Duidelijk en netjes.

Na het zien van proefstukjes hebben we daadwerkelijk een kleed besteld. Er was wat vertraging in de fabriek. Maar netjes op de hoogte gehouden. Eén keer telefonische contact gehad was netjes en correct. Uiteindelijk is ons kleed gekomen en is perfect.

Heel ontevreden.

Binnen 1 dag zou het geleverd worden ,werd 1 maand later. Bezorging zou je 1 of 2 dagen van te volgen bericht krijgen niet gehad en de zelde dag geleverd. Waardeloos. Kleed lijkt meer op grijs dan beige.

Zeer tevreden over het bestelde vloerkleed. Mooi en goede kwaliteit. Ondanks de langere leveringstermijn goed en duidelijk geïnformeerd hier over. Bedankt!

Duidelijke communicatie

Goeie kwaliteit. Kleur viel iets anders uit dan op de website, maar dat kan natuurlijk. Er stond voor de tapijt grijs/bruin, maar het is eerder beige/bruin. Duidelijke afspraken betreft de levering en ook de vervoerfirma was top. Steeds een mailtje en 15 min vooraf nog een SMS van de chauffeur. Vriendelijke mens , wou zelfs de tapijt naar boven brengen, maar we hebben een lift en was dus niet nodig.

Goede zaak alleen als je besteld heb je de Keuze voor levering volgende dag en dat lukt dan niet voor mij niet echt een probleem maar toch vandaar vier sterren en geen vijf

Slecht

Ik heb niets ontvangen, heb mail gekregen van pakje voor andere persoon!!! Ik ben Sandra R. Niet Sarah S.!!! Dear Mr/Mrs Sarah Senhaji, Your order with parcel number(s) 05122024009153 from FloorPassion will be delivered today between 12:06 and 13:06 to the following address*: Sarah Senhaji Marcel Mollelaan 6 9060 Zelzate

Artikel is net zo mooi als op de foto!

Prachtig vloerkleed. Levering duurde helaas langer.

Zeer tevreden!

Ik had een tapijt besteld van 300 x 400 cm maar wilde uiteindelijk toch 250 x 400. Dat was geen enkel probleem en na een kort belletje met de klantenservice was het zo geregeld. Top!

Top ervaring!

Goede kwaliteit en afwikkeling!

top

De Chauffeur was een toffe pee en de vriendelijkheid zelve...

Heel erg tevreden

Heel mooi vloerkleed op maat besteld. Maat klopte volgens beschreven. Vloerkleed is mooi afgewerkt en we werden goed op de hoogte gehouden over de levering. Ons vloerkleed was 2 weken vertraagd en toen kregen we 1 dag van te voren te horen dat het kleed de volgende dag geleverd zou worden. Ik heb toen gelijk gemaild over de tijd omdat we dan niet thuis zouden zijn maar dat kan niet meer veranderd worden.

Mooie producten voor een goede prijs en snelle levering

Ben blij mijn favoriete tapijt hier gevonden te hebben voor de laagste prijs met super snelle en professionele levering. Bedankt!

Mooi vloerkleed

We hadden in december al zo’n vloerkleed besteld en waren er erg tevreden over. Nu dan een zelfde besteld voor eetkamer en slaapkamer. Erg mooi en lekker zacht onder de voeten. Wat op de site staat, klopt niet wat de levering betreft. Vandaag besteld en morgen geleverd. We kregen een keurige mail waarin uitgelegd werd dat de productie vertraging had en de levering later zou zijn. Desondanks binnen de aangegeven periode geleverd. Keurig bezorgd door een nette bezorger. Wij zijn wederom heel tevreden over Floorpassion.

Ben er erg blij mee

Snelle levering en prima kwaliteit

Prachtig kleed

Heldere informatie, goede levering

prima, welhaast boven verwachting

maat klopt, kleur klopt, bezorging iets vertraagd maar correct gecommuniceerd

Prachtige kleden, mooie kwaliteit.

Ruime keuze. Kleed wat vertraging maar netjes door gegeven. Kleed daarna op tijd en netjes geleverd. Kwaliteit van de kleden is echt goed. We zijn heel tevreden. We hebben 2 kleden gekocht en twijfelde over de kleur van één van de kleden, maar ook daar zijn we netjes in geholpen en wordt het kleed gewoon keurig geruild voor een andere kleur.

Prachtig kleed!

2 kleden besteld, 1 binnen. De andere helaas te laat maar de kwaliteit is zo mooi. Het is echt een verrijking van de zithoek. Dikke kwaliteit, heel zacht en mooi afgewerkt. Bezorging door een prima bedrijf. Erg netjes en je wordt goed op de hoogte gehouden hoe laat ze komen. Een verademing na de standaard postbedrijven hier. We wachten met smart op het tweede kleed. Dan is de woonkamer ‘af’.

Erg tevreden!

Heel tevreden over de service van Floorpassion! Ik werd netjes op de hoogte gehouden van het proces en de levering. In eerste instantie ontving ik een telefoontje dat het kleed (op maat) met ongeveer 2 weken geleverd kon worden. Een dag later werd ik verrast dat het kleed toch sneller zou komen. Netjes afgeleverd en het kleed voldoet aan de verwachtingen!

Prima tapijt, mooie kleuren

Mooi tapijt, mooie kleuren, levering als afgesproken en volgens juiste tijds indicatie

Verzending was voorspoedig fijne aflevering en super blij met vloerkleed

Prima webshop

Duidelijke webshop. Goede opvolging. Stipte levering.

Prachtig kleed

Prachtig kleed, bezorgdag naar wens op te geven. Nette verpakking en bezorging

heel goed

Super goede ervaring

Aanbod van betaalbare tapijten zeer goed, enkele staaltjes besteld en snel en kosteloos geleverd om keuze te maken. Levering helemaal top door koerier met sms en track&trace service.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein