goede service en aardige mensen

er was een verkeerde kleur geleverd, maar binnen een dag was het omgewisseld, goede service en vriendelijk geholpen

Droomtapijt

Op zoek naar een rood tapijt , Floorpassion online gevonden, aankoop op zicht ,wat een droomtapijt hier mijn kamer!

Heel handig die stalen voor de kleur en bevestiging van het materiaal.

We hebben al vaker een vloerkleed bij floorpassion gekocht; kwaliteit is hoog, prijs ok en zo handig dat ze (flinke) stalen vooraf kunnen opsturen.

Ik heb eerst 8 staaltjes ontvangen en zo kon ik goed kiezen welk kleed het beste zou passen. Na mijn op maat gemaakte kleed binnen twee weken ontvangen. Ik ben echt super tevreden. Ik zou iedereen aanraden daar zijn kleden te kopen. Ruime keuze tegen een goede prijs.

Gewoon goed

Mooi kleed , mooie prijs enig minpuntje het kwam 3 dagen eerder dan ik aangegeven had .

Top kwaliteit en levering

Het is geen 10 omdat ik langer dan gewenst heb moeten wachten op de levering. Maar top is het proefmonster. Prachtig en exact hetzelfde is het kleed en de bezorging was perfect; app vooraf met tijdsbestek en dan nog eens een half uur van te voren! Ga zo door!

Super ,

De staaltjes waren al heel snel in huis en de bestelling kon ook snel geleverd worden , kortom een klasse bedrijf. De mat is heel mooi afgewerkt en voldoet helemaal aan onze verwachting. We zijn er heel blij mee ….

Prachtig kleed en goede klantenservice

Ons maatwerk kleed is heel snel geleverd en de kwaliteit is boven verwachting. Klantenservice is kundig en reageert snel. Volgende keer kiezen we zeker weer voor Floorpassion.

Helemaal top

Snelle service, prachtig tapijt!

Prima geregeld. Goede service

Zie boven

Echt een aanrader

Duidelijke en overzichtelijke site, snel bestellen, betalen en top levering precies volgens afspraak! Kortom echt een aanrader!

Bestelling volgens afspraak en prima verlopen.

Het 2e kleed dat we bij Floorpassion bestellen en opnieuw zeer tevreden. Eerst staaltjes besteld en snel gekregen. Daarna kleed besteld. Alleen de levering aan huis door DPD verliep niet volgens afspraak, maar dat ligt niet aan Floorpassion. Kwaliteit, kleur en formaat helemaal naar wens, dus gaan er nu van genieten.

Uitstende Service Prima Kwaliteit

Mijn vloerkleed kon helaas niet binnen 24 uur bezorgd worden. De service van Floorpassion is dan echt uitstekend te noemen. Natuurlijk was ik teleurgesteld maar kan gebeuren. Ze laten je dit gelijk weten, en dan kun je ook gelijk afspreken hoe of wat. Ik ben op mijn verzoek keurig gebeld toen het kleed klaar was en daarna werd er meteen de volgende dag keurig geleverd door een uiterst vriendelijke bezorger! De kwaliteit van ons nieuwe kleed is echt heel erg goed. De kleuren zijn prachtig het was de moeite van het wachten waard!

Prachtige kleden. Hele mooie kwaliteit

Bestelling geplaatst. Alles soepel verlopen en snel geleverd. Zeer tevreden. We zijn heel blij met de mooie kleden.

Geweldig....

Het produkt is waanzinnig goed gelukt!o

Ik goede ervaring bij het bestellen van een vloerkleed.

Prachtig kleed

Topkwaliteit voor een goede prijs

Topbedrijf maar ze moeten wel een andere transporteur nemen DPD is waardeloos ( één van de twee bestelde tapijten is nog steeds “kwijt” :-(.

Geweldig service

Eerst mooie stalen thuis gekregen met de post, daarna mooie ronde kleed besteld. Keurig op tijd bezorgd.

Helemaal top

Mooi product en snelle levering. Kleur klopt met de website dus we gaan nog een bestelling doen

Mooie kleden ook op maat gemaakt tegen betaalbare prijs

Al diverse malen een kleed besteld bij Floorpassion. Uiterst tevreden elke keer weer.

Hele goed en betrouwbare service

Ik had twee kleden gekocht. De grootste paste het mooist dus de kleinere retour. Alles goed afgehandeld en het kleed is schitterend. Ik ben er erg blij mee.

Voldeed aan de verwachtingen en hele nette bezorgservice. Complimenten.

Goede service en prima levering

Na het kostenloos aanvragen van een aantal vloerkleedstalen was het gemakkelijk om thuis een keuze te kunnen maken. De hoge korting droeg hieraan bij. Bij andere leveranciers waren we vaak duurder uit zoals bij de Kwantum of zelf winkels in Duitsland. We hebben wel even op het kleed moeten wachten maar de levering verliep goed tot in de woonkamer. Eenmaal uitgepakt voldeed het kleed aan onze verwachtingen en klopte de zelf aangegeven maat van 300x360 cm precies. Dat je tot op de cm een vloerkleed kunt laten maken is een pre om bij dit bedrijf een kleed te bestellen. Wij zijn erg tevreden!

Mooi kleed

Een mooi kleed voor dat geld mooie kwaliteit

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein