Enorm servicegericht, en heel klantvriendelijk. Wat een verademing!
Na lang twijfelen wat ik in mijn woonkamer wilde, bij Floorpassion terrecht gekomen. Wat gratis stalen besteld en zo een keuze kunnen maken. Omdat het een groot kleed was, toch even tlefonisch advies gevraagd. Ook over de kwaliteit en kleur. Daarin werd er heel goed meegedacht met mijn wensen. Uiteindelijk de bestelling geplaatst, en ondanks dat het kleed nog gemaakt moest worden, werd het na 3 werkdagen al geleverd. Prettig om vooraf te weten tussen welke tijden het kleed precies geleverd word, en zelfs 10 minuten vantevoren een berichtje dat ze eraan komen.
Een prachtig kwaliteit kleed (velvet touch), heel stevig, goed afgewerkt en de uitstraling is geel luxe.
Helaas vond mijn man het kleed niet moois staan in ons interieur, en hebben we de keuze gemaakt om het retour te sturen. Ook dit ging weer met de nodige zorg. Snelle reactie op de retouraanvraag, snel contact met de vervoerder. En de volgende dag waren ze er al ok het kleed weer op te halen.
Ondanks dat ik nu niet geslaagd ben, is mijn ervaring met deze winkel een verademing. Je ziet niet meer snel dat je in bedrijven echt geholpen en gezien wordt. Floorpassion laat zien dat dit nog bestaat. Fijn persoonlijk contact, en meedenken!