Mooi kleed

Ziet er goed uit. Mooie vorm en kleur. Afwerkingsrand laat op één plek helaas al iets los.

Goede service. Mooi kleef

Opmerkelijk is dat er vermeld wordt dat het kleed de andere dag bezorgd wordt. Vond ik al vreemd want ik bestelde afwijkende maat. Bleek ook wel want het duurde veel langer. Maar de service en het kleed zijn perfect.

Fijn dat problemen makkelijk opgelost kunnen worden en bedankt voor de goede zorgen!!

Mooi kleed

Het was gewoon uitstekend

Mijn ervaring tot hiertoe uitstekend

Prima geregeld

Mooi kleed en aardige mensen ad telefoon .goede bezorging

Prima kleed , logistiek slecht

Mooi kleed , mooie prijs Tot zover prima . Maar als er op de website staat dat levering binnen 48 uur plaatsvind en je moet vervolgens 3 weken wachten ! Tsja

zeer snelle levering

zeer snelle levering en een mooi product

Mooi kleed, prima geleverd, ze waren vergeten hoe en wanneer geleverd zou worden.

Krijg nu beschrijving hoe te onder houden, had mooie service geweest gratis bij levering toch!!!( producten) Maar ik hoop veel plezier te hebben van dit leuke kleed

Zeer chaotische organisatie

3 weken moeten wachten op een kleedje omdat het zogenaamd verzonden was maar achteraf nog niet eens gemaakt was. Is uiteindelijk toch geleverd. Dan staat een paar weken later DPD voor de deur om nogmaals het kleedje af te leveren wat al geleverd was ?????

Fantastisch!

Superservice. Was even een foutje gemaakt met mijn bestelde loper voor in de gang. Kreeg gelijk een nieuwe loper toegezonden zonder mankeren. En hij is prachtig. Supervriendelijk geholpen, top!

Super snelle levering

Snelle levering mooi vloerkleed.

Bijzonder snelle levering

Snel en volgens afspraak

Hele goede service!

Goede service, snelle reactie op mailtjes. Heel tevreden!

Fantastisch!

Een op maat gemaakt kleed binnen een week geleverd! En een prachtige kwaliteit!

veel zinloze mails

Krijg steeds mails hoe goed ze zijn, dat mijn bestelde vloerkleed weer opnieuw wordt verzonden (de 2de), dat ik via DPD een monster van het vloerkleed krijg (na 1 week ontvangst van mijn kleed; monster nooit ontvangen), enz.

GEWELDIG

Out of Africa kleed besteld. ik stuurde daarna een mail en kreeg heel snel persoonlijk bericht terug. Het kleed werd op afgesproken tijd gebracht, Het kleed zelf is zoals ik hoopte dat hij zou zijn, mooi materiaal goed en vakkundig gemaakt met mooie kleuren. En hij staat ook nog eens geweldig

Fijn dat je stalen kunt aanvragen zodat je een goede keuze kunt maken en heel fijn dat je een vloerkleed op maat kunt laten maken en je indien nodig vooraf telefonisch contact kunt opnemen.

De kleur klopt niet!!!

De kleur komt niet overeen met de kleur die ik besteld heb....het is donkerderblauw!!!

Keurig op maat gemaakt. Goede kwaliteit. Moesten alleen een weekje wachten.

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop; het vloerkleed is prachtig, van topkwaliteit!

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop; het vloerkleed is prachtig, mooie kleuren, van topkwaliteit en de service was uitstekend! Erg blij mee!

Topservice

Had een bestelling geplaatst en voordat de bestelling effectief geleverd werd, kreeg ik eerst nog een staaltje opgestuurd. Helemaal goed! Ik had al een staal via de interieurstyliste gekregen en wist eigenlijk al wat ik kocht. Maar vind het een fijn idee, dat dit gebeurd.

Alles uitstekend!

Gratis staal, scherpe prijs voor het prachtige vloerkleed en alles snel geleverd. Helemaal top!

Teleurstellend

Allereerst niet bereikbaar via de telefoon. Ze zijn aan het verhuizen en meerdere storingen. Uiteindelijk iemand gesproken en gevraagd of de chauffeur a.u.b. het pakket wil afgegeven bij de buren. Gezien ik niet de hele dag thuis kan blijven en zij geen tijd kunnen aangegeven. Dat gingen ze proberen te regelen. Ondanks mijn dringende verzoek is dit niet gebeurd en is de eerst volgende mogelijkheid 4 dagen later! Het positieve van de ervaring is de monsters die ze versturen van de kleden en opvolging gecombineerd met een mooie prijs! Alleen tijd was in dit geval belangrijk! Daarnaast sturen ze al een review verzoek voordat ik unberhaupt het pakket heb ontvangen!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Marconibaan 1