goede site, mooie kwaliteit

alles naar wens

Snel en goed

Goede service en een snelle levering

Zeer tevreden met het kleed

Ronde tapijt besteld, snel geleverd en super van super kwaliteit! Bedankt voor alles

Top service!

Super service met de stalen en bestelling van ons nieuwe kleed. Alles snel in huis en transport top geregeld!

goede service

Telefonisch mijn kleed besteld. Behulpzame medewerker. Goede communicatie bij bezorging.

Mooi product op tijd geleverd met een zeer behulpzaam personeel.

We moesten enkele weken wachten wegens vele bestellingen door black Friday. Daarna wel stipte levering op vooropgestelde datum. Wel zeer tevreden over tapijt. Hopelijk blijft dat zo en is ze gemakkelijk in. onderhoud.

Prachtige kleden

Vloerkleden kwamen precies zoals aangegeven. Zien er mooi uit. Ik wilde voor de levering aan toch nog graag de maat aanpassen van 1 van de 3 vloerkleden die ik had besteld. Dit was geen probleem. Erg tevreden !

Snelle service, goede kwaliteit

Mogelijkheid zelf bezorgdag te bepalen. Bij mij dat aan de DPD uitbesteed en verliep prima. Kwaliteit Hampton vloerkleed fantastisch, hoogpolig 5cm, heerlijk zacht. Voorafgaand kosteloos diverse vloer stalen besteld.

Goed geregeld met de aangegeven tijd. Kwaliteit ook goed

Voldoet geheel aan de verwachtingen.

Het kleed is in het echt net zo mooi als online. Goede levering

Levering keurig gecommuniceerd. Kwaliteit kleed top!

Prachtig kleed ,warme kleur

Mooi kleed en snelle levering

Goede service en top kleden

Prachtige vloerkleden snelle service

Heb mijn vloerkleden met twee verschillende vervoerders ontvangen. Ben er heel blij mee, kwalitatief mooie vloerkleden

Prachtig

Prachtige kleden besteld voor badkamer en toilet. Deze op maat gemaakte kleden waren in 2 dagen klaar en geleverd, Top! Moest Floorpassion bellen omdat DPD geen briefjes had achtergelaten waar mijn kleden waren, snel, vriendelijk en vakkundig deze speurtocht opgelost.

In lijn met beschrijving van wat aangeboden wordt

Correct product Kwaliteit in lijn met beschrijving

Prachtig kleed

Heerlijk mooi tapijt

Prachtige aankoop. Maakt het huis meteen knus. Goede kwaliteit. Goede terugkoppeling in verband met levering aan huis. Zeer tevreden met de aankoop!

Snel duidelijke communicatie

Bestelling werd snel op gereageerd. I.v.m. voorraad ook open en eerlijk gecommuniceerd. Duidelijke tijdslijn wanneer mogelijk geleverd wordt. Tevreden met de afhandeling en het gelverde product.

zeer goed

ligt net moet afwachten , moet afwachten hoe hij zich houd

Uitstekende service en snelle levering!

Staal gratis verstuurd en daarna kleed besteld en erg snel geleverd!

Geweldig!!!

Snelle levering, prachtig kleed

Super snelle bezorging

Heeeeel goed, ik ben super blij met het prachtige warme kleed

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein