, ik ben zeer tevreden

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein