Snelle levering. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur

Mooi kleed, snelle levering

Kleed is mooi, zoals op de site. Levering snel. De gestikte randen zijn net wat dikker, maar tot zover ligt het netjes. Geen anti slip eronder.

Vloerkleden prachtig

Vandaag mijn vloerkleden op maat geleverd, werkelijk prachtig. Fijne bezorger mooi op tijd. Ben zeer tevreden over floorpassion,maar niet over de klanten service 4 weken aan het lijntje gehouden. Waarom niet gewoon duidelijk zijn,dat vloerkleden opmaat een aantal weken kan duren,dan is er toch niets aan de hand

Vreselijk

Bestelling geplaatst online levertijd maanden later stond niet vermeld online. Kleed werd geproduceerd kleed totaal andere kleur als besteld. Op bezorgdatum werd het ook niet geleverd door dpd. Lotte totaal geen begrip voor de situatie. Bij dit bedrijf koop ik nooit meer iets en zeker geen aanbeveling!!!

Goede service.

service

FANTASTISCH !

HET PRODUCT VOLDEED AAN ONZE VERWACHTING, KLEUR, KWALITEIT EN VLOTTE SNELLE LEVERING.

Mijn order is te laat verzonden en ligt nog steeds bij DPD

Mijn order werd bij bestelling beloofd te leveren op 15/1. Dan komt er een melding dat er geen voorraad is en de productie pas later zal gebeuren. De bestelling werd dan toch op 26/1 bij DPD overhandigd. Daar staat het nog steeds en wordt het niet verzonden. Meer nog, het pakket staat nu vermeld met ‘er is een probleem met uw pakket’ Ik vraag mij af welk probleem, en of ik het tapijt überhaupt nog zal zien. Mijn centen zijn wel al van mijn rekening gegaan. Hoe wordt dit opgelost?

Mooi vloerkleed en goede service!

De kwaliteit van het vloerkleed mocht net iets beter maar is zeker goed genoeg voor de betaalde prijs. Eerst werd het verkeerde kleed geleverd maar dit werd heel snel geregeld na een mailtje naar de klantenservice.

Na veel valse beloftes en een slechte communicatie wél blij met vloerkleed

Ik bestelde een sisal vloerkleed wat volgens de website op voorraad was en direct kon worden verzonden. Da's boffen, dacht ik. Ik kon zelf de gewenste bezorgdag aangeven. Toen een dag van tevoren het beloofde berichtje met de bezorgtijd niet kwam, nam ik contact op met de klantenservice. Die legden vriendelijk uit dat mijn bestelling door het magazijn waarschijnlijk over het hoofd was gezien en dat die na het weekend direct zou worden verzonden. Na het weekend kreeg ik echter een telefoontje van Floorpassion dat er niet voldoende materiaal was om het vloerkleed te maken, maar dat het materiaal inmiddels was aangevuld en ik het vloerkleed uiterlijk aan het eind van de week in huis zou hebben. Aan het eind van de week was er echter nog geen vloerkleed en ook geen bericht van Floorpassion. Toen ik weer contact opnam met de klantenservice kreeg ik te horen dat het vloerkleed pas drie weken later in productie zou gaan. Maar ook in die week werd er geen vloerkleed geleverd en kwam er geen bericht van Floorpassion. Pas toen ik aangaf dat ik van de koop af wilde, kwam er schot in de zaak en kreeg ik ter compensatie een onderhoudspakketje aangeboden. Vanochtend is het vloerkleed eindelijk bezorgd. De eerste indruk is goed. Het vloerkleed was netjes verpakt en ziet eruit zoals op de foto. De katoenen rand van het sisal vloerkleed is naar eigen zeggen door het eigen productiebedrijf aangebracht en dat is heel netjes gedaan, net als de afwerking aan de onderkant van het vloerkleed. Mijn tip aan Floorpassion is dan ook: wees eerlijk over de levertijden en kom je beloftes na. Jullie product verdient een betere service (hoop ik). Als je vanaf het begin eerlijk was geweest over de levertijd, was ik een heel tevreden klant geweest. Een levertijd van vier weken voor een maatwerk product uit eigen fabriek is voor mij echt geen afknapper. Valse beloftes en een slechte communicatie wel.

De vloerkleed die ik had besteld was super mooi maar helaas paste de kleed niet in mijn interieur. De kleed werd netjes weer opgehaald. Super!

Wachten is goud

We wachten nu al enkele weken op ons vloerkleed ! Dit zal dus wel echt een erg ERG mooi worden ! We kijken er naar uit ! Bedankt voor het geduld !

Heerlijk zacht vloerkleed

Zowel de GRATIS proefstalen als het vloerkleed zelf werden binnen 2 dagen thuis afgeleverd! Super service

Mooi, kwalitatief goed uitziend vloerkleed

Mooi, kwalitatief goed uitziend vloerkleed. Daarnaast snelle levering

Perfect verlopen

Snelle levering en kleed helemaal volgens wens. Tijdens het bestellen kun je meteen invullen welke dag je de bestelling wilt ontvangen. Je wordt optimaal, via sms en via mail door de vervoerder op de hoogte gehouden over de datum en tijdstip van de levering.

Keurige afwerking

Snel bezorgd en het plaid van Fred is heel luxe

Top kleed

Heerlijk zacht kleed gekocht en was snel geleverd

Heel correcte en snelle levering

Verbazingwekkende service!

We hadden wat pech met een kleed dat niet helemaal haaks was. Werd opgehaald en zou aangepast worden. Bij nader inzien zou het kleed dan kleiner worden dan de bedoeling was. Er werd ons toen een nieuw kleed aangeboden. Waar vind je dergelijke service nog? En dan de communicatie: via de mail supergoed bereikbaar en enorm vriendelijke communicatie. Zeker een aan te bevelen bedrijf!

Zeer klantvriendelijk. Ik had een bestelling geplaatst die ik wilde wijzigen, dit was absoluut geen probleem binnen 2 dagen had ik mijn geld terug op mijn rekening en kon ik een nieuwe bestelling plaatsen. Ook erg vriendelijk te woord gestaan.

Vloerkleed

Product is top,communicatie tja

Foto’s komen duidelijk overeen wanneer je de tapijten in het echt ziet. De staaltjes zijn erg fijn en super dat die gratis worden geleverd. De levering was snel en duidelijk gecommuniceerd. Zeker een aanrader!!

Zonder twijfel aanbevolen

Uitgebreid assortiment, duidelijk bestelproces, zeer goede communicatie over de voortgang van de bestelling en een fantastische levering door de vervoerder. Complimenten! Productinformatie kan nog iets beter; het bestelde vloerkleed is mooier dan op de foto's (details daarop niet zo goed zichtbaar). Warm aanbevolen!

Prima bedrijf

Fijn bedrijf, advies, bestelproces, bezorging en vloerkleed in één woord TOP

Veel keus en vriendelijke adviseurs, snel bestelproces binnen een mum van tijd loop je over een heerlijk zacht tapijt. Het versturen van monsters is superfijn.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein