Ik doe nooit meer zaken met Floorpassion.

Op de website staat (en nog steeds) 'op voorraad' en levering 'in twee dagen'. Tot je betaald hebt. "Helaas...... levering over 4 weken !!!!" Dit zijn de cowboys die het Internet zo vervelend maken. En die maken dat ik niet meer geloof in uitmuntend goede recensies. Al achttien tienen deze maand. Tsja...

kleed nog niet uitgepakt,dus nog geen oordeel.

Snel en eenvoudig te bereiken

Kleine miscommunicatie over track en trace levering, maar netjes via mail opgelost door door het service team. Mooi karpet voor die prijs, blijft even afwachten hoe het zich in de toekomst gaat houden. Maar nu blij mee.

Geweldig vloerkleed

Super blij met ons nieuwe vloerkleed (Destino 12)! We hebben eerst een aantal proefstalen besteld en konden zo goed zien wat bij ons interieur paste en hoe het voelde. Vervolgens werd het vloerkleed snel geleverd op de afgesproken datum, die duidelijk staat vermeld bij bestellen. Na het uitrollen lag het er meteen fantastisch bij. Het kleed is erg zacht, geeft een warme sfeer en is echt een toevoeging voor onze woonkamer. De prijskwaliteit is top. Ik zou het iedereen aanraden!

Geleverd zoals gevraagd

Waardeloos bedrijf

Aangeven dat een kleed op voorraad is, terwijl dat helemaal niet zo is. Een dag voor levering aangeven - sorry , het duurt nog 3 weken. Natuurlijk , niet akkoord vanuit mij. Wordt er zogenaamd een spoedorder van gemaakt, dan is het er woensdag of donderdag de week erna. Nou prima - maar je raad het al - geen kleed. Weer bellen - ochja, zaterdag komt het echt! Zaterdag -> geen kleed. Gebeld, en de verzending staat nog niet eens in het systeem? Wat een waardeloze kwakzalvers. Echt jongens, bespaar je de moeite, bestel ergens anders. Ik heb mijn geld maar teruggevraagd. Ga toch niet 3 weken op een kleed wachten, wat gewoon standaard maten heeft?!

Top vloerkleed en leverancier!!

Het is fijn om van te voren gratis staaltjes aan te kunnen vragen. Zo weet je perfect wat bij je interieur staat. Levertijd, werd iets langer, maar was nog steeds goed.

correcte afhandeling van de bestelling

het tapijt op maat werd iets later gelebverd maar had de perfecte afmetingen, heel tevreden

Snelle levering en vriendelijke chauffeur

Prachtig vloerkleed

Prima sevice.zeer vriendelijke en behulpzame mede werkers als men telefonisch contact nodig hebt. En zeer snelle levering.

Stalen service prima, toen het bestelde kleed toch niet bleek te passen in ons interieur, werd binnen enkele dagen het nieuwe bezorgd....en dat is helemaal prachtig. Blij mee!

Zeker de moeite om bij hen te bestellen

Fantastisch bij het bestellen en de levering was dik ok

Top vloerkleden!

Ik heb twee grote hoogpolige vloerkleden besteld, waarvan 1 op maat gemaakt. In eerste instantie werd aangegeven dat het bezorgen een week of 4 kon duren. Logisch dacht ik. Alleen werd het toch 3 weken eerder. Super fijn! Hele mooie kwaliteit vloerkleden, echt een aanrader!!

Prima service, prachtig product

Kleed ziet er net zo uit als op het eerder gestuurde monster

Perfecte en vlotte service

Tapijt was volledig volgens onze verwachtingen! De mogelijkheid om stalen te bestellen is top.

Zeer goede service, top kwaliteit

Maatwerk carpet was niet mooi gelast. Binnen één week vervanger gekregen uit één stuk. TOP kwaliteit.

Goede ervaring met dit bedrijf

Snelle levering en goed product

Mooi. Snel. Betaalbaar.

Wegens een verandering in onze huiskamer, een zelfde stuk tapijt nodig als eerder geleverd door FloorPassion. En zowaar nog beschikbaar tegen een goede prijs. De levering was snel. Het tapijt ligt prima passend en zorgt voor een mooie nieuwe plek in huis

Zeer goede ervaring..

Zo lastig om een vloerkleed uit te zoeken. En Floorpassion tipte om meerdere samples te bestellen. Zo konden we een goede keus maken. Het vloerkleed is gisteren gekomen en is werkelijk boven verwachting.

Netjes verpakt

Snelle levering, heel mooi vloerkleed!

Perfect, snelle levering maar bovenal een prachtig vloerkleed, komt nog mooier uit dan het gratis staaltje wat overigens ook heel snel geleverd is geworden. Zullen hier zeker weer bestellen in de toekomst.

Goede levering

De levering ging heel vlot. Het tapijt heel mooi.

We hadden iets te enthousiast besteld en betaald en kwamen er later achter dat de door ons opgegeven maat veel te ruim was. De bestelling werd direct geannuleerd en het geld teruggestort. Toen konden er de goede maat bestellen. Nu ligt het kleed er en we zijn er heel erg blij mee. Een goede kwaliteit voor de prijs. Bedankt!

Mooi tapijt zeer tevreden

Communicatie is top, foto komt overeen met hoe die daadwerkelijk is. Ik moet in de toekomst nog een tapijt kopen zeker een optie om dit weer zo te doen echt een aanrader

Geweldig, snel, kwalitatief prima.

Dit is ons derde vloerkleed. Service prima. Levering vlot, duidelijke website. Zeer tevreden!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein