Het is een mooi vloerkleed, zelfs nog mooier dan op de foto. De bezorgdienst was perfect. Ik kreeg duidelijk de tijdzone aangegeven en 10 minuten voor aankomst nog een sms’je. Keurige bezorger, tapijt in de woonkamer afgeleverd. Zou zo weer een tapijt bestellen bij Floorpassion. Zeer tevreden.

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden met ons Mart Visser Vernon 18 kleed

Voor mij is alles goed verlopen.

Vlugge levering.

super

Fijn bedrijf, snelle service, kleed was door drukte niet op voorraad, ze hebben hun best gedaan en mijn kleed toch oprijd te bezorgen.

Snelle service en goede kwaliteit

Goed kwaliteit en een mooie vloerkleed

Mooie vloerkleed en snelle levering. Zeker een aanrader.

Goede kwaliteit en (toch nog) snelle levering

Na de bestelling kregen we te horen dat er niet voor half januari geleverd kon worden ivm drukte echter; Anderhalve week later stond het artikel op de deurmat, en voldeed helemaal aan onze wens.

Uitstekende service

Vlugge afhandeling Product 100 procent zoals omschreven

Ontzettend tevreden over de service en het kleed!

Ontzettend tevreden over de service en het kleed.

Goed, betrouwbaar bedrijf.

Prachtig vloerkleed. Mooie kwaliteit. Snelle levering. Helemaal tevreden!

Prachtig kleed, snelle levering!

Service kan beter

Kleed gekocht en aangegeven dat het 3 dagen later kon worden geleverd. Mail ontvangen dat ik uiterlijk de aflever dag een track and trace code zou krijgen. Eind van de ochtend niks, dus gebeld. Kreeg te horen dat ze het ook niet wisten. Dat vind ik apart. Eind van de middag nog maar eens gebeld. Toen kreeg ik ineens een code. Die was er eerder dan toch ook? Uiteindelijk kwam het kleed na letterlijk de hele dag wachten, in de avond om 8 uur. Vervoerder had auto pech. Had verwacht dat klantenservice van Floorpassion iets actiever had gehandeld. Het kleed is oprecht prachtig! Heel blij mee.

Kleur van het ontvangen staaltje is anders dan tapijt

Helaas niet te reden over de kleur, deze wijkt af van de sample doe ik had ontvangen. Kleur vloekt nu is NL blauwige tint ipv meer aandachtig.

Alles goed geregeld

geweldige service

Een hele goede communicatie met de klant.

Prima kleed

Het kleed is precies zoals ik het me had voorgesteld.

Goede winkel site.

Makkelijk winkelen Uitzoeken, aan klikken en Binnen 2 dagen in huis. We zijn zeer tevreden.

Mooie vloerkleed

Goede communicatie en een hele mooie vloerkleed.

Fantastische service en communicatie

Snelle en duidelijke communicatie. Fantastische leverancier, zelden zo keurig verzorgd meegemaakt. Een dikke 10!

prachtig tapijt

Goede service mooie kwaliteit

Een geweldige klantenservice, behulpzame medewerkers! Telefonisch bereikbaar! Ga zo door!

Super tevreden!

Mooie producten en supersnelle levering!

Veel te late levering en eerst slechte service.

De levering van het vloerkleed was beloofd voor 09/11/2023 en is uiteindelijk pas bezorgd op 12/12/2023. Vanuit Floorpassion ben ik niet op de hoogte gebracht van het leveringsprobleem. Dus heb ik zelf contact genomen via het contactformulier op de website zonder dat hierop geantwoord werd, ook niet na drie herinneringen met de vraag van de actuele status. Sterker nog, na mijn vierde bericht is het ticket gewoon afgesloten. Dus na 2 weken gebeld en de verzekering gekregen dat de levering voorzien was voor nog dezelfde week. Nadien bleek dit een flagrante leugen. Dan maar een e-mail gestuurd en vanaf dat ogenblik was alles geregeld binnen één week. Erg jammer allemaal. Ik weet niet of ik nog bij Floorpassion een bestelling zal plaatsen.

Goede service, mooi product

Besteld kleed bleek te klein, zeer eenvoudig om te ruilen voor de juiste maat. Goede service.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein